0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το alfavita ειναι για μπατσες...κοντεψα να παθω εγκεφαλικο
Παράθεση από: pransot στις Αύγουστος 30, 2011, 07:31:56 μμΠαράθεση από: Sonaki στις Αύγουστος 30, 2011, 07:20:44 μμΤο αλλο το κουλο να δωσουν μορια συνθπηρετησης σε ατομα με συζυγους ανεργους πως σας φαινεται? Αν ο/η συζυγος ειναι ανεργος τοτε ας ακολουθησει και ας βρει εκει δουλεια. Δηλ εμενα που ο συζυγος εργαζεται και γι αυτο πρεπει να πληρωνουμε 2 νοικια μας βαζει ιδια κι ομοια? ε δε μπορω να το καταλαβωΣχετικά με το θέμα αυτό παίζει το εξής περίεργο. Το έθεσα εδώ, το έγραψα στον μπράτη, απάντηση δεν πήρα.Πήραν όλοι 10 μόρια λόγω άνεργου συζύγου; Εγώ έχω άνεργη σύζυγο αλλά δεν πήγα δικαιολογητικό γιατί δεν προβλεπόταν κάποια ευνοική αντιμετώπιση.Μπορεί το ΚΥΣΠΕ να αλλάζει όπως και όποτε θέλει τα κριτήρια μοριοδότησης ενώ δεν προβλέπεται από την προκήρυξη;Δεν θα είναι μετά εκτεθιμένοι σε περίπτωση ενστάσεων;Θα μπορούσαν δηλαδή να υιοθετήσουν ξαφνικά και αυτοβούλως και άλλα κοινωνικά κριτήρια;Το αν είναι δίκαια ή όχι ή αν ευνοείται η Α ή η Β περίπτωση είναι άλλο θέμα από την υιοθέτηση κριτηρίων που δεν αναφέρονται στην εγκύκλιο.μηπως ειχαν ενημερωσει "μερικους" να καταθεσουν δικαιολογητικα ενω δεν ειχαν το δικαιωμα?? για να πριμοδοτηθουν??? τωρα που υπαρχουν τυπικα τουλαχιστον τα μορια?δες την ανακοινωση http://www.alfavita.gr/artro.php?id=43105
Παράθεση από: Sonaki στις Αύγουστος 30, 2011, 07:20:44 μμΤο αλλο το κουλο να δωσουν μορια συνθπηρετησης σε ατομα με συζυγους ανεργους πως σας φαινεται? Αν ο/η συζυγος ειναι ανεργος τοτε ας ακολουθησει και ας βρει εκει δουλεια. Δηλ εμενα που ο συζυγος εργαζεται και γι αυτο πρεπει να πληρωνουμε 2 νοικια μας βαζει ιδια κι ομοια? ε δε μπορω να το καταλαβωΣχετικά με το θέμα αυτό παίζει το εξής περίεργο. Το έθεσα εδώ, το έγραψα στον μπράτη, απάντηση δεν πήρα.Πήραν όλοι 10 μόρια λόγω άνεργου συζύγου; Εγώ έχω άνεργη σύζυγο αλλά δεν πήγα δικαιολογητικό γιατί δεν προβλεπόταν κάποια ευνοική αντιμετώπιση.Μπορεί το ΚΥΣΠΕ να αλλάζει όπως και όποτε θέλει τα κριτήρια μοριοδότησης ενώ δεν προβλέπεται από την προκήρυξη;Δεν θα είναι μετά εκτεθιμένοι σε περίπτωση ενστάσεων;Θα μπορούσαν δηλαδή να υιοθετήσουν ξαφνικά και αυτοβούλως και άλλα κοινωνικά κριτήρια;Το αν είναι δίκαια ή όχι ή αν ευνοείται η Α ή η Β περίπτωση είναι άλλο θέμα από την υιοθέτηση κριτηρίων που δεν αναφέρονται στην εγκύκλιο.
Το αλλο το κουλο να δωσουν μορια συνθπηρετησης σε ατομα με συζυγους ανεργους πως σας φαινεται? Αν ο/η συζυγος ειναι ανεργος τοτε ας ακολουθησει και ας βρει εκει δουλεια. Δηλ εμενα που ο συζυγος εργαζεται και γι αυτο πρεπει να πληρωνουμε 2 νοικια μας βαζει ιδια κι ομοια? ε δε μπορω να το καταλαβω
[Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Θα ήταν ωραίο να κατέθετα αντίστοιχο δικαιολογητικό. Μετά θα μου έλειπε ο κουμπάρος στο ΠΥΣΠΕ για να πάρω επιπλέον μόρια!!!
Μιας και δουλεια δεν εχουμε αλλη απο το να ειμαστε καρφωμενοι στον υπολογιστη θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις το εξης:Περσι υηρχαν ΠΕ06 που πηραν αποσπαση για αθηνα χωρις γαμο και παιδια; Γνωριζει κανεις; Τοποθετηθηκαν σε δημοτικα ή δεν ειχαν τι να τους κανουν;
Παράθεση από: Sonaki στις Αύγουστος 30, 2011, 07:48:44 μμ[Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Θα ήταν ωραίο να κατέθετα αντίστοιχο δικαιολογητικό. Μετά θα μου έλειπε ο κουμπάρος στο ΠΥΣΠΕ για να πάρω επιπλέον μόρια!!!ψαξτο μηπως γινει τιποτα με ενστασεις