0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς Bitch:Από την στιγμή που σου λέει το υπουργείο να παρουσιαστείς το αργότερο μέχρι την τρίτη στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης, πως είναι δυαντόν να μην σε αφήνει ο προϊστάμενος του ΠΥΣΔΕ της οργανικής να φύγεις ; Γίνεται να είσαι ταυτόχρονα σε δυο ΠΣΥΔΕ ;;;;;;!!!! θα μας τρελλάνουν με τις παλαβομαρες!!!!
Αποσπούμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Δ.Ε. για το διδακτικό έτος 2011-2012 από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ γιατί το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας, ως ακολούθως: Τι σημαίνει αυτό; Θα πάρουν τα μόρια της οργανικής; Δεν αποσπάστηκαν με αίτησή τους;
Παράθεση από: chriskas στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 12:24:08 pmΜια ερώτηση, ας μου απαντήσει κανείς σε παρόμοια θέση.. Με μωράκι ενός χρόνου, ΠΕ 02, απόσπαση στο νομό Θεσσαλονίκης ή στους όμορους νομούς δίνεται εύκολα; (και χωρίς μεσάζοντα;)Με παιδι 3 χρονων, συνυπηρετηση, εντοπιοτητα, σοβαροτατο προβλημα υγειας δικό μου και του πατερα μου, πολλα χρονια υπηρεσιας, ΠΕ05, δεν πηρα για νομο Θεσσαλονικης.
Μια ερώτηση, ας μου απαντήσει κανείς σε παρόμοια θέση.. Με μωράκι ενός χρόνου, ΠΕ 02, απόσπαση στο νομό Θεσσαλονίκης ή στους όμορους νομούς δίνεται εύκολα; (και χωρίς μεσάζοντα;)
θα γινει ομως γ φαση;