0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μπάμπης στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:28:18 amΕρώτησ, όποιος ξέρει μου απαντάει.Όταν παίρνει κάποιος απόσπαση σε γραφείο Δευτεροβάθμιας ως νεοδιόριστος, είναι σαν να υπηρετεί την οργανική του θέση ; ή θα την χρωστάει όταν λήξει η απόσπαση ; Και αν ισχύει αυτό, η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην οργανική του νεοδιόριστου μπορεί δηλ. να μετατραπεί σε τριετή παραμονή σε γραφείο
Ερώτησ, όποιος ξέρει μου απαντάει.Όταν παίρνει κάποιος απόσπαση σε γραφείο Δευτεροβάθμιας ως νεοδιόριστος, είναι σαν να υπηρετεί την οργανική του θέση ; ή θα την χρωστάει όταν λήξει η απόσπαση ; Και αν ισχύει αυτό, η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην οργανική του νεοδιόριστου μπορεί δηλ. να μετατραπεί σε τριετή παραμονή σε γραφείο
Παράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:17:19 amΠαράθεση από: Μπάμπης στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:28:18 amΕρώτησ, όποιος ξέρει μου απαντάει.Όταν παίρνει κάποιος απόσπαση σε γραφείο Δευτεροβάθμιας ως νεοδιόριστος, είναι σαν να υπηρετεί την οργανική του θέση ; ή θα την χρωστάει όταν λήξει η απόσπαση ; Και αν ισχύει αυτό, η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην οργανική του νεοδιόριστου μπορεί δηλ. να μετατραπεί σε τριετή παραμονή σε γραφείο
Μπορεί κάποιος που πήρε απόσπαση να την ακυρώσει;Και αν ναι τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;απλά έτσι για να μαθαίνουμε τα τερτίπια!!
Παράθεση από: Μπάμπης στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 09:43:39 pmΠαράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:17:19 amΠαράθεση από: Μπάμπης στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:28:18 amΕρώτησ, όποιος ξέρει μου απαντάει.Όταν παίρνει κάποιος απόσπαση σε γραφείο Δευτεροβάθμιας ως νεοδιόριστος, είναι σαν να υπηρετεί την οργανική του θέση ; ή θα την χρωστάει όταν λήξει η απόσπαση ; Και αν ισχύει αυτό, η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην οργανική του νεοδιόριστου μπορεί δηλ. να μετατραπεί σε τριετή παραμονή σε γραφείο
Παράθεση από: daimonas στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 11:26:57 amΠαράθεση από: Agse στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 02:17:19 amΠαράθεση από: Μπάμπης στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 01:28:18 amΕρώτησ, όποιος ξέρει μου απαντάει.Όταν παίρνει κάποιος απόσπαση σε γραφείο Δευτεροβάθμιας ως νεοδιόριστος, είναι σαν να υπηρετεί την οργανική του θέση ; ή θα την χρωστάει όταν λήξει η απόσπαση ; Και αν ισχύει αυτό, η υποχρεωτική τριετής παραμονή στην οργανική του νεοδιόριστου μπορεί δηλ. να μετατραπεί σε τριετή παραμονή σε γραφείο