0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ήθελα να μου διευκρινίσει καποιοσ αν γνωρίζει.Οι αποσπασεις που εβγαλαν χτεσ για γυμναστες αφορούσαν την πρωτοβαθμια?
Τελικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αν κρίνω από τον αριθμό όσων παρακολουθούμε ακόμη το φόρουμ! Αν και τέτοια ώρα τέτοια λόγια, έχει κανείς κανένα νεότερο?
η αδέκαστη, εμείς οι "ζήτουλες" και οι προστάτες του λαού. τι ταινία !!!! έκοψε τρελό αριθμό εισιτηρίωνθα σκασω πολυ ησυχια δεν εχει κανεις καμια πληροφορια;
Συνάδελφοι,πράγματι οι αποσπάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη το πρωί, μετά από επικοινωνία με αιρετό του ΚΥΣΔΕ, ο οποίος μας είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί ικανοποιητικός αριθμός αποσπάσεων, σε αντίθεση με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας. Συγκεκριμένα είπε : ¨Μην έχετε πολλές ελπίδες¨, ειδικά όσον αφορά σε αποσπάσεις από πλεονασματικές σε πλεονασματικές περιοχές. Μεθοδεύονται μετακινήσεις εκτός περιφέρειας με τελικό προορισμό την εφεδρεία. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΣΔΕ. Οσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στείλτε συγγενείς και φίλους. Η παρουσία μας πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης ενάντια στα σχέδια του Υπουργείου. Αίτημά μας: όλοι οι εκπαιδευτικοί που πλεονάζουν, με κοινωνικά κριτήρια, να αποσπασθούν κοντά στις οικογένειές τους.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
Παράθεση από: VDIVF στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 10:54:07 pmΣυνάδελφοι,πράγματι οι αποσπάσεις θα ανακοινωθούν την Πέμπτη το πρωί, μετά από επικοινωνία με αιρετό του ΚΥΣΔΕ, ο οποίος μας είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχει διάθεση να δοθεί ικανοποιητικός αριθμός αποσπάσεων, σε αντίθεση με τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας. Συγκεκριμένα είπε : ¨Μην έχετε πολλές ελπίδες¨, ειδικά όσον αφορά σε αποσπάσεις από πλεονασματικές σε πλεονασματικές περιοχές. Μεθοδεύονται μετακινήσεις εκτός περιφέρειας με τελικό προορισμό την εφεδρεία. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΣΔΕ. Οσοι δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στείλτε συγγενείς και φίλους. Η παρουσία μας πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης ενάντια στα σχέδια του Υπουργείου. Αίτημά μας: όλοι οι εκπαιδευτικοί που πλεονάζουν, με κοινωνικά κριτήρια, να αποσπασθούν κοντά στις οικογένειές τους.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!Εαν δεν ικανοποιηθούν από πλεονασματικες σε πλεονασματικες είναι σιγουρο πως πάμε για εφεδρεία. Πολύ φοβάμαι πως αυτός είναι ο σκοπός της υπουργού που θέλει να δώσει το καλό παράδειγμα στα άλλα υπουργεία που καθυστερούν. Να δείτε που οι πρώτοι που θα φύγουν από το Δημόσιο θα είμαστε εμείς. Δεν θέλω να φανώ υπερβολική αλλά όποιος έχει λίγο μυαλό βλέπει και καταλαβαίνει.
τι ειναι αυτα ρε παιδια θα τρελαθουμε εντελως; απο το κακο στο χειροτερο εκει που περιμενουμε μπας και παρουμε αποσπαση τωρα θα αγωνιουμε και για την εφεδρεια; ελεος ...το μαρτυριο της σταγονας μας κανουν;αν ειναι πεμπτη πρωι τουλαχιστον θα εχω λιγοτερο κολλημα αυριο και θα χαρω την ημερα με τα παιδακια μου περισσοτερο...ελεος πια αυτοι θα μας αρρωστησουν