0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...Αυτό αφήνεται ως ... surprise....
Παράθεση από: boldboy στις Αυγούστου 22, 2011, 07:07:43 pmΚαι δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...Αυτό αφήνεται ως ... surprise....Υπάρχουν τέτοιοι ? Αν υπάρχει τέτοια ειδικότητα γίνε συγκεκριμένος και ενημέρωσε μας .... Γιατί στις περισσότερες ειδικότητες προσλαμβάνει και αναπληρωτές με το τσουβάλι για να καλύψει τα κενά .... Μην αγχώνεις όλο τον κόσμο χωρίς λόγο.... Φιλικά ....
Δεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε Πανελλαδικό επίπεδο .
Δεν μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι σε κάποιες περιοχές . Αυτό είναι σίγουρο πως ισχύει . Μιλάμε για το αν υπάρχουν υπεράριθμοι Πανελλαδικώς .
εγώ θέλω να ξέρω, οι ίδιοι δεν έχουν αγωνία; σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές και πιθανότατα η Κυρία με την κουστωδία της θα συνταξιοδοτηθεί. δεν αγωνιά που ούτε μια βόλτα δε θα μπορεί να κάνει; τι νομίζει δηλαδή , θα παριστάνουν ισόβια τους υπουργούς;