0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Α/θμια σε 2η φάση έδωσαν 32,2% στη 1η 62,91%, άρα σύνολο 94,93% αυτό με κάνει αισιόδοξο. Αλλά θα δούμε
οποτε παμε να φυγουμε, βγαλτε τα τακουνια σας, οσες σας κουρασαν, οι αντρες ξεκουραστειτε κ αργοτερα παλι εδω!!!απλα φοβαμαι γιατι οποτε φευγω, χτυπαει το καταραμενο το τηλ κ μου λενε : "εμαθες? βγηκαν!" θελω να ειμαι εδω αυτη τη φορα...
Άντε κουράγιο...εγώ ευτυχώς εκεί που τριγυρνούσα στα καφε για ιντερνετ μου δώσανε τζάμπα κωδικό και ευτυχώς είμαι σπίτι...οπότε καταλαβαίνω την ταλαιπωρία
Παράθεση από: Lindape στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:25:24 pmΠαράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:49 pmείμαι και γω ανάμεσα στα 70 άτομα!!!!Υπομονή!!!!Γεια σου και σένα...θα μου κάνεις παρέα τώρα!...οι άλλοι συνάδελφοι που παρακολουθούν το θέμα απλά μάλλον πατάνε F5 και δε μου μιλάει κανεις... ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
Παράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:49 pmείμαι και γω ανάμεσα στα 70 άτομα!!!!Υπομονή!!!!Γεια σου και σένα...θα μου κάνεις παρέα τώρα!...οι άλλοι συνάδελφοι που παρακολουθούν το θέμα απλά μάλλον πατάνε F5 και δε μου μιλάει κανεις...
είμαι και γω ανάμεσα στα 70 άτομα!!!!Υπομονή!!!!
Συνάδερφοι απλά παρακολουθώ μια που νταντεύω δυο παιδιά αφού η γυναίκα μου αγωνιά για την απόσπαση της και είναι πολύ ..μα πάρα πολύ.. μακριά, ούτε τηλ δεν μπορώ να κάνω τα ‘χω παιξει!!!!!
Συνεδριαζουν ακόμη...γιατί ο αιρετός που προσπάθησανα πάρω τηλεφωνο...δε το σηκώνει! Τί προσπαθουν να λύσουν το κυπριακό?