0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ντροπή τους. Ολόκληρος νομός (Καρδίτσας) όπου πλεονάζουν ήδη πολλοί γυμναστές που δεν ξέρουν τι να τους κάνουν ή είναι σε διάθεση, και δουλεύουν χρόνια με μειωμένο ωράριο, απέσπασαν 7 γυμναστές, στις συμπληρωματικές κατά προτεραιότητα αποσπάσεις. Αλήθεια, αυτοί οι γυμναστές πάλι θα πληρωθούν για τις "λίγες" ώρες που θα δουλέψουν, όταν άλλες ειδικότητες δουλεύουν φουλ ωράριο; Και σε άλλους νομούς με κενά δεν απέσπασαν συναδέρφους με ανάγκες. Δούλεψε πάλι πολύ το μέσο. "Ξεφύτρωσαν" κενά στην Καρδίτσα.Και μετά μιλάνε το υπουργείο και αιρετοί για μοριοδότηση και εντιμότητα και μπούρδες!
Η κατάσταση είναι άκρως απελπιστική. Η αννούλα είναι τελικά ανάξια για τη θέση την οποία της δόθηκε. (στην τελική εμείς ταλαιπωρούμαστε για να τα φερουμε εις περας).Η κατάσταση των αποσπάσεων για ακόμη μια φορά προάγει την πελατιακή σχέση πολίτη-πολιτικού.Φέτος με τα μορια - υπήρξε ένας πανικός, μιας και τελικά δεν έπαιξαν κάποιο ουσιαστικό ρόλο. Ποια η ουσία των αποσπάσεων??? ρωτάω εγώ... να βοηθήσει τους έχοντας κάποιο πρόβλημα είτε υγείας είτε οικογενειακό.Ευχή μου..... Να βιώσουν τα προβλήματά μας.....Εμπρός.... Μας ακούς κανείς.. από τους βολεμένους..... αιρετοί..... πολιτικοί... όλοι μαζί στο σπιτάκι σας με την οικογένειά σας... ΑΑαααα... ξέχασα... μας συμπονάτε....Ναι... ή όχι?...Ποιος είναι μακρυά από τον/την σύζυγο και το παιδί του για ακόμη μια φόρα.... Εσείς ? Μάλλον όχι... ΕΜΕΙΣ. ναι... Ναι σας λεώ... εγώ που είμαί κοινονικός λειτουργός.. εγώ που στερούμε την οικογένειά μου. εγώ που φωνάζω καθημερινά και κανένας από "εσας" δεν με ακούει και δεν με νιώθει. Σας βαρέθηκα... Σας βαρεθήκαμε.. Είστε άθλιοι. Είστε Άχρηστοι.Ακόμη Ούτε καν αυτό το post δεν σας αγγίζει.. γιατί ... επειδή είστε ΑΝΑΞΙΟΙ για την θέση την οποία σας δόθηκε... Κάθε νύχτα του καλοκαιριού έλεγα στο μικρό παιδί μου ένα παραμυθάκι ... έτσι ... για να κοιμηθεί... ακούγωντας τη φωνή μου.... Και εμείς σαν μικρά παιδιά.. περιμένουμε τις αποστάσεις.. σαν παραμύθι... να σταθούμε δίπλα στα παιδια μας και στους συζύγους μας... Αίσχος... είστε οι ΑΘΛΙΟΙ...
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 12:12:36 amΜπάχαλο!και τα νευρα μας στο κοκκινο...αντε παλι αιτηση θεραπειας και νέα αναμονη ή αναμονη για τη β φαση και βλεπουμε...καλο κουραγιο!γιατί ξανά αίτηση θεραπείας?αφουποτιθεται η β φαση των αποσπάσεων δεν βγηκε....θεωρώ πως όντως πρεπει να ζαλίσουμε τους αιρετούς μπας και βγάλουμε κάποια άκρη γιατί το να στέλνουμε συνέχεια αιτήσεις και να μην προωθούνται ή να μπαίνουυν στο αρχείο τους και αυτό δεν είναι λογικό....όποιος μάθει κάτι νεότερο ας το ανακοινώσει αν και θεωρω οτι μες τη βδομαδα θα εχουμε και δευτερη φαση...
Μπάχαλο!και τα νευρα μας στο κοκκινο...αντε παλι αιτηση θεραπειας και νέα αναμονη ή αναμονη για τη β φαση και βλεπουμε...καλο κουραγιο!
Η αληθεια ειναι οτι πλεον εδω που φθασαμε δεν πρεπει να περημενουμε απο τους πουλημενους αιρετους να κινηθουν, αυτοι κινηθηκαν, αυτα που ηθελαν τα εχουν.Πιστευω πως μονο μεταξυ μας, με μια φωνη, και χρησιμοποιωντας ολα τα μεσα της συγχρονης τεχνολογιας(βλ αυτο το site, fb κοκ) , μπορουμε να οργανωθουμε και να κινηθουμε ομαδικα....