*

Αποστολέας Θέμα: Ι' Φάση  (Αναγνώστηκε 19510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ι' Φάση
« στις: Μαρτίου 02, 2011, 04:37:45 pm »
Άνοιξε και η Θ' ΦΑΣΗ, πήρε τα 10 άτομά της...
ας ανοίξουμε και εμείς -όσοι απομείναμε- καινούριο θεματάκι για να κάνουμε τις προβλέψεις μας...Ελάτε ας ενωθούμε και πάλι!!!
Τί λέτε;;; Να πάρει τίποτα 5 άτομα σε αυτήν τη φάση;;; Η' καλύτερα ν' αρχίσουμε ν' αναρωτιόμαστε: θα υπάρξει άραγε Ι' ΦΑΣΗ;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 12, 2011, 06:13:37 pm από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ι' ΦΑΣΗ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:33 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 02, 2011, 05:19:40 pm »
Κορίτσια θέλετε να συγκρίνουμε λίγο τις φάσεις με πέρυσι ?  Θ΄φάση στης 14 Ιανουαρίου δέκα άτομα  Ι΄φάση στης 10 Φεβρουαρίου δώδεκα άτομα  (λέτε να ανέβασει και φέτος στον αριθμο?)   
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 03, 2011, 03:10:36 pm από ELEN LIA »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 02, 2011, 06:48:46 pm »
Κορίτσια θέλετε να συγκρίνουμε λίγο τις φάσεις με πέρυσι ?  Θ΄φάση στης 14 Ιανουαρίου δέκα άτομα  Ι΄φάση στης 10 Φεβρουαρίου δώδεκα άτομα  (λέτε να ανέβει και φέτος στον αριθμο?)   

Μακάρι, όσο περισσότερους τόσο καλύτερα! Σε αυτές τις προχωρημένες φάσεις προκύπτουν ανάγκες συνήθως από άδειες υγείας, εγκυμοσύνες, κτλ. οπότε όλα είναι πιθανά από χρονιά σε χρονιά...

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 02, 2011, 07:36:33 pm »
άντε να πάρει 20 με 30 άτομα ακόμη ως τον Ιούνιο.Εμένα η θέση μου είναι κάπου στο 50 αυτή τη στιγμή και δεν μπορω να το πιστέψω ότι θα μεινω απέξω για 20 θέσεις :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:30:33 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 02, 2011, 09:04:38 pm »
Stefania29 συμφωνώ μαζί σου! Και στην καλύτερη περίπτωση που αναφέρεις (30 άτομα)...ούτε κι εγώ είμαι μέσα! Να φτάσει να καλέσει 70 άτομα που περιμένω;;;  :o  Χαχα - ανέκδοτο!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 02, 2011, 09:07:44 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 03, 2011, 02:45:45 pm »
εδω ειμαι κ εγω παιδια!κ ματαια περιμενω επισης! ::) φετος δεν υπαρχει πιθανοτητα,αν και-να την πω την αμαρτια μου-πιστευα φετος μηπως κ δω το περιφημο φως! ;D ;D θαμπωθηκα ομως απο τα πετυχημενα του υπουργειου! 8) 8) να πω την αληθεια μου,απο τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι στους επομενους 20-30 γιατι θα ειχα τρελαθει απο την αγωνια!τουλαχιστον ξερω οτι φετος δεν θα με παρουν κ ειμαι πιο ηρεμη.οσον αφορα τα παιδια που ειναι οντως μεσα στους επομενους στον πινακα,ευχομαι να καταφερουν να φυγουν γιατι ειναι κριμα τοσο αγχος ρε γα..το!μακαρι παιδια!σας το ευχομαι!! ;) ;)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 03, 2011, 03:20:07 pm »
εδω ειμαι κ εγω παιδια!κ ματαια περιμενω επισης! ::) φετος δεν υπαρχει πιθανοτητα,αν και-να την πω την αμαρτια μου-πιστευα φετος μηπως κ δω το περιφημο φως! ;D ;D θαμπωθηκα ομως απο τα πετυχημενα του υπουργειου! 8) 8) να πω την αληθεια μου,απο τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι στους επομενους 20-30 γιατι θα ειχα τρελαθει απο την αγωνια!τουλαχιστον ξερω οτι φετος δεν θα με παρουν κ ειμαι πιο ηρεμη.οσον αφορα τα παιδια που ειναι οντως μεσα στους επομενους στον πινακα,ευχομαι να καταφερουν να φυγουν γιατι ειναι κριμα τοσο αγχος ρε γα..το!μακαρι παιδια!σας το ευχομαι!! ;) ;)
     αχ εγώ πάλι βρε κορίτσια πολύ θα ήθελα να είμαι στους επόμενους 20-30 και ας είχα τρελαθεί από τη αγωνία.Πάντως μία φορά που με κάλεσαν αναπληρώτρια ήταν τέλος Μαρτίου και δεν είχα και πολύ αγωνία  :o :o 

