*

Αποστολέας Θέμα: Ι' Φάση  (Αναγνώστηκε 19512 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
Απ: Ι' ΦΑΣΗ
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:22:23 pm »
Κορίτσια, ψυχραιμία, υπομονή κι επιμονή!!!!::) Μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω γιατί αυτό δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση!!!! Πάντως είναι καλό να το συμπληρώνουμε το κουτάκι γιατί από εδώ και μπρος θα είναι η μόνη μας σωτηρία... :-[ Είναι προτιμότερο να σε στείλουν οπουδήποτε, απ' το να περάσουν στην επόμενη... >:( Είναι κρίμα κι άδικο!!!! ;) Τώρα που μπήκαμε στο χορό, η μόνη μας επιλογή είναι να χορεύουμε, στο σκοπό που μας χτυπάνε...???

Εμείς και οι αρκούδες! Χτύπα αρκουδιάρη το ντέφι κι εμείς να χορεύουμε!  ;)
Προσωπικά, δηλώνω πάντα το κουτάκι. Είμαι όμως πολύ συβιβασμένη με το να με στείλουν οπουδήποτε κι όχι μόνο συμβιβασμένη, αλλά το θέλω κιόλας! Το βρίσκω και σαν μία ευκαιρία να γνωρίσω μέρη! Αλλά αναγνωρίζω πόσες δυσκολίες μπορεί να έχουν άτομα που αφήνουν κάτι πίσω (π.χ. συζύγους, παιδιά) ή ακόμα κι αυτοί που δεν αντέχει η ψυχούλα τους τις τόσο μεγάλες αλλαγές, τόπου, ατόμων, μακριά από γονείς και φίλους. Ωστόσο, αν είστε σε ηλικία που σας παίρνει και δεν έχετε άλλες δυσκολίες, τολμήστε το! Από το ολότελα, είναι λύση (θα έχετε δουλειά πάνω στο επάγγελμα που σπουδάσατε και αγαπάτε!) και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη εμπειρία!
χαχαχαχα!!!ωραιο αυτο με τις αρκουδες!!kdama και jioannio συμφωνω!!κ οσον αφορα το θεμα με το κουτακι να το βαζετε παιδια!οσες δεν εχετε λογο σοβαρο να φυγετε,να το βαζετε!οπως κ να εχει,ειτε σε πανε 3 ωρες μακρια, ειτε σε πανε 7 ωρες μακρια,το θεμα ειναι ενα:στην πολη σου κοντα δεν εισαι ωστε να πεταγεσαι συχνα!οποτε το παιρνουμε αποφαση κ οπως λεει κ η jioannio παμε να γνωρισουμε κ κανα καινουριο μερος βρε αδερφε!ας το δουμε κ απο τη θετικη του πλευρα!με το στενοχωριομαστε κ να λεμε "που μας πατε?!",ας δουμε κ τα θετικα του θεματος!τωρα με τις αποκριες φιλη μου φετος που τη στειλανε Ζακυνθο,εχει μαθει κ τα εθιμα του νησιου!ειδατε?να κ κατι καινουριο!!υπομονη κ αισιοδοξια πανω απο ολα!!!το αξιζουν τα παιδακια μας στο κατω κατω!! ;) ;)
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 08, 2011, 07:20:45 pm »
κορίτσια έχετε όλες δίκαιο με το μαγικό κουτάκι, εγώ όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αίτηση για αναπληρωτές πάντα το βάζω το θέμα είναι ότι ποτέ δεν με κάλεσαν για αναπληρώτρια, μια φορά που δεν το έβαλα με κάλεσαν και δεν δέχτηκα (για πολύ προσωπικούς λόγους)είδατε τύχη που την έχω? :-\ :-\ τι να κάνουμε αυτά και άλλα χειρότερα έχει η ζωή!!

