0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λώρα καλησπερα.Δεν εθιξα εγω το θεμα ,απαντησα στη συναδελφο.Εκφρασεις οπως "βρωμαει και ζεχνει "εχεις ξαναχρησιμοποιήσει και δεν σου βγαινει με τιποτα απο το μυαλο οτι θιγεις ατομα που δε χρωστανε χαρη σε κανεναν και συνεχιζουν να μη θελουν να χρωστουν χαρη σε κανενα .Μην τσουβαλιαζεις τους ανθρωπους ,ειναι ο ορισμος του ολοκληρωτισμου.Αστα αυτα και πες αν θα απεργησεις
Λορα, δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες γιατι ατομα με καθολου προυπηρεσια στο υπεπθ κ καθολου ασεπ παρα μονο με μορια του οαεδ ειναι τωρα διορισμενα.δεν θα μιλουσα καθολου τοτε για τα μορια μου. εφοσον τους τα αναγνωρισε, να αναγνωρισει κ το 24μηνο. τελος παντων επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα, εγω θελω να επικοινωνησουν μαζι μου μονο οσοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα. απευθυνομαι σε αυτο το forum γιατι εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα κ δεν εχω δυνατοτητα να τους βρω αλλιως.σας παρακαλω να σεβαστειτε την επιθυμια μου και να μην γινονται αρνητικα σχολια
Παράθεση από: kyriakh στις Φεβρουαρίου 11, 2011, 07:51:10 pmΛώρα καλησπερα.Δεν εθιξα εγω το θεμα ,απαντησα στη συναδελφο.Εκφρασεις οπως "βρωμαει και ζεχνει "εχεις ξαναχρησιμοποιήσει και δεν σου βγαινει με τιποτα απο το μυαλο οτι θιγεις ατομα που δε χρωστανε χαρη σε κανεναν και συνεχιζουν να μη θελουν να χρωστουν χαρη σε κανενα .Μην τσουβαλιαζεις τους ανθρωπους ,ειναι ο ορισμος του ολοκληρωτισμου.Αστα αυτα και πες αν θα απεργησειςTι σχέση έχει Κυριακή το "βρωμάει και ζέχνει" με τους ανθρώπους; Η υπόθεση είπα πως βρωμάει και ζέχνει και αυτό αφορά τους βρώμικους νόμους και όχι τα άτομα...Και αν παρατηρήσεις όποτε μιλάω για τον ΟΑΕΔ δεν αναφέρομαι μόνο σ'αυτή την υπόθεση,αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις διορισμών εκτός ΑΣΕΠ...για μένα όλα το ίδιο είναι...όχι γιατί όπως προείπα ο ΑΣΕΠ είναι σούπερ ουάου και εξασφαλίζει όπως λες ότι μπαίνουν οι άξιοι,αλλά γιατί τουλάχιστον το 100% ΑΣΕΠ εξασφαλίζει την ισονομία!! Ένας τρόπος διορισμού προσβάσιμος σε όλους...κι αυτό το έχω ξαναπεί,αλλά δεν το θυμάσαι.... ΥΓ: Αν δούλευα θα έκανα απεργία,όπως και πέρσι...φέτος όμως δεν δουλεύω....Λωρα ,κι εγω θα επαναλαβω οτι ισονομια δεν ειναι εσυ να δουλευεις σε δημοσιο σχολειο και να αναγνωριζεται η προυπηρεσια σου και καποια συναδελφος σου- που βγαλατε την ιδια σχολη -να μην αναγνωριζεται η προυπηρεσια της.Μονο "βρωμικος νομος "δεν ειναι.Τέλος το 40% δεν απαρτιζεται μονο απο ΟΑΕΔιτες, θιγεις κι αυτους.Περα απο τις διαφορες μας ,σου ευχομαι του χρονου να διοριστεις και να ξεχασεις την πικρα που εχεις οπως κι εγω ξεχασα ποσο αγανακτουσα τοσα χρονια που δεν αναγνωριζοταν η προυπηρεσια μου κι οταν μου ελεγαν "ειναι αδικο αυτο" καποιοι,οταν αναγνωριστηκε τους γυρισε το ματι.υγ.δεν ξεχνω αυτα που ειπες,τουλαχιστον οχι ακομα ,αλλα στα 67 μου ,που θα διδασκω ακομα ,με Αλτσχάιμερ,Παρκισον ,θα μου πεφτει η κιμωλια και με ακρατεια ,τοτε να μου πεις οτι ξεχναω
Παράθεση από: kairi στις Φεβρουαρίου 10, 2011, 09:47:53 pmΛορα, δεν ειναι καθολου ετσι οπως τα λες γιατι ατομα με καθολου προυπηρεσια στο υπεπθ κ καθολου ασεπ παρα μονο με μορια του οαεδ ειναι τωρα διορισμενα.δεν θα μιλουσα καθολου τοτε για τα μορια μου. εφοσον τους τα αναγνωρισε, να αναγνωρισει κ το 24μηνο. τελος παντων επειδη ξεφυγαμε απο το θεμα, εγω θελω να επικοινωνησουν μαζι μου μονο οσοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με μενα. απευθυνομαι σε αυτο το forum γιατι εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα κ δεν εχω δυνατοτητα να τους βρω αλλιως.σας παρακαλω να σεβαστειτε την επιθυμια μου και να μην γινονται αρνητικα σχολιαΝομίζω ότι πρέπει να διαβάσεις και αυτά που γράφονται εδώhttp://www.pde.gr/index.php?topic=22601.0;topicseenμια συναδέλφισσα στο φόρουμ είναι εκτός του 24μήνου για τον ίδιο λόγο!
σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου συναδελφε. συγνωμη για την αναστατωση. και εγω απελπισμενη ειμαι. ηξερα πως θα βρω σιγα σιγα καποια ακρη χαρη στη βοηθεια ανθρωπων σαν κι εσενα για να ξεκινησω. νασαι καλα
Σε μια εποχή που οι διορισμοί θα γίνονται με το σταγονόμετρο θα πρέπει να επικρατήσει το περι δικαίου αίσθημα και η προϋπηρεσία που θα προσμετρηθεί για κάθε ειδους πίνακα(40 μηνο,24μηνο,30μηνο κλπ)να προέρχεται από πρόσληψη που έχει πραγματοποιηθεί μέσω των πινάκων του υπουργείου Παιδείας (αποτελούμενη από μόρια ΑΣΕΠ και καθαρή Προϋπηρεσία).Παράθυρα όπως η Σιβιτανίδειος,τα εκκλησιαστικά,οαεδ,ΟΤΕΚ κλπ να κλείσουν,να ακυρωθεί κάθε τετοιου τύπου προϋπηρεσία.Η αδικία να σταματήσει εδώ!