0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: darmenos στις Αυγούστου 29, 2011, 02:25:26 pmopos mas paizoune , etsi kai meis/ me ypeythini dilosi mporeis evs 2 meres nomizoΝαι μέχρι 2 μέρες δεν χρειάζεται χαρτί γιατρού
opos mas paizoune , etsi kai meis/ me ypeythini dilosi mporeis evs 2 meres nomizo
Παράθεση από: sabrina στις Αυγούστου 29, 2011, 02:27:05 pmΠαράθεση από: darmenos στις Αυγούστου 29, 2011, 02:25:26 pmopos mas paizoune , etsi kai meis/ me ypeythini dilosi mporeis evs 2 meres nomizoΝαι μέχρι 2 μέρες δεν χρειάζεται χαρτί γιατρού Δηλαδή συγγνώμη κιόλας βρε συνάδελφοι, αλλά ποιος ψυχίατρος θα αρνηθεί να μου δώσει άδεια όταν του διηγηθώ ότι ανά 2 μέρες κάνω κράτηση για πέντε διαφορετικά δρομολόγια πλοίων, ο ταξιδιωτικός πράκτορας πλέον με βλέπει και βγάζει καπνούς, έχω 7 διαφορετικά εναλλακτικά σχέδια, τα πράγματά μου είναι σε κούτες, η οργανική μου είναι 3 μέρες μακριά (νησάκι) από τη μόνιμη κατοικία μου και ελπίζω να πάρω απόσπαση σε άλλο νησί που είναι μόνο 2 μέρες μακριά; Α! και είμαι και από τις τυχερές γιατί δεν έχω παιδάκια τουλάχιστον να σέρνονται και αυτά μαζί μου
Τίποτα για Δ/θμια???