*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 568458 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος σταυρουλα14

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #2884 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:46:58 pm »
δηλαδη για να καταλαβω.... εαν δεν παρουμε αποσπαση (που μαλλον δεν.....)και ενω εχουμε ηδη χαλασει πολλα χρηματα για ξενοδοχεια, φαγητα,μετακινησεις... :-\ :-\ :-\ :-\
και ΔΕΝ εχουν που να μας βαλουν εδω ... παμε για ΕΦΕΔΡΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o :o :o
δεν μπορουν να μας διαθεσουν στην πρωτοβαθμια της περιοχης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εστω ιεκ!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:14 »

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2885 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:47:26 pm »
πως θα αντιδράσουμε βρε παιδιά???? Εγώ σίγουρα αύριο δεν μπορώ να είμαι έξω από το ΚΥΣΔΕ όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι που περιμένουμε στις τέσσερις γωνιες της Ελλάδας
Έχεις δίκιο. Τηλέφωνα λοιπόν στην ΟΛΜΕ, συνεχή... Σε όποιον πετύχουμε από το Δ.Σ. Αν και αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Πολύ φοβάμαι ότι ακόμα και σε εφεδρεία να μας βγάλουν η ΟΛΜΕ θα κοιμάται ήσυχη...

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #2886 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:49:35 pm »
εγώ πάντως αύριο θα αρχίσω να ψάχνω για σπίτι!βαρέθηκα να περιμένω ένα μήνα τζάμπα και σήμερα όλη την ημέρα στον υπολογιστή!έλεος πια!
αυτοί μας κοροϊδεύουν και παίζουν με μας...πολλά συμφέροντα παίζονται πάντως, απ'ότι φαίνεται!!!
και όσον αφορά στην ΟΛΜΕ, γραμμένους μας έχουν και αυτοί!δεν ασχολήθηκαν και ποτέ με τα θέματά μας...
καλά κάνω και δεν πάω στις εκλογές!

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2887 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2011, 11:53:32 pm »
εγώ πάντως αύριο θα αρχίσω να ψάχνω για σπίτι!βαρέθηκα να περιμένω ένα μήνα τζάμπα και σήμερα όλη την ημέρα στον υπολογιστή!έλεος πια!
αυτοί μας κοροϊδεύουν και παίζουν με μας...πολλά συμφέροντα παίζονται πάντως, απ'ότι φαίνεται!!!
και όσον αφορά στην ΟΛΜΕ, γραμμένους μας έχουν και αυτοί!δεν ασχολήθηκαν και ποτέ με τα θέματά μας...
καλά κάνω και δεν πάω στις εκλογές!
Ακριβώς επειδή δεν πας εσύ, δεν πάει ο άλλος, εκλέγονται πάντα οι γνωστοί ανύπαρκτοι γλείφτες του υπουργείου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:14 »

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2888 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 12:10:40 am »
Τηλέφωνα λοιπόν στους αξιότιμους αιρετούς μας... θα το κάνουμε και αυτό αλλά εγώ πλέον είμαι στα όρια της κατάθλιψης...

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2889 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 12:13:55 am »
Τηλέφωνα λοιπόν στους αξιότιμους αιρετούς μας... θα το κάνουμε και αυτό αλλά εγώ πλέον είμαι στα όρια της κατάθλιψης...
Μην αφήσουμε να μας πάρει από κάτω... Αυτό θα είναι η μεγάλη τους νίκη... Μας περιμένουν πολύ χειρότερα και θα πρέπει να αντέξουμε για να πολεμήσουμε...