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 09, 2011, 11:43:31 am »
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.alfavita.gr/artro.php?id=25610

είναι ανακοίνωση αιρετού για τους διορισμούς την επόμενη σχολική χρονιά. Όχι ότι δίνει καινούρια στοιχεία, αλλά συγκεντρώνει όλα όσα έχουμε συζητήσει και στο φόρουμ...

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 10, 2011, 11:01:18 am »
Καλημέρα...καλημέρα :) Είμαστε όλες ακόμα εδώ και αναμένουμε. Αν και με μια πρόχειρη ματιά προβλέπω ότι η Ι' ΦΑΣΗ θα ανοίξει κατά τα τέλη του μήνα...αν ανοίξει... :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 10, 2011, 03:56:04 pm »
μη χάνεις το κουράγιο σου kdama όποτε και αν ανοίξει η Ι φάση εσύ θα είσαι μέσα, όσο για εμάς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε μόνο να μην μας ξεχνάς!!

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 10, 2011, 04:13:57 pm »
elen lia και ανθή σας έκανα μόλις φίλες στο facebook. κάποια στιγμή μου είχατε στείλει τα ονόματά σας αλλά δεν ξέρω γιατί δεν σας είχα κάνει. elen lia με ελληνικούς και με αγγλικούς χαρακτήρες έχεις το όνομά σου?
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 10, 2011, 09:24:07 pm »
το όνομα μου στο facebook είναι με ελληνικούς χαρακτήρες (όνομα και επίθετο) και δεν έχω κανένα αίτημα φιλίας μέχρι στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 11, 2011, 01:39:17 pm »
Αχ! Πλήρης απογοήτευση... :-[ Μόλις διάβασα τον τρόπο υπολογισμού των μορίων, που παίρνει κάποιος όντας αναπληρωτής και ειλικρινά δεν έχω λόγια!!!! :-X Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο πλέον...να με καλέσουν για να πάρω 3-4 μόρια ή να μ' αφήσουν στην ησυχία μου??? :o

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 11, 2011, 03:04:01 pm »
kdama για ποια μόρια μιλάς;προφανώς αναφέρεσαι στον επόμενο ΑΣΕΠ γιατί μόνο εκεί θα πάρεις κάποια μόρια-ψίχουλα για τους μηνες που θα εργαστείς τη φετινή σχολική χρονιά.Συγκεκριμένα για τρεις μήνες θα πάρεις 3Χ0,1=0,3 μόρια.Οι πίνακες των αναπληρωτών εχουν κλειδώσει και δεν θα προστεθεί καμια προϋπηρεσία που αποκτήθηκε μετά τις 30/06/2010.Οσοι πηγαν φετος αναπληρωτες δεν θα μετρήσει καθόλου η φετινή προϋπηρεσία τους για του χρόνου.Στον πίνακα αναπληρωτών θα έχουν δηλαδή τον Σεπτέμβριο ακριβώς την ίδια θέση.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 11, 2011, 03:05:03 pm »
Αχ! Πλήρης απογοήτευση... :-[ Μόλις διάβασα τον τρόπο υπολογισμού των μορίων, που παίρνει κάποιος όντας αναπληρωτής και ειλικρινά δεν έχω λόγια!!!! :-X Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο πλέον...να με καλέσουν για να πάρω 3-4 μόρια ή να μ' αφήσουν στην ησυχία μου??? :o

