0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καραγκιοζιλικι ειναι αυτο που μας κανει το υπουργειο μπορουσε να ειχε τελειωσει πιο νωρις με τις αποσπασεις και να μην παιδευει τοσο καιρο εμας και τις οικογενειες μας.....ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαστε στο σχολειο και μαλιστα κανουμε μαθημα με διαθεση στη α/θμια ενω της α/θμιας εχουν παρει αποσπαση και δημιουργησαν περισσοτερα κενα αλλα αυτα το υπουργειο δεν τα βλεπει και ο μπρατης εκανε καλα την δουλεια του ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ και το ξερουν οσο για τα προβληματα ...ολοι εχουμε προβληματα με τα σημερινα δεδομενα αλλα επρεπε να μας τα διπλασιασει το υπουργειο μη δινοντας αποσπασεις στην β/θμια???δηλ που βλεπεις οτι εμεις περναμε ροδινα αλλα κλαψουριζουμε ετσι για να περνα η ωρα.....δεν σε υποχρεωνει κανενας να διαβαζεις αυτην την μιρλα που λες οτι υπαρχει....τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια....
Mίλησα σημερα με το υπούργειο ,στο τμημά αποσπάσεων ,μου είπαν ο,τι δεν ξέρουν τίποτα για τη Γ φάση δηλ αν θα γίνουν ,πότε θα γίνουν κλπ.Αυτό βέβαια δεν μας εμποδίζει να κάνουμε αίτηση επανεξέτασης στα γραφεία και αν αποφασίσουν να ανοίξει το συστημα ......βλέπουμε!! Το θέμα είναι έστω και στη Γ φάση να ληφθούν υπόψη τα κοινωνικά κριτήρια και οχι τα κένα τα οποία δεν τα δίνουν ......(π.χ.
ΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: gin στις Οκτωβρίου 03, 2011, 02:04:59 pmΕΛΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!Πήρα απόσπαση σε αυτή τη φάση.Ένα μήνα υποχρεωνόμουν να έχω τον κατάκοιτο πατέρα μου μαζί μου στη θέση της οργανικής και να πληρώνω ιδιωτικά ασθενοφόρα για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο καρκινοπαθών 300 χιλιόμετρα μακριά.Αν είχα βύσμα,δε θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση.Ούτε εγώ,ούτε ο ετοιμοθάνατος πατέρας μου που έγινε μπαλάκι.Δεν αντιλέγω ότι συνεχίζουν να υπάρχουν βυσματικές αποσπάσεις.Ακόμα και εδώ μέσα διαβάσαμε για τηλέφωνα σε πολιτικούς κλπ.Αλλά ισοπεδώνοντας τα πάντα και ασπαζόμενος/η τον όποιο κοινωνικό αυτοματισμό κινδυνεύεις να χάσεις το δίκιο σου.Αν έχεις αδικηθεί σε μόρια κάνε ένσταση,υποχρεούνται να την εξετάσουν.Δεν πήρα απόσπαση με ελάχιστα μόρια,βρίσκομαι μια 10ετία στην εκπαίδευση αλλά δε μπορώ να δεχθώ ότι συνάδελφος θίγει το θέμα του πλαφόν σε μόρια.