0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι διορισμοί στην πρωτοβάθμια θα είναι 224 άτομα...θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα διασφαλίσει τους 111 ασεπίτες που είναι δημοσιευμένα τα ονόματα τους και το 40% οπότε τι συμπληρωματικούς διορισμούς κτλ...το υπουργείο δεν πάει βάση νόμων κτλ...
Παράθεση από: baboulino στις Ιουλίου 21, 2011, 04:22:02 pm οι διορισμοί στην πρωτοβάθμια θα είναι 224 άτομα...θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα διασφαλίσει τους 111 ασεπίτες που είναι δημοσιευμένα τα ονόματα τους και το 40% οπότε τι συμπληρωματικούς διορισμούς κτλ...το υπουργείο δεν πάει βάση νόμων κτλ...Από τα 224 πόσα νομίζετε ότι θα είναι δάσκαλοι και πόσα νηπιαγωγοί ;
To να μιλάτε για συμπληρωματικούς διορισμούς στην παρούσα φάση που βρίσκεται η χώρα είναι μάλλον ανέκδοτο. Εδώ το υπουργείο προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες προσλήψεις, και κάνει και τόσα χρόνια να διορίσει τους υπόλοιπους ασεπίτες που τα ονόματά τους είναι δημοσιευμένα στο φύλλο της κυβερνήσεως. (και γω πιστεύω ότι φέτος θα διορίσεις όλους τους υπόλοιπους ασεπίτες από τον κλάδο μας για να ξεμπερδεύει). Γενικότερα το υπουργείο θέλει να ξεμπερδεύει με τους ασεπίτες όλων των κλάδων,οι υπόλοιποι περαστικά μας και καλό διάβασμα στον επόμενο ΑΣΕΠ........ όοοοοοοοποτε γίνει. Ξεχάστε συμπληρωματικούς διορισμούς.[/quoteΑγαπητη μου και μας τα ονοματα μας στις λιστες με τους ασεπιτες ειναι.....δεν ζηταμε παραπανισιους διορισμους,πρεπει να διορισει 602 με το ΦΕΚ και εχουν φυγει καποιοι ηδη απο αυτον τον αριθμο. Δεν γνωριζεις μαλλον το θεμα.
Εαν για παράδειγμα έκανε φετος συμπληρωματικούς, ξέρουμε πόσοι θα ήταν οι νηπιαγωγοί;
Γεια σε όλους!Είμαι κανούρια εδώ αν και χρόνια μπαίνω και ενημερώνομαι. Έχω μια απορία. Γιατί λέτε ότι είναι 111 οι εναπομείνατες του ΑΣΕΠ; Αν θυμάμαι καλά σταμάτησε κάπου στο 470. Και δεν τους έχει διορίσει όλους μέχρι εκεί. Αν θυμάμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ψάχνω να βρω τους περσινους διοριστέους για να το εξακριβώσω και δεν μπορώ. Καλή υπομονή σε όλους μας!
εδω ο κοσμος καιγεται κι οι νηπιαγωγοι μιλουν για συμπληρωματικους διορισμους....μηπως ακουσατε κ τιποτε για αυξησεις;;