0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kdama στις Μαρτίου 08, 2011, 11:27:29 amΚορίτσια, ψυχραιμία, υπομονή κι επιμονή!!!!: Μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω γιατί αυτό δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση!!!! Πάντως είναι καλό να το συμπληρώνουμε το κουτάκι γιατί από εδώ και μπρος θα είναι η μόνη μας σωτηρία... Είναι προτιμότερο να σε στείλουν οπουδήποτε, απ' το να περάσουν στην επόμενη... Είναι κρίμα κι άδικο!!!! Τώρα που μπήκαμε στο χορό, η μόνη μας επιλογή είναι να χορεύουμε, στο σκοπό που μας χτυπάνε...Εμείς και οι αρκούδες! Χτύπα αρκουδιάρη το ντέφι κι εμείς να χορεύουμε! Προσωπικά, δηλώνω πάντα το κουτάκι. Είμαι όμως πολύ συβιβασμένη με το να με στείλουν οπουδήποτε κι όχι μόνο συμβιβασμένη, αλλά το θέλω κιόλας! Το βρίσκω και σαν μία ευκαιρία να γνωρίσω μέρη! Αλλά αναγνωρίζω πόσες δυσκολίες μπορεί να έχουν άτομα που αφήνουν κάτι πίσω (π.χ. συζύγους, παιδιά) ή ακόμα κι αυτοί που δεν αντέχει η ψυχούλα τους τις τόσο μεγάλες αλλαγές, τόπου, ατόμων, μακριά από γονείς και φίλους. Ωστόσο, αν είστε σε ηλικία που σας παίρνει και δεν έχετε άλλες δυσκολίες, τολμήστε το! Από το ολότελα, είναι λύση (θα έχετε δουλειά πάνω στο επάγγελμα που σπουδάσατε και αγαπάτε!) και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη εμπειρία!
Κορίτσια, ψυχραιμία, υπομονή κι επιμονή!!!!: Μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω γιατί αυτό δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση!!!! Πάντως είναι καλό να το συμπληρώνουμε το κουτάκι γιατί από εδώ και μπρος θα είναι η μόνη μας σωτηρία... Είναι προτιμότερο να σε στείλουν οπουδήποτε, απ' το να περάσουν στην επόμενη... Είναι κρίμα κι άδικο!!!! Τώρα που μπήκαμε στο χορό, η μόνη μας επιλογή είναι να χορεύουμε, στο σκοπό που μας χτυπάνε...
Αχ! Πλήρης απογοήτευση... Μόλις διάβασα τον τρόπο υπολογισμού των μορίων, που παίρνει κάποιος όντας αναπληρωτής και ειλικρινά δεν έχω λόγια!!!! Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο πλέον...να με καλέσουν για να πάρω 3-4 μόρια ή να μ' αφήσουν στην ησυχία μου???
δηλαδή δεν ισχύει αυτό που είχαν πει ότι από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ θα επιλέγουμε αυτόν με την καλύτερη βαθμολογία και θα ισχύουν και τα μόρια του ΑΣΕΠ στη σείρα μας, στον εννιαίο πίνακα ή κάτι άλλαξε και εγώ ως συνήθως είμαι βαθιά νυχτωμένη
Μήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα;