0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια γεια σας. εχω ενα προβλημα κ θα παρακαλουσα αν αντιμετωπιζει κ αλλος το ιδιο να επικοινωνησει μαζι μου. ειμαι μαθηματικος, εχω 24,5 μορια και ειμαι επιτυχουσα σε 2 ασεπ. τα 3 ομως μορια ειναι απο προυπηρεσια του οαεδ. αρα δεν εχω ενταχτει στον πινακα του 24μηνου. δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν δεν ειχαν υπολογιστει τα μορια του οαεδ σε κανενα! ειναι ομως παραλογο να διοριζονται του οαεδ χωρις επιτυχια ασεπ με 30 κ πανω μορια μονο του οαεδ κ να μη δινει την ευκαιρια σε ατομα που εχουν πετυχει ασεπ και εχουν μαζεψει τοσα μορια στο υπουργειο παιδειας και να μην εντασσονται στον πινακα του 24μηνου...τι πιο αξιοκρατικο απο το ασεπ. ας μην αναγνωριστει καθολου η προυπηρεσια του οαεδ. ολα πια θα γινονται προς οφελος καποιον; η αναγνωριζεις σε ολους τους πινακες η σε κανενα. εγω πηγα σε δικηγορο κ μου ειπε οτι ο νομος εχει πολλες ασαφειες κ οτι θα πρεπει να κινηθω δικαστικα...ειναι δικαιο αυτο που εκανε; στο κατω κατω γιατι εβαλε στον πινακα και με 23,5 μορια;οποιους θελουμε ευνοουμε; λογικα δεν θα πρεπει να ειναι πολλοι σαν κ εμενα. αλλα αν καποιος γνωριζει καποιον ας επικοινωνησει μαζι μου με pm
Κι εγώ έχω 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ κι επειδη εκτος απο την άγια προϋπηρεσια στο Παιδείας έχω και του ΟΑΕΔ ,δεν εντάχθηκα στο 24μηνο .