*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858968 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:06:08 pm »
Και γιατί έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης;;;Να σε βοηθήσω λίγο:για να μην μπαίνει κανείς ή να μπαίνουν ελάχιστοι.....Αυτό ήταν όλο το θέμα και όλα τα άλλα περί αξιοκρατίας,τα ακούω βερεσέ.Ψέμματα και φανφαρολογίες!Γιατί τότε δεν αλλάζει ο τρόπος πρόσληψης και σε άλλους τομείς του δημοσίου;Σου ανέφερα ένα παράδειγμα....Στο στρατό,στην πυροσβεστική...αφού κι εκεί γεμάτο βύσματα είναι!Και ποιός φταίει για την όλη κατάντια στην τελική;Η τωρινή ηγεσία που κυβερνούσε επί χρόνια την Ελλάδα και έβαλε απόφοιτους δημοτικού σε γραφεία και είναι μόνιμοι χρόνια τώρα,γέμισαν το σύμπαν με βύσματα,με τρελούς μισθούς έρχεται τώρα και εξυμνεί τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στις προσλήψεις των εκπαιδευτικών,βάζοντάς τους σε ένα μόνιμο λούκι!Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως...δεν στέκουν αυτά τα πράγματα!!Και φυσικά και η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν το ίδιο διεφθαρμένη,δεν εξαιρώ κανέναν....
Αλλά το να μου λες εμένα ότι δεν θα θεμελιώνω ποτέ δικαίωμα διορισμού,ενώ μπορεί να είμαι 6-7 χρόνια αναπληρώτρια και πάλι θα δοκιμάζομαι,είναι τουλάχιστον γελοίο!
Ό,τι πέτυχε ο εκπαιδευτικός κόσμος με τις απεργίες και τον αγώνα του παλαιότερα,σε μια νύχτα τα γκρέμισαν όλα.....

Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:09:09 pm »
Μάνο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Νομίζω ότι τώρα πια φαινεται καθαρά, ότι ο ΑΣΕΠ δεν ήταν τίποτα αλλο παρά ενα εμπόδιο για λιγότερες προσλήψεις!Τώρα βέβαια ακόμα περισσότερα εμπόδια!!!!!!!Ας ελπίσουμε να μην γίνει καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:15:58 pm »
Εχεις δίκιο lila τώρα γκρεμίστηκαν όλα!Για να δούμε τώρα με τον καινούργιο ΑΣΕΠ των μηδένικων προσλήψεων και για μηδενικές θέσεις σε ορισμένες ειδικότητες,για τι ωραια αξιοκρατία θα μιλάμε!

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:20:40 pm »

Εγω παλι δεν ειχα προβλημα γιατι τα ηξερα, αλλα και αυτα που δεν ηξερα ημουν σιγουρος πως δεν τα ηξεραν οι αλλοι, ...οπότε βγηκα για τσιγαρο και μαζι μου ηρθε για παρεα μου και η επιτηρητρια.( "για τσιγαρο πας παλι ε?, -μου λεει- ...κατσε θα ρθω και γω να κανω ενα μαζι σου".... :P)

τι να ρωτησω?
- σε ποιον καθεδρικό ναο υπεγραφει το πρωτοκολλο Φλωρεντιας?
- απο ποιους στηθηκε το μνημειο των πεσόντων στη Θηβα?
- για την 8η σταυροφορια (αναθεμα και αν την ηξερε κανεις)?
-απο τις 10 ερωτησεις της νεοτερης που γνωριζα μονο τις 2? (και απο αυτες τη μία μου την πηρανε λαθος?)
-πως χρονολογει ο Αρχιλοχος με βαση την εκλθλιψη σεληνης?
- ή για αυτα που ημουν σιγουρος και τελικα δωσαν λαθος απαντησεις?
αη σιχτηρι λεω,...

