*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568223 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #2618 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 05:56:56 pm »
Ακομα και ετσι να ειναι εγω εχω 42,75 και ο συναδελφος 42,03!

Δε χάνεις τίποτα να καταθέσεις ένα γραπτό ερώτημα προς το ΠΥΣΔΕ ζητώντας και μια έγγραφη απάντηση. Έχετε και μικρή διαφορά, οπότε μπορεί να έχει γίνει κανένα λαθάκι στο μέτρημα (από σας ή εκείνους). Να σας πουν τα αναλυτικά σας μόρια - μην ξεχνάτε και την εντοπιότητα που μπορεί κάποιος να έχει. Όπως και να'ναι, οφείλουν να σας πουν αναλυτικά γιατί αποφάσισαν να σας τοποθετήσουν έτσι.
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:32:06 »

Αποσυνδεδεμένος mkoum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2619 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 06:14:51 pm »
ευχαριστω για τις απαντησεις! θα δω απο αυριο τι θα γινει.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2620 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 07:00:56 pm »
δεν ειχα σκοπο να σε θιξω Elena K αλλα μερικες ενω ειναι βισματικα εκει, αντι να μας συμμεριζονται, μας ειρωνευονται κ απο πανω. κ αν τα εχω με το συστημα ή με καποιες ειναι γιατι η απαντηση που περνω συνεχεια ειναι οτι επειδη αποσπαστηκα μια φορα, τωρα δν με βλεπει το συστημα για να τροποποιησει την αποφαση.
Κ σε ρωτω: σε ποιον να απευθυνθω? στο γραφειο ή στο υπουργειο? ποιος χειριζεται αυτο το @@συστημα?? εγω που να βρω το δικιο μου??

το συστημα πως το τσεκαρεις? γιατι εμενα μου ειπαν οτι επειδη πηρα αποσπαση (παρολο που ηταν η τελευταια μου επιλογη) δεν με εβλεπε το συστημα στις συμπληρωματικες για να με πανε εκει που πηγανε κ οι αλλοι με προτεραιοτητα που ειχαν δηλωσει μονο μια επιλογη!!

αυτο το συστημα ξερουν να το χειριζονται τελικα? γιατι κ το ανοιξουν οι διευθυνσεις αν οι ξινες ολες εκει κανουν λαθος παλι εγω παρολο που εχω κανει 3 ενστασεις κ εχω κ δικιο οπως μου ειπανε στο υπουργειο παλι απεξω θα μεινω!!!

Ακόμη το σύστημα δεν έχει ανοίξει. Την Παρασκευή έστειλαν mail το οποίο λέει αν μη στέλνουμε στο Υπουργείο τις ενστάσεις-επανεξετάσεις-ανακλήσεις-συμπληρώσεις και να περιμένουμε να ανοίξει το σύστημα.... το οποίο μέχρι τώρα...μια χαρά το χειριζόμαστε...
Με εκτίμηση...
Μία από τις "ξινές" που αναφέρεις παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος Elena_K

• Νέο μέλος
  • *
  • ....για ότι δεν έκανες.... καλά να πάθεις!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2621 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 07:27:57 pm »
δεν ειχα σκοπο να σε θιξω Elena K αλλα μερικες ενω ειναι βισματικα εκει, αντι να μας συμμεριζονται, μας ειρωνευονται κ απο πανω. κ αν τα εχω με το συστημα ή με καποιες ειναι γιατι η απαντηση που περνω συνεχεια ειναι οτι επειδη αποσπαστηκα μια φορα, τωρα δν με βλεπει το συστημα για να τροποποιησει την αποφαση.
Κ σε ρωτω: σε ποιον να απευθυνθω? στο γραφειο ή στο υπουργειο? ποιος χειριζεται αυτο το @@συστημα?? εγω που να βρω το δικιο μου??

Δεν νομιζω να μη σε "βλεπει" το συστημα. Απο τη στιγμη που δεν εχει ανοιξει ακομη δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουν να σου λενε οτι δε θα μπορεσουν να κανουν κατι. Μολις ανοιξει θα σε ενημερωσω για το τι συμβαινει. Παντως δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Δεν θελω τουλαχιστον να το πιστευω.
Οσο για τα "βισματα" που λες...καλο θα ηταν να καταλαβουν καποιοι οτι επειδη πηραν αποσπαση στο Γραφειο δεν επιασαν και τον παπα...(να μη συνεχισω τη σκεψη μου).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:32:06 »

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2622 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 07:29:13 pm »
 Άλλες αποσπάσεις περιμένουμε να ανακοινωθούν; όπως αιτήσεις θεραπείας κτλ

Αποσυνδεδεμένος jsmith_221

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2623 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 10:47:00 pm »
Υποτίθεται πως ναι. Οι μάγκες στην β/θια μόνο αποσπάσεις κατηγορίας "κατα προτεραιότητα" ανακοίνωσαν.
Οι υπόλοιπες που είναι?.. Θα βρούνε πιθανός μέχρι 20... αν υπάρχουμε σαν κράτος μέχρι τότε... γιατί τα πράματα δεν πάνε καθόλου μα καθόλου καλά.

