0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως θα αντιδράσουμε βρε παιδιά? Εγώ σίγουρα αύριο δεν μπορώ να είμαι έξω από το ΚΥΣΔΕ όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που περιμένουμε στις τέσσερις γωνιες της Ελλάδας
εγώ πάντως αύριο θα αρχίσω να ψάχνω για σπίτι!βαρέθηκα να περιμένω ένα μήνα τζάμπα και σήμερα όλη την ημέρα στον υπολογιστή!έλεος πια!αυτοί μας κοροϊδεύουν και παίζουν με μας...πολλά συμφέροντα παίζονται πάντως, απ'ότι φαίνεται!!!και όσον αφορά στην ΟΛΜΕ, γραμμένους μας έχουν και αυτοί!δεν ασχολήθηκαν και ποτέ με τα θέματά μας...καλά κάνω και δεν πάω στις εκλογές!
Τηλέφωνα λοιπόν στους αξιότιμους αιρετούς μας... θα το κάνουμε και αυτό αλλά εγώ πλέον είμαι στα όρια της κατάθλιψης...
Σας χαιρετώ..είμαι νέος συνδρομητής και χαίρομαι που μιλώ με συναδέλφους..Γιατί είμαστε τόσο φοβικοί και σε κατάσταση μόνιμης άμυνας ?..γιατί μιλάμε μόνοι μας για εφεδρεία όταν η υπουργός σε συνεντευξη της στην ΝΕΤ στις 09/09/2011 στην Έλλη Στάη το απέκλεισε εντελώς?..τα όπλα μας που ειναι ο συντονισμένος αγώνας και η δυναμική εκπροσώπηση στο ΚΥΣΔΕ τα αποσιωπούμε εντελώς και μιζεριάζουμε με την εφεδρεία ?...ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα με τις αποσπάσεις και παρά την απαξίωση και την απάισια μεταχέιριση του υπουργείου να βρούμε το κουράγια και να ανταπεξέλθουμε στιε δυσκολίες..το χρωστάμε στα παιδιά μας !!