3-4? πολλά τα λες. την πρώτη χρονιά αν δεν κάνω λάθος παίρνεις 0,8 τα οποία προστίθενται στο βαθμό του ασεπ. χωρίς να μετράει το 24μηνο. γιατί νομίζεις ότι δήλωσα μόνο θεσσαλονίκη? αφού εδώ έχω σταθερή δουλειά. ο μόνος λόγος που θα άφηνα τη δουλειά μου στην τελική θα ήταν για να περάσω καλά σε ένα νησάκι. αλλά σκέφτηκα ότι ήταν ανώριμο να το κάνω άσχετα αν το ήθελα πολύ... αλλά του χρόνου? που δεν θα μετράνε τα μόρια του προηγούμενου ασεπ? θα είμαι σίγουρη ότι θα γράψω πάνω απο 80%?? ή θα μείνω άνεργη??
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 11, 2011, 04:26:37 pm »
δηλαδή δεν ισχύει αυτό που είχαν πει ότι από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ θα επιλέγουμε αυτόν με την καλύτερη βαθμολογία και θα ισχύουν και τα μόρια του ΑΣΕΠ στη σείρα μας, στον  εννιαίο πίνακα ή κάτι άλλαξε και εγώ ως συνήθως είμαι βαθιά νυχτωμένη

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 11, 2011, 05:49:00 pm »
δηλαδή δεν ισχύει αυτό που είχαν πει ότι από τους δύο τελευταίους ΑΣΕΠ θα επιλέγουμε αυτόν με την καλύτερη βαθμολογία και θα ισχύουν και τα μόρια του ΑΣΕΠ στη σείρα μας, στον  εννιαίο πίνακα ή κάτι άλλαξε και εγώ ως συνήθως είμαι βαθιά νυχτωμένη
Κι εγώ αυτό ξέρω ELEN LIA, ότι κρατάς την καλύτερη βαθμολογία από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα όπως το είχα διαβάσει : "Υπολογίζεται η συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσε ο υποψήφιος στο διαγωνισμό ή σε έναν από τους δύο προηγούμενους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.. Αν ο υποψήφιος συγκέντρωσε τη βαθμολογική βάση σε περισσότερους διαγωνισμούς, λαμβάνεται υπόψη εκείνος στον οποίο συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία."
Και για την προϋπηρεσία η μοριοδότηση πάει: "Η προϋπηρεσία από 0 έως και 8 μήνες: 0,10 μονάδες για κάθε μήνα", "Η προϋπηρεσία από 8 έως και 16 μήνες: 0,15 μονάδες για κάθε μήνα", κ.ο.κ.
Γνώμη μου είναι ότι αυτή η μοριοδότηση από τον επόμενο ΑΣΕΠ και μετά θα είναι ίδια για όλους, οπότε είτε εκατομμύρια μόρια έδινε ο κάθε μήνας, είτε 0,10...όλοι παίζουμε επί ίσοις όροις από τον ΑΣΕΠ και μετά. Δεν παύει να είναι προϋπηρεσία! Όσο για το λόγο που δε μετράει αυτής της χρονιάς (η λεγόμενη μεταβατική περίοδος μέχρι ν' αλλάξει η μοριοδότηση) πονηρεύομαι ότι γίνεται για να μη συμπληρώσουν το 24μηνο ορισμένα παιδιά και ζητάνε διορισμό. Δεν τους συμφέρει βλέπετε...! Φαντάζεστε πόσο άτυχα θα αισθάνονται και αυτά τα παιδιά! Θυμίζει την επετηρίδα τότε, που όσοι είχαν φτάσει κοντά ξαφνικά μπήκε ο θεσμός του ΑΣΕΠ! Η ιστορία σχεδόν επαναλαμβάνεται...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2011, 05:56:13 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 11, 2011, 07:08:56 pm »
Μήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα;  ???

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 11, 2011, 07:34:42 pm »
Μήπως γνωρίζει κάποια πού μπορώ να διαβάσω για τον τρόπο υπολογισμού των μορίων αναφορικά με τους αναπληρωτές; Όχι για την προϋπηρεσία, αλλά για μια καλύτερη θέση στον ενιαίο πίνακα των αναπληρωτών...γιατί κάπως αλλιώς τα διάβασα. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος ή ιστοσελίδα;  ???

kdama κοίταξε εδώ νομίζω θα σε βοηθήσει http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10567
(το πινακάκι που έχει είναι πολύ κατατοπιστικό!)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2011, 07:58:37 pm από jioannio »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144