0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σκεφτομαι σοβαρά να μην παρουσιαστώ αύριο στο νομό της οργανικής μου.Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα και δεν σκοπεύω να τρέξω να ετοιμαστώ με την ψυχή στο στόμα όταν το αποφασίσουν αυτοί! Και προτείνω να το κάνουμε όλοι αυτό! Τί θα πουν δηλαδή??? Γιατί δεν διακτινιστήκατε??? Ή μήπως θα μας πληρώσουν τα εισητήρια σε περίπτωση που κάνουμε τσάμπα ολόκληρο ταξίδι για να πάμε στην οργανική και τελικά πάρουμε απόσπαση???
Γιατι δεν ανακοινωνουν τα ανόματα οι αιρετοί;
Παράθεση από: gkon1982 στις Αυγούστου 31, 2011, 02:52:19 pmΓιατι δεν ανακοινωνουν τα ανόματα οι αιρετοί;Γιατί είναι και οι δύο για...πολλές σφαλιάρες!!!
μίλησα με τον Καρλαύτη, μου είπε ότι τα έχουνε έτοιμα από τις 12 και περιμένουνε υπογραφή από το ξόανο... άμα του μιλήσετε λίγο γαλίφικα θα σας πει...
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 31, 2011, 02:54:16 pmΠαράθεση από: gkon1982 στις Αυγούστου 31, 2011, 02:52:19 pmΓιατι δεν ανακοινωνουν τα ανόματα οι αιρετοί;Γιατί είναι και οι δύο για...πολλές σφαλιάρες!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++