βγηκα και γω να κανω ενα τσιγαρο να ξεχαρμανιασω και δε με παρατανε με τις βλακειες τους(?)!!!
με κουβαλησαν στις 5 το πρωι χειμωνα καιρο πανω στη μηχανη,για να με ρωτησουν ηλιθιότητες ?!!!
Πόσες λανθασμένες απαντήσεις σ'αυτές τις καταραμένες ερωτήσεις κοστίζουν 1+μόριο;;;( Aυτό που κόστισε το διορισμό; :()Ηθικό δίδαγμα-Οποτε, και αν,γίνει ο διαγωνισμός,ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 09, 2011, 10:28:51 pm »
Και γιατί έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης;;;Να σε βοηθήσω λίγο:για να μην μπαίνει κανείς ή να μπαίνουν ελάχιστοι.....Αυτό ήταν όλο το θέμα και όλα τα άλλα περί αξιοκρατίας,τα ακούω βερεσέ.Ψέμματα και φανφαρολογίες!Γιατί τότε δεν αλλάζει ο τρόπος πρόσληψης και σε άλλους τομείς του δημοσίου;Σου ανέφερα ένα παράδειγμα....Στο στρατό,στην πυροσβεστική...αφού κι εκεί γεμάτο βύσματα είναι!Και ποιός φταίει για την όλη κατάντια στην τελική;Η τωρινή ηγεσία που κυβερνούσε επί χρόνια την Ελλάδα και έβαλε απόφοιτους δημοτικού σε γραφεία και είναι μόνιμοι χρόνια τώρα,γέμισαν το σύμπαν με βύσματα,με τρελούς μισθούς έρχεται τώρα και εξυμνεί τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στις προσλήψεις των εκπαιδευτικών,βάζοντάς τους σε ένα μόνιμο λούκι!Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως...δεν στέκουν αυτά τα πράγματα!!Και φυσικά και η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν το ίδιο διεφθαρμένη,δεν εξαιρώ κανέναν....
Αλλά το να μου λες εμένα ότι δεν θα θεμελιώνω ποτέ δικαίωμα διορισμού,ενώ μπορεί να είμαι 6-7 χρόνια αναπληρώτρια και πάλι θα δοκιμάζομαι,είναι τουλάχιστον γελοίο!
Ό,τι πέτυχε ο εκπαιδευτικός κόσμος με τις απεργίες και τον αγώνα του παλαιότερα,σε μια νύχτα τα γκρέμισαν όλα.....

Γιατί έπρεπε να αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης; Εγώ θα το πω λίγο διαφορετικά:

Για να αναχαιτιστεί ο μεγάλος αριθμός αδιόριστων που με μεγάλες προυπηρεσίες θα απαιτούσαν μέσα από 24μηνα και 30μηνα μόνιμους διορισμούς σε ομάδες έξω από το υπουργείο, τη στιγμή που ο στόχος τους ήταν εξ' αρχής να μειώσουν τον αριθμό των μόνιμων εκπαιδευτικών κατά 30%!!!
Έτσι μέσω της "μεταβατικής" κέρδισαν  "πίστωση χρόνου" με την βοήθεια των αναπληρωτών να μπορέσουν να κάνουν τις αλλαγές που θα οδηγήσει στην μείωση των εκπαιδευτικών στους 100000 - 120000...
Έκλεισαν έτσι πόρτες και παράθυρα...
Μετά από χρόνια θα ξανανοίξουν τα παράθυρα...

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 10, 2011, 12:33:49 am »
Για να δειτε τι εννοω ποσο επηρεαζουν οι λιγες θεσεις.Πριν το 09 δεν μπορουσα να δωσω ασεπ μεγαλωνα μωρα και δουλευα πηγαινα ''ετσι'' και ημουν παντα στη βαση ,φιλοι διοριστηκαν με 65 ,66,68,69μερικοι αμεσα μερικοι με 24μηνο.Ξεκινησα διαβασμα οσο μπορουσε να'ναι το τελειο διαβασμα μ'ολες τις υποχρεωσεις μου τη πρωτη σφαλιαρα την ''τρωω'' οταν ανακονωνεται περι τα τελη Ιουνη οτι οι θεσεις των χημικων θα'ναι οι μισες 78,σκεφτομαι δεν πειραζει το ονειρο μου θα κυνηγησω και φορτσαρα στο διαβασμα.Ελα μου ντε που διαβασαν αρκετοι γι'αυτες τις 78 θεσεις ,η βαση απ'οτι θυμαμαι ηταν 79 plus τελικα διοριστικαν (και αξια φυσικα) αυτοι που ειχαν και καλο βαθμο ασεπ και προυπηρεσια και βαθμο πτυχιου και,και..Αντε εγω μονο με το 72 χωρις προυπηρεσια ,μεταπτυχιακα,διδακτορικα αλλα ξερω ατομα με 75 που δυστυχως δεν ειχαν ειτε το ενα ειτε το αλλο δεν πηγαν ουτε αναπληρωτες  ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ λοιπον αν δεν εισαι φαινομενο προσοντολογιου δυσκολα τα πραματα,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕ

