0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει,όσον αφορά τους αιρετούς ΚΥΣΔΕ,δεν απαιτούμε να πατήσουν πόδι και να κατοχυρώσουν περισσότερες αποσπάσεις αφού προφανέστατα δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα για κάτι τέτοιο.Αυτό που ζητάμε όμως και είναι απολύτως λογικό είναι να βγουν όπως βγαίνουν οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ και να μας ενημερώσουν για τα κενά ανά περιοχή και ειδικότητα,να μας πουν επισήμως πότε θα συνεδριάσουν και να μην το μαθαίνουμε από χίλιες δύο διαρροές και τέλος να βγάλουν μία ανακοίνωση που να καυτηριάζουν το φετινό αίσχος(για να μην πω την άλλη λέξη που έρχεται στο μυαλό όλων)με τις αποσπάσεις.Αφού δεν το κάνουν αυτό είναι συνένοχοι,διαπλεκόμενοι και καθ'όλα υπεύθυνοι για ό,τι ανακοινωθεί την Τρίτη(ας ελπίσουμε...).Μην τολμήσει κανείς τους να εμφανιστεί σε σχολείο.Είναι κατάπτυστοι.
Καλησπέρα σε όλους . Εχω μια <<μικρη>> απορία αγαπητοι συναδελφοι. Η υπουργός δηλωσε ότι 6000 γυρνουν πισω στα σχολεία. Επίσης θα προσλάβει 16220 αναπληρωτές και 4500 ΕΣΠΑ . Με απλά μαθηματικά είναι 26720 και μαζί με τους 576 διορισμους γινονται 27296. Μπορεί κάποιος να μου πει το υπάρχον δυναμικό σε εκπαιδευτικούς και μαζί με αυτούς και τους υπεράριθμους (γιατί υπάρχουν π.χ γυμναστες) για να δούμε τι πραγματικά χρειάζεται και γιατί δεν βγάζει ακόμα τις αποσπάσεις μη δίνοντας στους αιρετούς τα κενά;;;;
Αίσχος!!!!!!Όλοι τηλ στο υπδβμθ για βρ..ες. !
Δεν μου το βγάζετε απο το μυαλό.Ωθούν τον κλάδο σε απεργία διαρκείας για να ρίξουν σε μας το φταίξιμο του φετινού μπάχαλου.Αν κλείσουμε τα σχολεία για κανένα μήνα, ποιός θα καταλάβει οτι δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί και βιβλία σε αυτά;Μετά προκηρύσουμε εκλογές και έρχονται οι επόμενοι και παραλαμβάνουν αυτό που η ανούλα κατάφερε αυτά τα 2 χρόνια.
Παράθεση από: kirea στις Αυγούστου 25, 2011, 03:47:12 pmΔεν μου το βγάζετε απο το μυαλό.Ωθούν τον κλάδο σε απεργία διαρκείας για να ρίξουν σε μας το φταίξιμο του φετινού μπάχαλου.Αν κλείσουμε τα σχολεία για κανένα μήνα, ποιός θα καταλάβει οτι δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί και βιβλία σε αυτά;Μετά προκηρύσουμε εκλογές και έρχονται οι επόμενοι και παραλαμβάνουν αυτό που η ανούλα κατάφερε αυτά τα 2 χρόνια.Σωστό!!!!!!!!!!
kirea, πού να το δουν; βγήκε επίσημη ανακοίνωση;;;;