0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια θέλετε να συγκρίνουμε λίγο τις φάσεις με πέρυσι ? Θ΄φάση στης 14 Ιανουαρίου δέκα άτομα Ι΄φάση στης 10 Φεβρουαρίου δώδεκα άτομα (λέτε να ανέβει και φέτος στον αριθμο?)
εδω ειμαι κ εγω παιδια!κ ματαια περιμενω επισης! φετος δεν υπαρχει πιθανοτητα,αν και-να την πω την αμαρτια μου-πιστευα φετος μηπως κ δω το περιφημο φως! θαμπωθηκα ομως απο τα πετυχημενα του υπουργειου! να πω την αληθεια μου,απο τη μια χαιρομαι που δεν ειμαι στους επομενους 20-30 γιατι θα ειχα τρελαθει απο την αγωνια!τουλαχιστον ξερω οτι φετος δεν θα με παρουν κ ειμαι πιο ηρεμη.οσον αφορα τα παιδια που ειναι οντως μεσα στους επομενους στον πινακα,ευχομαι να καταφερουν να φυγουν γιατι ειναι κριμα τοσο αγχος ρε γα..το!μακαρι παιδια!σας το ευχομαι!!
Αχ! Είμαι πολύ κοντά στην πηγή και αναρωτιέμαι αν θα πιω νερό...αυτή τη φορά. Αν και αυτό το πολύ κοντά το λέω από τον Νοέμβριο, που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε 300 άτομα...αφού τα κενά ήταν (και είναι) πάρα πολλά. Η θέση μου στον ενιαίο πίνακα είναι 1843, δηλαδή είμαι πλέον γύρω στις δέκα θέσεις μακριά.