0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GTI στις Αυγούστου 31, 2011, 08:41:55 amΣυγνωμη, το τηλ. ειναι 2103442286. Ας παρει και κανενας αλλος να δουμε θα πουν το ιδιο? Εγω παντως εχω 28 μορια κι υπαρχουν κενα εκει που ζητω αποσπαση.Υπαρχει περιπτωση να μην την παρω γιατι δεν ειμαι υπεραριθμοι στην οργανικη μου?Μόλις τηλεφώνησα και γω και αυτός ο κύριος μου είπε πως αποτελέσματα από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, θα βγάλουν το μεσημεράκι. Όταν του ζήτησα να γίνει πιο σαφής μου είπε: "από τις 12 και μετά..."
Συγνωμη, το τηλ. ειναι 2103442286. Ας παρει και κανενας αλλος να δουμε θα πουν το ιδιο? Εγω παντως εχω 28 μορια κι υπαρχουν κενα εκει που ζητω αποσπαση.Υπαρχει περιπτωση να μην την παρω γιατι δεν ειμαι υπεραριθμοι στην οργανικη μου?
Εγω θα το πω για τρίτη φορα. Τι βλακείες ειναι αυτές, να με λυπηθεί και να μου δώσει κανονική άδεια ο διευθυντής. ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ. μέχρι και στον υπνο μου την έβλεπα. 2 μερες. Δικαιούμαστε. ΟΥΦ πια.
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 08:52:47 amΠαράθεση από: GTI στις Αυγούστου 31, 2011, 08:41:55 amΣυγνωμη, το τηλ. ειναι 2103442286. Ας παρει και κανενας αλλος να δουμε θα πουν το ιδιο? Εγω παντως εχω 28 μορια κι υπαρχουν κενα εκει που ζητω αποσπαση.Υπαρχει περιπτωση να μην την παρω γιατι δεν ειμαι υπεραριθμοι στην οργανικη μου?Μόλις τηλεφώνησα και γω και αυτός ο κύριος μου είπε πως αποτελέσματα από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, θα βγάλουν το μεσημεράκι. Όταν του ζήτησα να γίνει πιο σαφής μου είπε: "από τις 12 και μετά..."
Δικαιουμαστε 10 μερες το χρονο,οποτε μπορουμε να παρουμε.Ρε παιδια, ειναι να βγουν σημερα,ποιος θα ξεκινησει και στα μεσα του δρομου θα γυρναει πισω??
O typos mou eipe pos se 1 ora tha ehoun ektypothei alla meta prepei na epikyrothoun. to pote tha ginei ayto.. agnosto...