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 04, 2011, 10:26:05 am »
Γεια σας, τόσο καιρό μπαίνω και διαβάζω όλα όσα γράφετε και ομολογώ ότι με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ!!! Σας ευχαριστώ :D Κορίτσια, ειλικρινά τώρα, πιστεύετε ότι θα πάρει κι άλλα άτομα; Τελειώνει και η σχολική χρονιά σιγά σιγά...γι' αυτό δεν ξέρω...να συνεχίσω να ελπίζω;

Αποσυνδεδεμένος xristina 22

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 04, 2011, 01:16:06 pm »
καλά τα λες kdama η κατάσταση είναι που είναι δράμα.... έχουμε φτάσει και Μάρτιο πόσους ακόμα να καλέσει??? Για μένα πάνω απο 10 αποκλείεται! μακάρι βέβαια αλλα ας πατάμε στα πόδια μας !

Αποσυνδεδεμένος xristina 22

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 04, 2011, 01:17:43 pm »
αλήθεια τη θέση έχεις kdama???

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 04, 2011, 03:24:59 pm »
αλήθεια κορίτσια ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει είναι πολύ περιορισμένος, σύμφωνα με τα περσυνά δεδομένα από την εποχή αυτή και ύστερα πήρε άλλα δώδεκα άτομα σε τρεις φάσεις !!! ;)για να δούμε φέτος!! ;)

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 04, 2011, 03:29:23 pm »
ξέχασα καλώς όρισες kdama στην παρέα μας

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 04, 2011, 06:52:37 pm »
Αχ! Είμαι πολύ κοντά στην πηγή και αναρωτιέμαι αν θα πιω νερό...αυτή τη φορά. Αν και αυτό το πολύ κοντά το λέω από τον Νοέμβριο, που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε 300 άτομα...αφού τα κενά ήταν (και είναι) πάρα πολλά. Η θέση μου στον ενιαίο πίνακα είναι 1843, δηλαδή είμαι πλέον γύρω στις δέκα θέσεις μακριά.  :o

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 04, 2011, 07:14:01 pm »
Αχ! Είμαι πολύ κοντά στην πηγή και αναρωτιέμαι αν θα πιω νερό...αυτή τη φορά. Αν και αυτό το πολύ κοντά το λέω από τον Νοέμβριο, που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε 300 άτομα...αφού τα κενά ήταν (και είναι) πάρα πολλά. Η θέση μου στον ενιαίο πίνακα είναι 1843, δηλαδή είμαι πλέον γύρω στις δέκα θέσεις μακριά.  :o

kdama καλωσήρθες! Είσαι από αυτές τις περιπτώσεις που πραγματικά...αν δεν πιεις εσύ νερό,  μια ψυχρολουσία -το λιγότερο και με το ίδιο νερό- την παθαίνεις! Είσαι πολύ κοντά!! Θέλω να πιστεύω ότι 10 άτομα ακόμα θα τα πάρει μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2011, 07:16:16 pm από jioannio »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182614
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144