*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟ  (Αναγνώστηκε 9997 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΠΡΟ
« στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:38:45 pm »
παιδια γεια σας.
 εχω ενα προβλημα κ θα παρακαλουσα αν αντιμετωπιζει κ αλλος το ιδιο να επικοινωνησει μαζι μου.
 ειμαι μαθηματικος, εχω 24,5 μορια και ειμαι επιτυχουσα σε 2 ασεπ. τα 3 ομως μορια ειναι απο προυπηρεσια του οαεδ. αρα δεν εχω ενταχτει στον πινακα του 24μηνου. δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν δεν  ειχαν υπολογιστει τα μορια του οαεδ σε κανενα! ειναι ομως παραλογο να διοριζονται του οαεδ χωρις επιτυχια ασεπ με 30 κ πανω μορια μονο του οαεδ κ να μη δινει την ευκαιρια σε ατομα που εχουν πετυχει ασεπ και εχουν μαζεψει τοσα μορια στο υπουργειο παιδειας και να μην εντασσονται στον πινακα του 24μηνου...τι πιο αξιοκρατικο απο το ασεπ. ας μην αναγνωριστει καθολου η προυπηρεσια του οαεδ. ολα πια θα γινονται προς οφελος καποιον; η αναγνωριζεις σε ολους τους πινακες η σε κανενα. εγω πηγα σε δικηγορο κ μου ειπε οτι ο νομος εχει πολλες ασαφειες κ οτι θα πρεπει να κινηθω δικαστικα...
ειναι δικαιο αυτο που εκανε; στο κατω κατω γιατι εβαλε στον πινακα και με 23,5 μορια;οποιους θελουμε ευνοουμε; λογικα δεν θα πρεπει να ειναι πολλοι σαν κ εμενα. αλλα αν καποιος γνωριζει καποιον ας επικοινωνησει μαζι μου με pm

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΠΡΟ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:03 »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:12:08 pm »
Αν θέλεις τη γνώμη μου, τα μόρια του οαεδ δεν θα έπρεπε να είχαν μετρήσει πουθενά, ούτε στο τριαντάμηνο, ούτε φυσικά και στον πίνακα των αναπληρωτών.Αν εσύ αισθάνεσαι αδικημένη μια τότε όλοι οι άλλοι τι να πούμε;

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:20:55 pm »
συμφωνω μαζι σου. να μη μετρησουν καθολου. απο τη στιγμη ομως που μετρησαν κ διοριστηκαν πολλοι οαεδιτες που θα επρεπε να ηταν κανονικα κατω απο εμενα, γιατι να μη μιλησουμε οσοι εχουμε επιτυχιες στον ασεπ κ προυπηρεσια στο υπουργειο παιδειας κ μενουμε απεξω;

Αποσυνδεδεμένος kyriakh

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:40:10 pm »
Κι εγώ έχω 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κι επειδη εκτος απο την άγια προϋπηρεσια στο Παιδείας έχω και του ΟΑΕΔ ,δεν εντάχθηκα στο 24μηνο .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:17:03 »

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:42:45 pm »
Δηλαδή εσύ τι προτείνεις;Επειδή έγινε μια εξώφθαλμη αδικία με την αναγνώριση της προυπηρεσίας του οαεδ ας γίνει μια ακόμη για να μην αδικηθούν άτομα που έτσι και αλλιώς ευνοήθηκαν;

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 04:51:10 pm »
παιδια δεν θελω να μαλωσω μαζι σας. δεν φταιει κανενας απο εμας που με αλλο συστημα μαθαμε κ που δεν ξερουμε αν διοριστουμε ποτε. οσο για τον ασεπ , εγω δεν υποστηριζω τον ασεπ γιατι ειμαι της επετηριδας. τι να κανω ομως που μας τον επεβαλαν. εγω απλα λεω το προβλημα μου και ρωτω αν καποιος που αντιμετωπιζει το ιδιο θελει να το κοιταξουμε μαζι. δε νομιζω οτι αδικω κανενα...δεν θα ηθελα να μου απαντουν με κακιες. ο καθενας αντιμετωπιζει το δικο του γολγοθα...

