0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jtsop στις Αυγούστου 22, 2011, 05:28:07 pmΤετάρτη ξεκινάει το ΚΥΣΔΕ για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (πρώτα θα εξετάσουν κάποιες αιτήσεις τροποποίησης μορίων). Λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα θα βγουν.Να ρωτησω κι εγω το εξης επειδη απο οτι φαινεται γνωριζεις καποια πραγματα...υπαρχει προθεση απο το υπουργειο επαναξετασης καποιων περιπτωσεων εκπαιδευτικων που υπεβαλαν αιτηση και μετα προεκυψαν προσθετα στοιχεια που τροποποιουν τη μοριοδοτηση τους προς τα πανω ουτως ωστε αυτα να ληφθουν υποψη???Εχω στειλει στο υπουργειο μια αιτηση με τα συνημμενα δικαιολογητικα συμπληρωματικα(τα οποια προεκυψαν μετα το περας των αρχικων αιτησεων) αλλα δε ξερω αν θα την λαβουν υποψη...(εχω υποβαλλει και αρχικη αιτηση)ευχαριστω για οποια απαντηση...
Τετάρτη ξεκινάει το ΚΥΣΔΕ για αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (πρώτα θα εξετάσουν κάποιες αιτήσεις τροποποίησης μορίων). Λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα θα βγουν.
[quote author=
Προς το παρόν ας λάβουμε υπ' όψιν την πληροφορία για τον μικρό αριθμό αποσπάσεων. Όσο για τo ποιοι θα αποσπαστούν: Σαφώς οι ευρισκόμενοι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ (συνήθως ξενόγλωσσοι, γυμναστές ή πληροφορικοί) παρουσιάζουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Αυτό όμως δεν αποκλείει και τις λοιπές ειδικότητες, κατά την γνώμη μου.
Μη χαλάτε την υγεία σας για τους άχρηστους...Όπως ήρθαν, έτσι θα φύγουν αφήνοντας πίσω τους συντρίμια βέβαια...υλικά, ηθικά και ψυχολογικά...Για να σας τσιτώσω λίγο (πάρτε τα χάπια σας πρώτα εγώ τα παίρνω με τις χούφτες ):Το που θα βρίσκεται ο καθένας αποτελεί ... surprise...Άλλωστε η μεγαλειοτάτη είπε ότι δε θα ανεχθεί πουθενά και για κανένα λόγο υπεραριθμίες...Άρα κάποιοι θα αποσπαστούν υποχρεωτικά χωρίς τη θέλησή τους(!!!)Έχουμε και λέμε με την κάτωθι σειρά:1.μετακινήσεις εντός πυσδε2.μετακινήσεις εντός περιφέρειας3.μετακινήσεις ανα την ελλάδαΩραίο το 2 και ακόμα ωραιότερο το 3...ειδικά αν είσαι περίεργη ειδικότητα (π.χ. νοσηλευτική)Και δε μας είπε η μεγαλειοτάτη τι θα γίνει με αυτούς που είναι υπεράριθμοι πανελλαδικώς...Αυτό αφήνεται ως ... surprise....
Ρε παιδια,καποια πληροφορια για το πότε θα συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ εστω?Οι μερες πλησιαζουν. Κι αναρωτιεμαι,μηπως τις εχουν βγαλει τις αποσπασεις και δεν τις ανακοινωνουν πριν βγουν οι διορισμοι?
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 23, 2011, 03:22:41 pmΡε παιδια,καποια πληροφορια για το πότε θα συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ εστω?Οι μερες πλησιαζουν. Κι αναρωτιεμαι,μηπως τις εχουν βγαλει τις αποσπασεις και δεν τις ανακοινωνουν πριν βγουν οι διορισμοι? Το ΚΥΣΔΕ συνεδριαζει αυριο Τεταρτη 24-8