0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφου τα έχουν οι αιρετοί έχουν βγει άρα δεν μπορεί ως τις 4 θα τα ανακοινώσουν . Απλά εμείς κοντεύουμε να σκάσουμε από το πολύ άγχος. Πρέπει να κάνουμε κάτι να μην ξαναεπαναληφθεί αυτό το πράγμα του χρόνου . Δεν γίνεται να χάνουμε την υγεία μας κάθε καλοκαίρι εξαιτίας τους
Παράθεση από: magel στις Αυγούστου 31, 2011, 02:47:35 pmκαι τα ιεκ βγηκαν, και ιδεκεπου???
και τα ιεκ βγηκαν, και ιδεκε
Παράθεση από: nevile στις Αυγούστου 31, 2011, 02:53:43 pmμίλησα με τον Καρλαύτη, μου είπε ότι τα έχουνε έτοιμα από τις 12 και περιμένουνε υπογραφή από το ξόανο... άμα του μιλήσετε λίγο γαλίφικα θα σας πει...Κάπως έτσι όμως καβαλάνε το καλάμι και δένονται στο άρμα της εξουσίας. Προσωπικά θα περιμένω.
μίλησα με τον Καρλαύτη, μου είπε ότι τα έχουνε έτοιμα από τις 12 και περιμένουνε υπογραφή από το ξόανο... άμα του μιλήσετε λίγο γαλίφικα θα σας πει...
Συνάδελφοι κρατήστε την αξιοπρέπειά σας.Δεν αξίζει να παρακαλάμε τους αιρετούς λες και προσφέρουν κάτι.Τα ονόματα έτσι κι αλλιώς θα ανακοινωθούν.
Παράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 02:56:18 pmΠαράθεση από: nevile στις Αυγούστου 31, 2011, 02:53:43 pmμίλησα με τον Καρλαύτη, μου είπε ότι τα έχουνε έτοιμα από τις 12 και περιμένουνε υπογραφή από το ξόανο... άμα του μιλήσετε λίγο γαλίφικα θα σας πει...Κάπως έτσι όμως καβαλάνε το καλάμι και δένονται στο άρμα της εξουσίας. Προσωπικά θα περιμένω.Πολύ ευγενικά μας είπες το αυτονόητο...ότι είναι λαμόγια!
Παράθεση από: thopapa στις Αυγούστου 31, 2011, 02:49:44 pmΠαράθεση από: magel στις Αυγούστου 31, 2011, 02:47:35 pmκαι τα ιεκ βγηκαν, και ιδεκεπου???με μειλ στα γραφεια δ.ε., αρα σε λιγο θα αναρτηθουν
Παράθεση από: sensible στις Αυγούστου 31, 2011, 02:59:06 pmΠαράθεση από: myria στις Αυγούστου 31, 2011, 02:56:18 pmΠαράθεση από: nevile στις Αυγούστου 31, 2011, 02:53:43 pmμίλησα με τον Καρλαύτη, μου είπε ότι τα έχουνε έτοιμα από τις 12 και περιμένουνε υπογραφή από το ξόανο... άμα του μιλήσετε λίγο γαλίφικα θα σας πει...Κάπως έτσι όμως καβαλάνε το καλάμι και δένονται στο άρμα της εξουσίας. Προσωπικά θα περιμένω.Πολύ ευγενικά μας είπες το αυτονόητο...ότι είναι λαμόγια!ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!