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:03:50 pm »
Επί του θέματος του ΟΑΕΔ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον mathstavros ;)

Τώρα επί της ουσίας: με 21,5 μόρια (εκτός τα του ΟΑΕΔ) και με επιτυχία στους 2 τελευταίους( ; ) ΑΣΕΠ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα διορισμού ακόμα και ΑΣΕΠ να γίνει το 2011-12. Αν οι επιτυχίες σου δεν είναι στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ, τότε θα πρέπει να δώσεις....

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:06:58 pm »

Αποσυνδεδεμένος georgeMath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕΟ3
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:10:47 pm »
παιδια γεια σας.
 εχω ενα προβλημα κ θα παρακαλουσα αν αντιμετωπιζει κ αλλος το ιδιο να επικοινωνησει μαζι μου.
 ειμαι μαθηματικος, εχω 24,5 μορια και ειμαι επιτυχουσα σε 2 ασεπ. τα 3 ομως μορια ειναι απο προυπηρεσια του οαεδ. αρα δεν εχω ενταχτει στον πινακα του 24μηνου. δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν δεν  ειχαν υπολογιστει τα μορια του οαεδ σε κανενα! ειναι ομως παραλογο να διοριζονται του οαεδ χωρις επιτυχια ασεπ με 30 κ πανω μορια μονο του οαεδ κ να μη δινει την ευκαιρια σε ατομα που εχουν πετυχει ασεπ και εχουν μαζεψει τοσα μορια στο υπουργειο παιδειας και να μην εντασσονται στον πινακα του 24μηνου...τι πιο αξιοκρατικο απο το ασεπ. ας μην αναγνωριστει καθολου η προυπηρεσια του οαεδ. ολα πια θα γινονται προς οφελος καποιον; η αναγνωριζεις σε ολους τους πινακες η σε κανενα. εγω πηγα σε δικηγορο κ μου ειπε οτι ο νομος εχει πολλες ασαφειες κ οτι θα πρεπει να κινηθω δικαστικα...
ειναι δικαιο αυτο που εκανε; στο κατω κατω γιατι εβαλε στον πινακα και με 23,5 μορια;οποιους θελουμε ευνοουμε; λογικα δεν θα πρεπει να ειναι πολλοι σαν κ εμενα. αλλα αν καποιος γνωριζει καποιον ας επικοινωνησει μαζι μου με pm
Συναδέλφισα προσοχή γιατί ξύνεις πληγές.........

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:16:58 pm »
εχω πετυχει στον προτελευταιο ασεπ και σε εναν παλιοτερο. το ξερω οτι θα ενταχτω στον πινακα τον καινουριο αλλα αυτο δεν με αφηνει να ελπιζω στο διορισμο αν δεν ξαναδωσω ασεπ. ετσι εχω καταλαβει. οσο για τις ασαφειες, δεν το λεω εγω. μου το ειπε ο δικηγορος. γιατι ειχα στειλει επιστολη στο υπουργειο παιδειας κ ουτε κ αυτοι ηξεραν να μου απαντησουν για πιο λογο δεν εντασσονται στον πινακα αυτο οι οαεδιτες αφου η διαμαντοπουλου θεωρει ως απαραιτητη προυποθεση για διορισμο τον ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος TEO FYSIKOS

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:46:16 pm »
παιδια γεια σας.
τα 24,5 μόρια με τον οαεδ πότε τα είχες στην αρχή της χρονιάς ή πήρες και κάποια στην συνέχεια;

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 05:51:46 pm »
τα μορια τα ειχα απο την αρχη της χρονιας. τελος παντων επειδη και εγω με την επετηριδα ειμαι κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση κακια αφηστε το. ας μου στειλει μνμ οποιος με καταλαβαινει. ευχομαι γρηγορο διορισμο σε ολους μας. κριμα να μαλωνουμε μεταξυ μας...

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 08:53:43 pm »
Συνάδερφοι διαγράφηκαν μηνύματα με προκλητικό περιεχόμενο. Τις προσωπικές διαφορές μπορείτε να τις λύνετε μέσω πμ. Αν κάποιος έχει γνώμη επι του θέματος ας απαντήσει για να μην κλειδωθεί και πάλι ένα θέμα σχετικό με τα μόρια απο ΟΑΕΔ.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 09:24:33 pm »
Κι εγώ έχω 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κι επειδη εκτος απο την άγια προϋπηρεσια στο Παιδείας έχω και του ΟΑΕΔ ,δεν εντάχθηκα στο 24μηνο .
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686