0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το λιγότερο, οι αιρετοί μας, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!...Εεεεεεεεεεε, όχι και να τους παίρνουμε και τηλέφωνο ρε παιδιά.....Για μια ακόμα φορά οι αιρετοί ΠΥΣΠΕ, υπερέχουν τον δικών μας....έστω και μέσα σε αυτήν την αναστάτωση!!
Πραγματικά είναι ξεφτίλα να πάρεις τηλέφωνο στους αιρετούς. Είναι υποχρέωση τους να ενημερώνουν τους συναδέλφους τακτικά. Οι πρασινοφρουροί αιρετοί της Πρωτοβάθμιας ενημερώνουν τους συναδέλφους τους πολύ τακτικά. Σε εμάς κρύβονται ή δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία. Ο Μπρατής προφανώς με ένα ipad και usb καθάρισε και ανακοίνωσε άμεσα... οι δικοί μας πολύ φοβάμαι ότι η μόνη τεχνολογία που κατέχουν είναι οι κλήσεις στο κινητό τους.ΗΜΑΡΤΟΝ, μακρυά από αυτούς.
Ειναι ξεφτυλισμενοι,εβγαλα γραμμη και μου λεει " τωρα δεν μπορω"και μου το κλεινει πριν προλαβω να μιλησω.
ΣΤΗΝ TV Ο SKAI ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΚΥ
Στο Σακαλίδη πήρες; τα ίδια και σε μένα. "Ασχολείτε με κάτι πολύ σοβαρό"
TA NEYΡA MOYOYOYOYOY!!!! Σε λίγη ώρα με βλέπω πάλι να τραγουδάω το γνωστό λαικό άσμα " 4 πήγε μου είπαν πάλι ΦΥΓΕ...!!!"