0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν όντως έλειπαν αδικαιολόγητα καλά τους έκανε.Εγώ πάω στο σχολείο με πυρετό .όπως έκανα 20 χρόνια στο φροντιστήριο.Οά ντρας μου δε με 27 χρόνια υπηρεσίας δεν έλειψε ποτέ απ' το σχολείο.
Είχα πριν 2 χρόνια μια συνάδελφο σε ΣΜΕΑΕ που ερχόταν γύρω στις 10:30 κι έφευγε στις 12:30-1:00 όποτε ένιωθε καλά, αφού είχε επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους κ είχαν πέσει κ τα απαραίτητα τηλέφωνα. Πρωτοκολλούσε 2-3 έγγραφα, καυγαδιζε με 1-2 μαθητές κ σχολούσε...Πιστεύετε ότι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να παραμένουν στην υπηρεσία;
Ο δημόσιος τομέας θα πηγαίνει σφαίρα και θα έχει εξυγιανθεί όταν τέτοια γεγονότα θα πάψουν να αποτελούν ειδήσεις:Οριστική απόλυση (με απόφαση του ΣτΕ) πρώην σχολικού συμβούλου που απουσίαζε αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά του πάνω από 2 χρόνια.http://nonews-news.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4322.html#more
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 20, 2011, 07:25:15 pmΑν όντως έλειπαν αδικαιολόγητα καλά τους έκανε.Εγώ πάω στο σχολείο με πυρετό .όπως έκανα 20 χρόνια στο φροντιστήριο.Οά ντρας μου δε με 27 χρόνια υπηρεσίας δεν έλειψε ποτέ απ' το σχολείο.Και τι θέλεις τώρα? Να σου δώσουμε συγχαρητήρια που πήγαινες άρρωστη στο σχολείο και περιέφερες τα μικρόβιά σου πάνω από συναδέλφους και μαθητές? μη χειρότερα.....