0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα κάποια στιγμή, δεν μπορεί εγώ που δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα 10 ώρες την ημέρα για 850 ευρώ, να είμαι ο μλκς της ιστορίας και η Σ να έχει 3 χρόνια "εκπαιδευτική" άδεια μετ' αποδοχών για μεταπτυχιακό και να κάνει ιδιαίτερα και να τσεπώνει άλλα 500 ευρώ το μήνα.Στο κάτω κάτω της γραφής τι παραπάνω έχει το δικό της πτυχίο? Η θα πρέπει να γίνουμε όλοι καθηγητές για να αποκτήσουμε ανθρώπινα δικαιώματα στην εργασία?Πρέπει να γίνει έλεγχος εις βάθος στο χώρο της εκπαίδευσης, γιατί πολλοί βρέθηκαν εκεί όχι γιατί αγαπούσαν το επάγγελμα, αλλά τα κέρδη από αυτό: Άδειες, αποσπάσεις εξωτερικού, μειωμένο ωράριο, ιδιαίτερα, κλπ.
Πρέπει να γίνει έλεγχος εις βάθος στο χώρο της εκπαίδευσης, γιατί πολλοί βρέθηκαν εκεί όχι γιατί αγαπούσαν το επάγγελμα, αλλά τα κέρδη από αυτό: Άδειες, αποσπάσεις εξωτερικού, μειωμένο ωράριο, ιδιαίτερα, κλπ.
Παράθεση από: gata123 στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 06:18:45 pmΠρέπει να γίνει έλεγχος εις βάθος στο χώρο της εκπαίδευσης, γιατί πολλοί βρέθηκαν εκεί όχι γιατί αγαπούσαν το επάγγελμα, αλλά τα κέρδη από αυτό: Άδειες, αποσπάσεις εξωτερικού, μειωμένο ωράριο, ιδιαίτερα, κλπ. Καλά, αυτό έχει πολλή πλάκα!!! Πράγματι το επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι πολύ προσοδοφόρο και ξεκούραστο. Εγώ ας πούμε σκέφτομαι να αγοράσω και τρίτο σπίτι (έχω ήδη αγοράσει ένα βασικό και φυσικά ένα εξοχικό). Παράλληλα βαριέμαι απίστευτα, γιατί δεν έχω τι να κάνω με τον τόσο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει μετά τη δουλειά. Αυτή δεν είναι δουλειά, είναι χόμπυ. Μήπως να πάρω μία απόσπαση στο εξωτερικό για να αγοράσω και τέταρτο σπίτι ή μήπως να προτιμήσω εκπαιδευτική άδεια στις Μπαχάμες; Περιμένω προτάσεις.
με σύνεση βέβαια ώστε να μην αδικηθούν όσοι δεν πρέπει.