0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ βλέπω 5 άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα να έχουν πάρει στην περιοχή που επέλεξα, χωρίς όμως να έχω πάρει εγώ. Τί παίζει ρε παιδια?
Ερωτηση: το αθροισμα των μοριων μας προκυπτει αν αθροισουμε τα "μορια ανα κριτηριο" και τα "μορια συνηπηρετησης", σωστα;
Παράθεση από: karmen στις Αυγούστου 31, 2011, 05:15:55 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 05:09:05 pmΠαιδιά δεν πήρα απόσπαση... Συγχαρητήρια σε όσους πήραν...Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση για συμπληρωματικές αποσπάσεις και το πότε συνήθως γίνονται;κ εγώ τα ίδια δυστυχώς ...αν κάποιος ξέρει ας μας πει αν κ ποτε γίνονται ή όχι συμπληρωματικές αποσπάσειςεπίσης ρε παιδιά...δε μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να βρω το εξής:στην Αχαία κανείς ΠΕ19 (όπως εγώ) δεν πηρε απόσπαση? Υπάρχουν κάπου που βλέπουμε τα κενά?έχω χαζέψει κ απογοητευτεί...α έχω κ 3 παιδάκια κ είχα πιστέψει ότι κάτι θα γινότανεπειδή είμαι από Αχαΐα και ξέρω το τοπίο, σου λέω πως είναι πίτα στην Πληροφορική. Γνωστός μου σε ΕΠΑΛ είπε ότι έχει 5 υπεράριθμους μόνο στο σχολείο του!!! Πίκρα λέμε.... Μην το ψάχνεις...
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 05:09:05 pmΠαιδιά δεν πήρα απόσπαση... Συγχαρητήρια σε όσους πήραν...Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση για συμπληρωματικές αποσπάσεις και το πότε συνήθως γίνονται;κ εγώ τα ίδια δυστυχώς ...αν κάποιος ξέρει ας μας πει αν κ ποτε γίνονται ή όχι συμπληρωματικές αποσπάσειςεπίσης ρε παιδιά...δε μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να βρω το εξής:στην Αχαία κανείς ΠΕ19 (όπως εγώ) δεν πηρε απόσπαση? Υπάρχουν κάπου που βλέπουμε τα κενά?έχω χαζέψει κ απογοητευτεί...α έχω κ 3 παιδάκια κ είχα πιστέψει ότι κάτι θα γινόταν
Παιδιά δεν πήρα απόσπαση... Συγχαρητήρια σε όσους πήραν...Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση για συμπληρωματικές αποσπάσεις και το πότε συνήθως γίνονται;
Δικιο εχεις, ευχαριστω!
Που θα κάνουμε αίτηση ένστασης ρε παιδιά;Στην πλησιέστερη δευτεροβάθμια ή στη δευτεροβάθμια που ανήκουμε; Και γω βλέπω 4 άτομα που έχουν λιγότερα μόρια απο μένα και έχουν πάρει απόσπαση!
Παράθεση από: zeroout στις Αυγούστου 31, 2011, 05:54:40 pmΠαράθεση από: karmen στις Αυγούστου 31, 2011, 05:15:55 pmΠαράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 05:09:05 pmΠαιδιά δεν πήρα απόσπαση... Συγχαρητήρια σε όσους πήραν...Μήπως ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση για συμπληρωματικές αποσπάσεις και το πότε συνήθως γίνονται;κ εγώ τα ίδια δυστυχώς ...αν κάποιος ξέρει ας μας πει αν κ ποτε γίνονται ή όχι συμπληρωματικές αποσπάσειςεπίσης ρε παιδιά...δε μπορώ να καταλάβω πως μπορώ να βρω το εξής:στην Αχαία κανείς ΠΕ19 (όπως εγώ) δεν πηρε απόσπαση? Υπάρχουν κάπου που βλέπουμε τα κενά?έχω χαζέψει κ απογοητευτεί...α έχω κ 3 παιδάκια κ είχα πιστέψει ότι κάτι θα γινότανεπειδή είμαι από Αχαΐα και ξέρω το τοπίο, σου λέω πως είναι πίτα στην Πληροφορική. Γνωστός μου σε ΕΠΑΛ είπε ότι έχει 5 υπεράριθμους μόνο στο σχολείο του!!! Πίκρα λέμε.... Μην το ψάχνεις...οι της Αχαιας μπορούνε να πανε Ηλία
Παράθεση από: Amarilis23 στις Αυγούστου 31, 2011, 05:55:56 pmΠου θα κάνουμε αίτηση ένστασης ρε παιδιά;Στην πλησιέστερη δευτεροβάθμια ή στη δευτεροβάθμια που ανήκουμε; Και γω βλέπω 4 άτομα που έχουν λιγότερα μόρια απο μένα και έχουν πάρει απόσπαση!Στις ανακοινωσεις των αιρετων πρωτοβαθμιας ελεγε οτι αίτηση θεραπειας μπορεί να γίνει σε οποιαδηποτε διευθυνση!