0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα το πρωί περνάω απόo ένα σχολείο με το αυτοκίνητό μου, τα παιδιά παίζουν στο προαύλιο ποδόσφαιρο, φεύγει η μπάλα από το σχολείο χτυπάει στο αυτοκίνητό μου χωρίς να το καταλάβω έχω έχω κάνει έναν ελυγμό, έχω πατήσει απότομα φρένο...καλά καλά ούτε κατάλαβα τι έγινε. Σταματάω τρέμω ολόκληρη μπαίνω στον σχολείο και πάω στον Διαυθυντή. Του εξηγώ πως έχουν τα πράγματα και η απάντησή του ξέρετε ποια ήταν? Και εγώ τι να κάνω κοπελιά??? Ο νόμος λέει ότι τα σχολεία π΄ρέπει να είναι 15χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή τα παράπονα στο κράτος. Και όταν γύρισα και τον ρώτησα που είναι οι καθηγητές που θα έπρεπε να είναι στο προαύλιο και να ελέγχουν την κατάσταση η απάντησή του ήταν...ξέρεις πόση αυλή έχει το σχολείο? Τσατισμένη εγώ του λέω....ξέρεις πόσους καθηγητές έχει το σχολείο σου????Εκτός από το να καπνίζουν και να πίνουν το καφεδάκι του θα μπορούσαν να κάνουν κάτι χρήσιμο???Και άντε καλά εγώ...το μωρό που κουβαλάω στην κοιλιά μου αν πάθαινε κάτι τι θα γινόταν????Και ο τύπος γύρισε και μου λέει ότι το θέμα έληξε να φύγω...
αυτάαααααα Τώρα κατα πόσο θα βρώ το δίκιο μου ένας θεός ξέρει...!!!!
Παράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Φεβρουαρίου 23, 2011, 03:03:52 pm αυτάαααααα Τώρα κατα πόσο θα βρώ το δίκιο μου ένας θεός ξέρει...!!!!Αγαπητη Αναστασια αστο καλυτερα να περασει.Θα περιμενεις 2-4 χρονια για να εκδικαστει χωρια τα οποια εξοδα και δεν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισεις.Χωρια βεβαια τις αντιδρασεις που μπορεις να εχεις απο αυτον . Δηλαδη δεν ξερεις τι ειδους καρυδια ειναι.
Μέσα από ένα σχολείο είναι πολύ συχνό φαινόμενο να πετάγονται μπάλες ή και παιδιά.Γι' αυτό και όταν περνάμε από αυτό με το αυτοκίνητο μας είμαστε πολύ προσεχτικοι και πηγαίνουμε με μικρή ταχύτητα.Ωστόσο η συμπεριφορά του Δ/ντη απέναντι σου ήταν απαράδεκτηΓενικά πολλοί απ' αυτούς θεωρουν το σχολείο τσιφλίκι τους και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν και να λένε ό,τι θέλουν.Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου ο,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, για το καλό του παιδιού που περιμένεις και σου εύχομαι τα καλύτερα