0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα αρχίσει η διαδικασία των αιτήσεων για αποσπάσεις πρωτοβάθμιας. Νομίζω για νεοδιόριστους που πήρανε εφέτος θέση μη οργανική, θα ισχύσει αυτή η διαδικασία δηλ. των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ;
Το νέο πλαίσιο των αποσπάσεων δεν είναι ακόμη γνωστό!Μόλις χθες τελείωσε η διαβούλευση και από ό,τι θυμάμαι το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί λίγο μετά τις 15 Μαΐου.Οι νέες αποσπάσεις θα γίνουν με νέο καθεστώς για όλους, το οποίο αναμένεται σύντομα να μάθουμε. Απ ό,τι φαίνεται από το σχέδιο νόμου, θα γίνουν πρώτα οι μόνιμοι διορισμοί και στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά θα πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις.
... καλωντας τους εκπαιδευτικους να υποβαλουν αιτηση αποσπασης και μνημονευοντας παραλληλα ενα πλαισιο αποσπασεων που θα ψηφιστει στο μελλον, του οποιου ουτε τις ακριβεις προβλεψεις ουτε τη διατύπωσή τους γνωριζει η εκπαιδευτικη κοινοτητα, μετα το περας της διαβουλευσης και τις αναθεωρησεις που μπορει αυτη να επιφερει.
Καλημέρα σε όλους.Μία ερώτηση μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Τέλος Μαίου τελειώνει η άδεια ανατροφής μου.Ο άντρας μου είναι σώμα ασφαλείας.Μπορώ τώρα να κάνω αίτηση για απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης?
03-05-11 Σχετικά με τις μεταθέσεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο ΠαιδείαςΔελτίο ΤύπουΣχετικά με τις μεταθέσεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Διά