0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας μας εξηγησει καποιος απο αυτους αιρετοι, διοικηση υπεπθ,ολμε κλπ ποιο το νοημα να δηλωνουμε στην αρχικη αιτηση αποσπασης οτι επιθυμουμε και αποσπαση σε κενα πρωτοβαθμιας οταν δεν λαμβανουνε υποψη τους ΚΑΝΕΝΑ κοινωνικο κριτηριο κανεναν λογο υγειας κλπ και δινουν ολα τα κενα και καμια εκατοστη παραπανω αποκλειστικα στην πρωτοβαθμια και σε ανθρωπους χωρις κανενα κριτηριο με ελαχιστα μορια και διαλυουν εκατονταδες οικογενειες με πολυ περισσοτερα μορια και πολλους κοινωνικους λογους!!! Και εντελει και ενα παιδι να εχει καποιος ειναι πολυ σοβαρος λογος για να παρει αποσπαση!!
H πληροφορία είναι οτι είναι έτοιμες και πολύ λίγες...απλά ελπίζω να υπάρχουν πιέσεις και να τις πάρουν πίσω..αν εχετε κάποιον που μπορει να πιέσει καντε το...
Παράθεση από: gin στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:20:19 pmΑς μας εξηγησει καποιος απο αυτους αιρετοι, διοικηση υπεπθ,ολμε κλπ ποιο το νοημα να δηλωνουμε στην αρχικη αιτηση αποσπασης οτι επιθυμουμε και αποσπαση σε κενα πρωτοβαθμιας οταν δεν λαμβανουνε υποψη τους ΚΑΝΕΝΑ κοινωνικο κριτηριο κανεναν λογο υγειας κλπ και δινουν ολα τα κενα και καμια εκατοστη παραπανω αποκλειστικα στην πρωτοβαθμια και σε ανθρωπους χωρις κανενα κριτηριο με ελαχιστα μορια και διαλυουν εκατονταδες οικογενειες με πολυ περισσοτερα μορια και πολλους κοινωνικους λογους!!! Και εντελει και ενα παιδι να εχει καποιος ειναι πολυ σοβαρος λογος για να παρει αποσπαση!!'Ετσι ακριβώς...θέατρο του παραλόγου καταντήσαμε...σα δεν ντρέπονται λέω εγώ!!!!Άδικα πιστεύω περιμένουμε απόψε...δεν τους καίγεται καρφάκι για τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μακρυά από τις οικογένειες μας και τα σπίτια μας.
Καταγγελια ομαδικη χρειαζεται σε ολους αυτους τους τραμπουκους.γιατι περι τραμπουκισμο προκειται.η φοβομαστε τις καταγγελιες;
Τι έχουμε να φοβηθούμε δηλαδή? Αυτό που φαίνεται πως δεν εχουν καταλάβει (αυτοί που παίρνουν τις αποφασεις) είναι πως στο σημείο που μας φτάνουν δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατι δεν έχουμε να χασουμε τίποτα. Αλίμονο σε αυτούς που έχουν να φοβηθούν για πολλά!!!
Παιδιά μόλις μίλησα με Σακαλίδη και απάντησε ...... δεν πήρα απόσπαση .. και μόνο ένας από τον κλάδο μου πε09 .. καλή τυχη το τηλ του είναι 6977209097
Παράθεση από: saraxni στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:53:56 pmΠαιδιά μόλις μίλησα με Σακαλίδη και απάντησε ...... δεν πήρα απόσπαση .. και μόνο ένας από τον κλάδο μου πε09 .. καλή τυχη το τηλ του είναι 6977209097 και δεν ντρέπονται να το λένε...?..τους κάνανε ρόμπες οι συνάδελφοι τους της Α/θμιας....
Παράθεση από: DENNISD στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:56:59 pmΠαράθεση από: saraxni στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 10:53:56 pmΠαιδιά μόλις μίλησα με Σακαλίδη και απάντησε ...... δεν πήρα απόσπαση .. και μόνο ένας από τον κλάδο μου πε09 .. καλή τυχη το τηλ του είναι 6977209097 και δεν ντρέπονται να το λένε...?..τους κάνανε ρόμπες οι συνάδελφοι τους της Α/θμιας....και γιατι δεν τα ανακοινώνουν ?