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2624 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 10:59:51 pm »
Αυτό επηρεάζει τους αναπληρωτές; Να μείνουν κενα σε απομακρυσμένες περιοχές και να πάρουν αναπληρωτές;

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2625 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 12:20:15 am »
Απο οτι γνωριζω (ανακοινωση ΠΥΣΔΕ) οι τοποθετησεις εγιναν βασει των μοριων αποσπασης!

Δε νομίζω ότι το ΠΥΣΔΕ σας ακολούθησε τη σωστή οδό αν έκανε τις τοποθετήσεις βάσει των μορίων απόσπασης! Απ' όσο ξέρω, το σύνολο των μορίων μετάθεσης (πλην πρώτης προτίμησης βέβαια) είναι το κριτήριο. Έτσι έγινε και σε μας, αλλά και σε πολλά ΠΥΣΔΕ που γνωρίζω.  ???

Και στο δικο μου Πυσδε με τα μορια αποσπασης εγινε η τοποθετηση!
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2626 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 08:12:16 am »
Αυτό επηρεάζει τους αναπληρωτές; Να μείνουν κενα σε απομακρυσμένες περιοχές και να πάρουν αναπληρωτές;

Αν μετακινηθούν από απομακρυσμένες σε αστικές περιοχές, ναι. Σε αντίθετη περίπτωση νομίζω πως όχι.
Αυτό λέει η λογική.

Αποσυνδεδεμένος myria

• Πλήρες μέλος
  • Επ-Ανάσταση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2627 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 12:26:16 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι.Καλή σχολική χρονιά να έχουμε.

Εγώ κατέθεσα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης( όχι ένσταση ) η οποία κ εστάλη στο Υπουργείο την προηγούμενη Παρασκευή, πριν έρθει το μέιλ για αποστολή μόνο των ενστάσεων κ φύλαξη των επανεξετάσεων στις διευθύνσεις μέχρι νεοτέρας.
Φυσικά κ δεν ενημερώθηκε κανένα πληροφοριακό σύστημα εφόσον δεν είχε κ δεν έχει ανοίξει ακόμα. Θα πρέπει να καταθέσω εκ νέου αίτηση ή απλά να πάω στη διεύθυνση αντίγραφο της παλαιάς ώστε να έχουν τα στοιχεία για να ενημερώσουν το σύστημα όταν ανοίξει; Το λέω γιατί μου είναι δύσκολο εδώ που είμαι να συγκεντρώσω πάλι δικαιολογητικά. Μήπως έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ
Ποιός καίγεται απόψε και μύρισε η πόλη αγάπη;

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2628 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 01:22:52 pm »
20-22 / 9 η

Αποσυνδεδεμένος redpink

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2629 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 01:46:09 pm »

Εγώ κατέθεσα αίτηση επανεξέτασης απόσπασης( όχι ένσταση ) η οποία κ εστάλη στο Υπουργείο την προηγούμενη Παρασκευή, πριν έρθει το μέιλ για αποστολή μόνο των ενστάσεων κ φύλαξη των επανεξετάσεων στις διευθύνσεις μέχρι νεοτέρας.
Φυσικά κ δεν ενημερώθηκε κανένα πληροφοριακό σύστημα εφόσον δεν είχε κ δεν έχει ανοίξει ακόμα. Θα πρέπει να καταθέσω εκ νέου αίτηση ή απλά να πάω στη διεύθυνση αντίγραφο της παλαιάς ώστε να έχουν τα στοιχεία για να ενημερώσουν το σύστημα όταν ανοίξει; Το λέω γιατί μου είναι δύσκολο εδώ που είμαι να συγκεντρώσω πάλι δικαιολογητικά. Μήπως έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ

εγώ γνωρίζω οτι απο τις πρωτοβάθμιες στείλανε αιτήσεις στο υπουργείο μονο αυτές που είχαν παρα πολύ σοβαρούς λόγους για να πάρουν την απόσπαση όπως λόγοι υγείας σοβαροί. Τις άλλες τις αιτήσεις δεν τισ στείλανε....

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2630 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 02:37:29 pm »
και ποιος κρινει ποιανου προβλημα ειναι σοβαρο κ δεν ειναι??

Ευχαριστώ

εγώ γνωρίζω οτι απο τις πρωτοβάθμιες στείλανε αιτήσεις στο υπουργείο μονο αυτές που είχαν παρα πολύ σοβαρούς λόγους για να πάρουν την απόσπαση όπως λόγοι υγείας σοβαροί. Τις άλλες τις αιτήσεις δεν τισ στείλανε....

Αποσυνδεδεμένος redpink

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2631 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 02:47:06 pm »
μιλάμε για σοβαρά προβλήματα υγείας π.χ αναπηρία του ίδιου ή μέλους της οικογενείας του! Επίσης αν υπάρχουν παιδιά είναι επίσης σοβαρός λόγος για να πάρεις απόσπαση!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)