0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσοι έκαναν ένσταση και δε πήραν απόσπαση θα πρέπει να ξανακάνουν αίτηση επανεξέτασης για δευτερη φορα? ή ισχύει η αίτηση-ένσταση που έκαναν και για τη β' φαση αποσπάσεων?
Παράθεση από: PAMELA27 στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 09:11:24 pmη αθμια εδωσε κ τροποποιησεις - ανακλησεις, η βθμια γιατι μονο συμπληρωματικες.. κ εγω κατα προτεραιοτητα ημουν, ειχα παρει αποσπαση σε αλλο νομμο γιατι ο δικος μας δεν ειχε κενα λεει. εκανα αιτηση επανεξετασης, μετα εκανα ενσταση αλλα οι υπολοιποι ηρθαν εκτος απο εμενα?? .. τωρα παλι ξανα πρεπει να κανω ενσταση? γνωριζει κανεις?Μια απο τα ιδια κι εγω!και μαλλον δεν γνωρίζει κανεις να βοηθήσει.bitch, καμια ιδέα;;;;;
η αθμια εδωσε κ τροποποιησεις - ανακλησεις, η βθμια γιατι μονο συμπληρωματικες.. κ εγω κατα προτεραιοτητα ημουν, ειχα παρει αποσπαση σε αλλο νομμο γιατι ο δικος μας δεν ειχε κενα λεει. εκανα αιτηση επανεξετασης, μετα εκανα ενσταση αλλα οι υπολοιποι ηρθαν εκτος απο εμενα?? .. τωρα παλι ξανα πρεπει να κανω ενσταση? γνωριζει κανεις?
Ναι.ειχα παρει στην τριτη μου προτιμηση και τωρα που ζητησα αλλαγή για την πρωτη δεν την πηρα.λες να βγαλουν αυριο τροποποιήσεις ή τελειώσαμε για τώρα;
Μπάχαλο!και τα νευρα μας στο κοκκινο...αντε παλι αιτηση θεραπειας και νέα αναμονη ή αναμονη για τη β φαση και βλεπουμε...καλο κουραγιο!