Σύνολο ψηφοφόρων: 164
Η ψηφοφορία έληξε: Φεβρουαρίου 27, 2011, 06:54:10 pm
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: CynnemAprod στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 02:58:25 pmAθήνα είχε πάρα, μα πάρα, πολύ κόσμο. Πολλά χημικά έριχναν προκειμένου να διαλύσουν τον κόσμο.Κανονικός πόλεμος έγινε από χημικά. Πολλοί εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην πορεία της Αθήνας.κοσμος πολυς ηταν. Εκπαιδευτικοι ΔΕΝ ηταν ....
Aθήνα είχε πάρα, μα πάρα, πολύ κόσμο. Πολλά χημικά έριχναν προκειμένου να διαλύσουν τον κόσμο.Κανονικός πόλεμος έγινε από χημικά. Πολλοί εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην πορεία της Αθήνας.
Tί διάολο χημικά έριξαν;;; Τα άλλαξαν; Αισθάνομαι ακόμα αδύναμος. Τέτοιο πράμα δεν το έχω περάσει από προηγούμενες πορείες.
To ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες είναι πασιφανές. Το να προκαλέσεις κάτι, ενώ ακόμα δεν έχει ωριμάσει, είναι σα να ξύνεις μια πληγή που δεν έχει κλείσει ακόμα. Θα τρέξει αίμα! Η ελληνική κοινωνία είναι στη φάση που προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από πού της ήρθε η φάπα και τι είδους κρανιοεγκεφαλική κάκωση έχει υποστεί από τη φάπα. Πιστεύουν κάποιοι ότι είναι έτοιμος ο λαός για μια επανάσταση; Πώς είναι δυνατόν! Ένα παιχνιδάκι είναι που παίζουν με τα ΜΑΤ κάποιοι, στημένο προκειμένου να δώσουν λαβή στο σύστημα να γίνει συντηρητικότερο και να είναι έτοιμο να χτυπήσει τη λαϊκή οργή, όταν αυτή εκδηλωθεί. Γιατί, θα εκδηλωθεί. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
Λοιπόν, για πείτε μας οι απεργοσπάστες:Θα σας φτάσουν τα 100 ευρώ που εξοικονομήσατε για να ανακτήσετε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια;
Παράθεση από: λιθοσφαιριστής στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 07:46:03 pmΛοιπόν, για πείτε μας οι απεργοσπάστες:Θα σας φτάσουν τα 100 ευρώ που εξοικονομήσατε για να ανακτήσετε τη χαμένη σας αξιοπρέπεια;Kαι όσοι απεργήσαμε χάλια νιώθουμε. Πέρα από το να φωνάζουμε συνθήματα, να κάνουμε άσκηση στο περπάτημα τι καταφέραμε με την απεργία που κάναμε; Έχω ανάγκη να μου το εξηγήσει κάποιος, γιατί νιώθω χάλια, πραγματικά. Νιώθω ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα κάνουμε απεργίες, θα φωνάζουμε και αυτό ήταν.
για να καταλαβω λιγο...καποιοι πιστευουν οτι αν γινει και εδω Αιγυπτος θα φύγει ο Παπανδρέου ; καλό και αυτό...μια μικρογραφία των εξεγέρσεων αυτών έγινε το Δεκεμβριο του 2008...καηκε η πρωτευουσα της χωρας...συγκινήθηκε κανείς ;....είδατε καμιά παραίτηση;...όχι υπουργού -πρωθυπουργού...ενός αξιωματικού της Αστυνομίας ας πούμε....πάπαλα...επίσης πιστεύετε ότι ο Μουμπάρακ έφυγε επειδή φοβήθηκε το εξεγερμένο πλήθος ; όχι βέβαια...πιέστηκε απο τους Αμερικανους να το κανει (που ειχαν τους δικους τους βεβαια λογους να τον πιεσουν να φυγει)..εδω θα πιεσει κανεις τον Παπανδρεου να φυγει ; αφού είναι το δικο τους παιδι..θα τον στηριξουν με καθε τροπο...και θα ξαναπω κατι αλλη μια φορα...ειτε το θελουμε ειτε οχι Ο ΛΑΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΣΟΚ....και παραιτηση του πρωθυπουργου να εχουμε στις εκλογες παλι θα ξαναβγει...ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ..δοθηκε η ευκαιρια στον λαο να τον διωξει προσφατα...και ομως η καλπη παλι ΠΑΣΟΚ εβγαλε...γιαυτο και στηριζεται απο ευρωπαικη ενωση τροικες κτλ κτλ...ειναι ο ο μονος που μπορει να περασει τα μετρα που θελουν οχι απλα ευκολα...ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...