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #2890 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 12:21:02 am »
αν είναι να μας βάλουν σε εφεδρεία και το έχουν αποφασίσει θα το κάνουν μέσα σε ένα βράδυ, οπότε...και τώρα μας έκοψαν το μισθό και δεν έγινε τίποτα...
βλέπετε εσείς κανέναν να έχει δώσει έστω το παρόν;όσα χρόνια δουλεύω στην εκπαίδευση, δεν έχει εμφανιστεί ουτε για δείγμα υποψήφιος!!!!
Τέλος πάντων....δεν είναι αυτό το θέμα μας.
και για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω όχι στους αγώνες, απλά δεν υπάρχει πλέον η κατάλληλη ψυχολογία.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 12:50:26 am από kateri »

Αποσυνδεδεμένος antgiov

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ξεχνώ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2891 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 07:10:50 am »
Συνάδερφοι, ένα είναι το γεγονός, πως δεν έχει την ευθύνη ο οποιοσδήποτε συνάδερφος. Για το αν του περισσεύουν ώρες και το πόσες. Η ευθύνη ανήκει σ’ αυτούς που τον διόρισαν ή σ’ αυτούς που υπόκυψαν στις πιέσεις του για διορισμό.
Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και το γεγονός πως υπάρχουν κάποιες ειδικότητες που εργάζονται με τρείς ή και λιγότερες ώρες την εβδομάδα, και εκεί που χρειαζόταν ένας υπάρχουν τρεις.
Για το γεγονός αυτό, δεν μιλούσε κανένας παλιότερα, γιατί όλοι περνούσαν καλά. Τώρα όμως; Τι κάνουμε; Απλά αφήνουμε άλλους να διαχειριστούν το θέμα, (Διμ@ντω)  φυσικά με τρόπο που τους βολεύει! ή η ομοσπονδία λαμβάνει μέριμνα για την όσο το δυνατό καλύτερη λύση του προβλήματος;
Τι να προτείνεις; εφεδρεία; μετάταξη; μεγάλο θέμα.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ
δεν με φάγαν τα λιοντάρια!!!....
θα με φάνε τα σκουλίκια;;;;

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2892 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:55:10 am »
Αν και ανήκω σε ειδικότητα που " πλεονάζει" όσα χρόνια έπαιρνα απόσπαση συμπλήρωνα με το παραπάνω το  ωράριό μου. Στην περιοχή που είμαι διορισμένη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να συμπληρώσω και αυτό γιατί γίνονταν πάντα μαζικοί διορισμοί χωρίς λόγο! Το να μην μου δίνεις τη δυνατότητα απόσπασης  μου λέει απλά πως δεν σε ενδιαφέρει το πως θα αξιοποιήσεις το δυναμικό σου αλλά το πως θα με διώξεις. Και αν είναι να πάω εφεδρεία, άσε με να πάω χωρίς να έχω φτάσει στο σημείο να ζω με δανεικά για να συντηρηθώ μακριά από το σπίτι μου. Αλλά όχι! Ξέρουν πως εκεί που ζητάω απόσπαση τελικά δεν θα πλεονάζω και δεν το ρισκάρουν!

Αποσυνδεδεμένος Sok-4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2893 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:12:06 am »
Υπαρχει συναδελφος πληροφορικης που περιμενει/ελπιζει σε αποσπαση απο πλεονασματικη περιοχη στη θεσ/νικη(επισης πλεονασματικη αλλα ισως υπαρχουν ακομα θεσεις στη α΄βαθμια?) ????
Γενικα εχει καποιος εικονα για την εν λογω ειδικοτητα αν σκοπευουν να αποσπασουν κανενα?

