0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ουτε η συζυγος πηρε
ουτε η συζυγος πηρε η ακατανομαστη για να μη πω τπτ χειροτερο αποφασισε για μια χρονια ακομη να μας χωρισει ως οικογενεια στα 2 ακρα της χωρας απλα γιατι στο πλαισιο της κατεστραμενης χωρας απο τα δικα τους λαθη αποφασισαν να κανουν οικονομια για οσα εφαγαν αυτη και οι ομοιοι της τα δικα μου παιδια και τα παιδια ολων των αλλων που μεγαλωνουν χωρια απο τους γονεις τους και τα 1000 αλλα προληματα υγειας και ανεργιας που ειχαμε στα δικαιολογιτικα μας ουτε που την αγγιξαν ....Υπομονη σε κουραγιο σε ολους οσους δεν καταφεραν να βρεθουν κοντα στους δικους τους ανθρωπους και στα σπιτια τους και καλη συνεχεια σε οσουσ σταθηκαν τυχεροι. Εβα ειναι βεβαιο πολυ συντομα θα ερθει η ωρα που αυτη η ...... αντε μη πω τωρα -και μου αρχισετε τισ παρατηρησεις για τα κοσμητικα-και οι ομοιοι της θα μας ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ και παλι. Τοτε ολοι ξερουμε τι θα πρεπει να πραξουμε καλο βραδυ
Παράθεση από: PAMAELEL στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:22:01 am ουτε η συζυγος πηρε η ακατανομαστη για να μη πω τπτ χειροτερο αποφασισε για μια χρονια ακομη να μας χωρισει ως οικογενεια στα 2 ακρα της χωρας απλα γιατι στο πλαισιο της κατεστραμενης χωρας απο τα δικα τους λαθη αποφασισαν να κανουν οικονομια για οσα εφαγαν αυτη και οι ομοιοι της τα δικα μου παιδια και τα παιδια ολων των αλλων που μεγαλωνουν χωρια απο τους γονεις τους και τα 1000 αλλα προληματα υγειας και ανεργιας που ειχαμε στα δικαιολογιτικα μας ουτε που την αγγιξαν ....Υπομονη σε κουραγιο σε ολους οσους δεν καταφεραν να βρεθουν κοντα στους δικους τους ανθρωπους και στα σπιτια τους και καλη συνεχεια σε οσουσ σταθηκαν τυχεροι. Εβα ειναι βεβαιο πολυ συντομα θα ερθει η ωρα που αυτη η ...... αντε μη πω τωρα -και μου αρχισετε τισ παρατηρησεις για τα κοσμητικα-και οι ομοιοι της θα μας ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ και παλι. Τοτε ολοι ξερουμε τι θα πρεπει να πραξουμε καλο βραδυ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Παράθεση από: dimari στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:30:04 amΠαράθεση από: PAMAELEL στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:22:01 am ουτε η συζυγος πηρε η ακατανομαστη για να μη πω τπτ χειροτερο αποφασισε για μια χρονια ακομη να μας χωρισει ως οικογενεια στα 2 ακρα της χωρας απλα γιατι στο πλαισιο της κατεστραμενης χωρας απο τα δικα τους λαθη αποφασισαν να κανουν οικονομια για οσα εφαγαν αυτη και οι ομοιοι της τα δικα μου παιδια και τα παιδια ολων των αλλων που μεγαλωνουν χωρια απο τους γονεις τους και τα 1000 αλλα προληματα υγειας και ανεργιας που ειχαμε στα δικαιολογιτικα μας ουτε που την αγγιξαν ....Υπομονη σε κουραγιο σε ολους οσους δεν καταφεραν να βρεθουν κοντα στους δικους τους ανθρωπους και στα σπιτια τους και καλη συνεχεια σε οσουσ σταθηκαν τυχεροι. Εβα ειναι βεβαιο πολυ συντομα θα ερθει η ωρα που αυτη η ...... αντε μη πω τωρα -και μου αρχισετε τισ παρατηρησεις για τα κοσμητικα-και οι ομοιοι της θα μας ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ και παλι. Τοτε ολοι ξερουμε τι θα πρεπει να πραξουμε καλο βραδυ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Η προσευχή ενός απλού Έλληνα...(και μαλιστα εκπαιδευτικου γιατι οχι )"Αγαπητέ Θεέ,τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου... τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση
θα βγάλουν τις κατά προτεραιότητα αποσπάσπεις, που ικανοποιήθηκαν σχεδόν όλες! πολύτεκνοι, αιρετοί ΟΤΑ και με αναπηρία!