Σύνολο ψηφοφόρων: 164
Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 27, 2011, 06:54:10 pm
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα είχε πάντως περισσότερο ενδιαφέρον αν στην ψηφοφορία υπήρχαν περισσότερες επιλογές του "όχι", με διαφορετική αιτιολόγηση. Π.χ.:"όχι, γιατί δε βγαίνω οικονομικά" (ενώ όταν θα παίρνεις φάρμακα για να επιβιώσεις από τα 32άρια τμήματα ή όταν θα είσαι συνεχώς στη διάθεση με κίνδυνο να σε στείλουν σε άλλη περιοχή/άλλο νομό/άλλη περιφέρεια, τότε θα βγαίνεις...)"όχι, γιατί μόνο με απεργία διαρκείας θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι" (εδώ δε συμμετέχεις στις 24ωρες, σιγά μην κάνεις και διαρκείας. Ακόμη κι αν προκηρυχθεί απεργία διαρκείας, τότε θα επικαλεστείς την προηγούμενη δικαιολογία)"όχι, γιατί είναι αντιπαιδαγωγικό να σπάει ένα τμήμα των 26 μαθητών σε 13 και 13, το είπε και η Χριστοφιλοπούλου" (εντάξει, μάλλον το έχετε σκάσει από το ίδιο ίδρυμα...)"όχι, γιατί είμαι άρρωστος πασόκος και έχω μείνει στην εποχή του ζιβάγκο" (Ξεκόλλα, έχουν περάσει τριάντα χρόνια...)"όχι, γιατί είμαι αποφασισμένος να βάλω πλάτη για τη σωτηρία της πατρίδας μου" (το ασθενοφόρο, γρήγορα...)
θα συμμετασχω και στις δυο μερες, ητοι παει το κατοσταρικο παλι... (αφου συμμετειχα και στις δυο προηγουμενες της αδεδυ). και φυσικα ειμαι ο μονος αναπληρωτης που θα συμμετασχει απο το σχολειο μου, αφου τα μοσχαρια οι υπολοιποι αναπληρωτες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου. οσον αφορα τους μονιμους; αφηστε το καλυτερα... μονο ο διευθυντης θα συμμετασχει που ειναι συνδικαλιστοφατσα. 2 στους 12 δηλαδη.... μα τι γινεται ρε παιδια; τι σκατα μας ποτιζουν και κοιμομαστε ακομα;;;;;
Σαφώς το αν θα κάνει κάποιος απεργία είναι θέμα υποκειμενικό όμως οι καιροί απαιτούν δράση και το κυριότερο αντίδραση...Ανήκω στην πρωτοβάθμια -εκεί να δεις ύπνος- και είμαι η μόνη απο τους μόνιμους που κάνω πάντα...και γω ματώνω οικονομικά αλλά νιώθω πως έτσι με κάποιο τρόπο αγωνίζομαι και δεν παραδίνομαι αμαχητί!!
Τέτοια τους λέω και γω στα διαλείμματα και με κοιτούν με μισό μάτι οι δεινόσαυροι με τα 25 ,28,30 χρόνια υπηρεσίας και ακόμα χειρότερα νομίζουν πως υπάρχει κομματικη γραμμή στα λεγόμενά μου...Κατανοώ το θυμό και την αγανάκτησή σου. Μη μασάς ..Το σύνδρομο του ραγιά είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μας...