Αποσυνδεδεμένος pamast

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2894 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:31:43 am »
ναι οντως συναδελφοι,σιγουρα καποιοι δουλευαν 3-5 ωρες(και μαλιστα στην ειδικοτητα μου πε 11)αλλα εγω παντα δουλευα το πληρες ωραριο μου και δεν μπορουσε να μου προσαψει κανεις τιποτα,τωρα ομως θα την πληρωσω κι εγω ????????????γιατι τους αφηναν οι προισταμενοι με τοσες ωρες?γιατι δεν τους υποχρεωναν να παραμενουν στα σχολεια μεχρι τις 2 αντε 1 η ωρα?και βγαιναν και κοκορευονταν για το μικρο ωραριο τους!!!!!! γιατι εδινε αποσπασεις με το τσουβαλι σε ολους???τωρα θα την πληρωσουμε ολοι! και βγαινουν οι προισταμενοι και λενε οτι δεν εχουν κενα,ποια η ευθυνη τους τοσα χρονια !!!!!!!!!!
και στο κατω κατω γιατι μας διοριζαν με τα τσουβαλια σε συγκεκριμενες περιοχες για να πλεοναζουμε εσκεμμενα και να φευγουν αυτοι που ΠΡΕΠΕΙ!
προγραμματισσαμε τη ζωη μας τις οικογενειες μας και τωρα δρομο........ε οχι απαιτω να εχω τη δουλεια που ειχα τοσα χρονια και οχι εφεδρεια!γιατι οταν εσυ εισαι υπευθυνος στη δουλεια σου απαιτεις να ειναι και ο εργοδοτης σου και αν δεν εισαι τοτε ο εργοδοτης σου να παρει το κεφαλι αυτουνου που δεν δουλευε και δεν εκανε καλα τη δουλεια του και οχι το δικο μου αλλα τα μεγαλα κεφαλια παντα τη γλιτωνουν.......κλασσικη περιπτωση σε ολους τους τομεις!
συγνωμη συναδελφοι για το υφος μου αλλα δουλευα 10 χρονια με πληρεστατο ωραριο και μακρια και κοντα και τωρα ουτε αποσπαση παιρνω(με 3 παιδια και.....)και θα βγω και στην εφεδρεια ?????????ε οχι!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2895 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 09:36:32 am »
ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ημαθίας καταγγέλλει για άλλη μια φορά την απαράδεκτη καθυστέρηση του Υπουργείου Παιδείας να ικανοποιήσει αιτήσεις απόσπασης συναδέλφων, με επιτακτικές οικογενειακές ανάγκες, σε πραγματικά, υπαρκτά κενά που υπάρχουν στο νομό μας.

Οι αρχικές αποσπάσεις ήταν μηδενικές, και ενώ οι συνάδελφοι περίμεναν με αγωνία τον υπεσχημένο δεύτερο κύκλο, φαίνεται πως αυτός ξεκίνησε με κριτήρια που απέχουν πολύ απ’ το δίκαιο, το ηθικό, αλλά και το συναδελφικό αίσθημα, με ευθύνη τόσο του υπουργείου, όσο και του ΚΥΣΠΕ.

Συγκεκριμένα, προχθές κιόλας ανακοινώθηκαν αποσπάσεις ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, χωρίς να ληφθούν καθόλου υπόψη οι αντίστοιχες αιτήσεις, ίδιων ειδικοτήτων, των συναδέλφων της Δευτεροβάθμιας.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά πρέπει να σημειωθεί, ότι οι αποσπάσεις αυτές έγιναν από περιοχές που ήδη υπήρχαν κενά με αποτέλεσμα, αυτά να αυξηθούν και, εμμέσως, να «αποκλειστούν» οι συνάδελφοι της Δευτεροβάθμιας από αποσπάσεις, αφού θα κληθούν να καλύψουν αυτά τα επιπλέον κενά.

Αντί να συνεξεταστούν όλες οι αιτήσεις με την συνεργασία των ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ, να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια και να ικανοποιηθούν οι αιτήσεις με βάση αυτά και μια δίκαιη αναλογία, αφού όλοι είμαστε, υποτίθεται, συνάδελφοι και ζούμε σε καιρούς πρωτόγνωρων δυσκολιών, που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους, πρυτάνευσε, όπως φαίνεται, η στενή «συντεχνιακή» λογική που, αναπόφευκτα, οδηγεί σε αδικίες και αντισυναδελφικότητα, αφού ήρθαν συνάδελφοι με λιγότερα μόρια, απ’ όσους δεν ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις τους.

