0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: teo75 στις Ιουλίου 03, 2011, 07:30:53 pmνα ρωτησω κι εγω κατι βασικο.αν καναμε αιτηση αποσπασης και τωρα για σοβαρους λόγους δεν την επιθυμουμε, εχουμε δικαιωμα για αιτηση ανακλησης της αποσπασης; ειναι ευκολο να γινει αυτο;ναι, και όσο γνωρίζω γίνεται δεκτή η αίτηση ανάκλησης πάντοτε.. δεν ξέρω αν μπορείς από τώρα να κάνεις ακύρωση της αίτησης ή αν πρέπει να περιμένεις μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και ανάλογα να πράξεις τότε
να ρωτησω κι εγω κατι βασικο.αν καναμε αιτηση αποσπασης και τωρα για σοβαρους λόγους δεν την επιθυμουμε, εχουμε δικαιωμα για αιτηση ανακλησης της αποσπασης; ειναι ευκολο να γινει αυτο;
Ξέρει μήπως κάποιος αν θα αναρηθούν στο διαδίκτυο στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων οι λίστες με τα μόρια αυτών που ζητούν απόσπαση?
Ξερετε ποτε θα βγουν οι αποσπασεις της ΠΕ σε σχολεια;;;
Δυνατότητα ένστασης επί των μορίων συναδέρφων θα υπάρχει; Πώς εγώ δηλαδή θα ελέγξω αν ο άλλος παίρνει πραγματικά μόρια αναπηρίας του ιδίου ή του γονέα; Και εδώ μπορεί κάλλιστα να πει η Αρχή Δεδομένων ότι υπάρχει θέμα. Υπάρχει όμως και θέμα διαφάνειας στον δημόσιο τομέα.
έχω την εντύπωση ότι μπορείς να δεις το φάκελο συναδέλφου αν έχεις έννομο συμφέρον. τώρα τι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα κλπ δεν το γνωρίζω. σίγουρα κάποιος που έχει μπλέξει με αυτή τη διαδικασία θα μπορεί να μας διαφωτίσει.