0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα καλύτερα, βάλε απουσία και κράτα τους μέσα. Απουσία και μέσα δεν είναι κάτι που τους αρέσει. Εξηγησέ τους πως αν καθήσουν ήρεμα και συμμετέχουν στην τάξη θα βάλεις προσήλθε οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά...πρέπει να δώσουν κάτι για να πάρουν κάτι.
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ από την σύντομη εμπειρία μου είναι ότι στην αρχή της καριέρας μας, πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιδιά απόμακρα και ίσως και λίγο εχθρικά, μέχρι εμείς οι ίδιοι να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε αλλιώς.
Για να είμαι ειλικρινής, διαβάζοντας το post σου, γέλασα. Όχι τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στο μάθημα σου, όσο για τα σχόλια σχετικά με την εμφάνιση σου.Τον έλεγχο μιας τάξης μπορεί να τον χάσει τόσο ένας 2 μετρος, εύσωμος άντρας όσο και μια κοντή κοπέλα. Δεν επιβαλλόμαστε μέσω του αναστήματος μας, ούτε μας παίρνουν τον έλεγχο επειδή τυχαίνει να είμαστε εμφανίσιμες.Μην απελπίζεσαι, θα βρεις τον τρόπο σου.@dessiΔεν θέλουν να μάθουν. Έχουν υποστεί προηγουμένως βία και έχει καταγραφεί στο μυαλό τους ότι ο καθηγητής είναι ένας εχθρός που πρέπει να εξοντώσουν.Ας μην είμαστε υπερβολικοί.
επειδή η περιγραφή σου μου θύμισε λίγο εμένα... και επειδή τώρα είμαι λίγο μεγαλύτερή σου, σου λέω τα εξής όσο και αν σε κάποιους ακουστούν κουφά:να ντύνεσαι με φαρδιά ρούχα και σχετικά κλειστά έτσι ώστε να μη διαγράφονται οι καμπύλες σου και να μη φαίνονται οι γάμπες ή το στήθος σου.να μη βάφεσαι.να αισθάνεσαι τα παιδιά σα τα μικρά σου αδέρφια (ότι και να σου πουν να μη το πάρεις προσωπικά, αλλά να το θεωρήσεις σαν ένα απλό πείραγμα. μη δίνεις σημασία στα πειράγματα και μη τα διογκώνεις εκτός αν είναι κάτι πρόστιχο).να είσαι αυστηρή και να έχεις πολύ αγάπη. μη παραξηγιέσαι με τίποτα.και προσοχή!!!! μη λες τα προβλήματά σου στους συναδέρφους. να σαι σίγουρη πως πολλοί από αυτούς θα σε σχολιάζουν ακόμα και μπροστά στα παιδιά.
Δεν μπορώ να μπω στη λογική κάποιων συναδέλφων. Ούτε καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να προτείνει σε μια νεαρή κοπέλα να πηγαίνει με τσουβάλια και άβαφη στο σχολείο. Η εμφάνιση μας και το ντύσιμο μας φανερώνουν στοιχεία της προσωπικότητας μας, πως είναι δυνατόν, να πιστεύει κάποιος, πως το ουδέτερο ντύσιμο θα συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος;Τέλος οι μαθητές, δεν είναι αδελφάκια μας, όπως αναφέρθηκε. Είμαστε ενήλικες πια, όσο μικρή και να είναι η διαφορά ηλικίας που υπάρχει. Αυτά από μια επίσης νεαρή καθηγήτρια.
joessa εμεις οι αδιόριστοι συνάδελφοι που το Υπουργείο παιζει συνεχώς μαζί μας ειμαστε περισσότερο άξιοι για λύπηση παρά εσύ που έχεισ κατοχυρώσει μια θέση σε δημόσιο σχολείο....άλλωστε το υπουργείο σε εκρινε καταλληλη και για να μπορεισ να επιβληθείς και στα παιδιά....αυτή δεν ειναι άλλωστε η αδιαμφισβήτητη αξία του ΑΣΕΠ;