Σ’ όλα αυτά το Υπουργείο ήταν, το λιγότερο, απλός θεατής των γεγονότων συνεχίζοντας να τηρεί μια πολιτική που «βασανίζει» τους εκπαιδευτικούς, τους υποβάλλει σε δυσβάστακτη οικονομική αιμορραγία και διατάραξη της οικογενειακής συνοχής.

Η  ΕΛΜΕ  Ημαθίας απαιτεί να ικανοποιηθούν άμεσα οι αιτήσεις όσων συναδέλφων υπερτερούν σε μόρια απ’ αυτούς που ήδη αποσπάστηκαν ως ελάχιστη αποκατάσταση ισότητας και δικαιοσύνης. Καλεί την ΟΛΜΕ να ενεργήσει ταχύτατα προς αυτή την κατεύθυνση και τους συναδέλφους που αδικήθηκαν να δημοσιοποιήσουν άμεσα την περίπτωσή τους.

Το  Δ.Σ  της ΕΛΜΕ  Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

αυτα εγιναν και εδω που ειμαι εγω.....η α/θμια εχει πολλα κενα μας διαθεσαν στην α/θμια να τα καλυψουμε και δωσαν αποσπαση σε ειδικοτητες που ανηκουν στην α/θμια εμεις απο β/θμια γιατι να μην παρουμε αποσπαση ειτε πλεοναζουμε ειτε οχι ...μονο προνομια της α/θμιας ειναι....δεν καταλαβαινω τι γινεται ....η α/θμια κανει οτι θελει και εμεις καθομαστε και τους κοιταμε ....μηπως πρεπει ολες οι ελμε να κανουν το ιδιο με την ημαθια?

Αποσυνδεδεμένος DENNISD

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2896 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:07:43 am »
Σας χαιρετώ..είμαι νέος συνδρομητής και χαίρομαι που μιλώ με συναδέλφους..
Γιατί είμαστε τόσο φοβικοί και σε κατάσταση μόνιμης άμυνας ?..γιατί μιλάμε μόνοι μας για εφεδρεία όταν η υπουργός σε συνεντευξη της στην ΝΕΤ στις 09/09/2011 στην Έλλη Στάη το απέκλεισε εντελώς?..τα όπλα μας που ειναι ο συντονισμένος αγώνας και η δυναμική εκπροσώπηση στο ΚΥΣΔΕ τα αποσιωπούμε εντελώς και μιζεριάζουμε με την εφεδρεία ?...ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα με τις αποσπάσεις και παρά την απαξίωση και την απάισια μεταχέιριση του υπουργείου να βρούμε το κουράγια και να ανταπεξέλθουμε στιε δυσκολίες..το χρωστάμε στα παιδιά μας !!

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #2897 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:37:49 am »
Σας χαιρετώ..είμαι νέος συνδρομητής και χαίρομαι που μιλώ με συναδέλφους..
Γιατί είμαστε τόσο φοβικοί και σε κατάσταση μόνιμης άμυνας ?..γιατί μιλάμε μόνοι μας για εφεδρεία όταν η υπουργός σε συνεντευξη της στην ΝΕΤ στις 09/09/2011 στην Έλλη Στάη το απέκλεισε εντελώς?..τα όπλα μας που ειναι ο συντονισμένος αγώνας και η δυναμική εκπροσώπηση στο ΚΥΣΔΕ τα αποσιωπούμε εντελώς και μιζεριάζουμε με την εφεδρεία ?...ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα με τις αποσπάσεις και παρά την απαξίωση και την απάισια μεταχέιριση του υπουργείου να βρούμε το κουράγια και να ανταπεξέλθουμε στιε δυσκολίες..το χρωστάμε στα παιδιά μας !!
Επιτέλους και μια σοβαρή άποψη. Έλεος με την καταστροφολογία μεταξύ των συναδέλφων...
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182679
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)