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:49:15 am »
Αν  νομίζουμε ότι με τον διαγωνισμό τα παράθυρα κλείνουν για  ρίξτε μια ματιά:
Φάμπρικα διδακτορικών έναντι ...8.000 ευρώ!
10/03/2011 - 07:55
Κερδίζουν θέσεις και επιδόματα με πτυχία-μαϊμού
Δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν σε διαδικασίες επιλογής στελεχών με πλαστά μεταπτυχιακά και διδακτορικά. «

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:53:21 am »
Γιατι το ecdl και τα αγγλικα γιατι τα 'βαλαν; Μηπως για να κινηθει η αγορα; Α ρε Ελλαδιτσα με την αξιοκρατια σου που κανεις ''ικανους'' τους μαγκες ή αυτους που τους περσσευουν για λαδωματα!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2011, 10:57:27 am από anixia »

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Μαρτίου 10, 2011, 11:20:06 am »
Γενικα οπου μπαινει χερι ανθρωπου υπαρχει διαβλητοτητα.....επισης τα θεματα ΑΣΕΠ δεν τα ετοιμαζουν τελευταια στιγμη οπως στις πανελληνιες ουτε τα κληρωνουν και διαρρεουν.Ακομα στο τμημα της μηχανογροφησης που περνουν τους βαθμους απο το γραπτο στον υπολογιστη.
Αλλα και παλι .......το πειραμα CERN να διδαχθει στους μαθητες??  που ακομα "δεν γεννηθηκε Γιαννη τον βαφτισαμε??".....ο αλλος εχει μονιμοποιηθει απο το CERN και καποιος με προυπηρεσια που δεν πολυπιστευει το πειραμα CERN να ειναι ανεργος ή ωρομισθιος.
Αλλα και παλι......δεν διοριζουν οι ανθρωποι με τις συγχωνευσεις.Συνεχεια προσθετουν τρυπες στο ζωναρι για μας στενευουν τη ζωη.

Να ξεκουμπιστει η τροικα ,  και να διοριζουν ποσοστο 50% απο προυπηρεσια και 50% απο τον πινακα ΑΣΕΠ μεχρι να εξαντληθει και μετα να μην ξαναγινει αλλος ΑΣΕΠ γιατι ειναι παπαριες οπως λεει και ο Λανταου.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Μαρτίου 10, 2011, 11:59:39 am »
belw συμφωνώ μαζί σου,φτάνει πια με την κοροϊδία του ΑΣΕΠ!

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Μαρτίου 10, 2011, 12:04:30 pm »
Αραγε τι θα γινει αργοτερα και με τη παιδαγωγικη επαρκεια; Σαν δεν ντρεπονται λιγο γιατι δεν λενε την αληθεια οτι θελουμε να μειωσουμε κατα πολυ τους δημοσιους υπαλληλους να τελειωνουμε;Να επενδυουμε το χρονο μας τα λεφτα μας τη ψυχη μας για το ''αδιεξοδο'';Δεν μπορουσε απλα να παιρνουν πδσ (που πλεον δεν υπαρχει αλλωστε) Σιβιτανειδιο κτλπ απο τον εννιαιο πινακα;Ή να διατηρησουν αν ηθελαν ''αξιοκρατια'' το 24μηνο(που περιεχει και τον ασεπ μια φορα οχι ατελειωτες) ωστε να 'ξερες οτι θα φευγεις μακρια αλλα καποτε θα'χες δικαιωμα διορισμου;Πως τα δεχτηκαμε ολα αυτα;Δηλαδη τοσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ ειμαστε;Τοσο ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και πρεπει να παιρνω συνεχεια επαρκειες;Δεν καταλαβαινετε που το πανε; Εμεις φταιμε ολα τα ''πειραματα'' τους για τις αλλαγες στις προσληψεις μια ζωη οι εκπαιδευτικοι τις λουζονται!Αφου θελουν τη μαζα των αδιοριστων ή αλλιως των ''συνεχεια δινω ασεπ'' να μας κοψουν επιδομα επιμορφωσης και επ'αοριστου εξεταζομενου ελληνα πολιτη!Και κατι ακομα δεν θα ζητανε μονο αυτοι γιατι δεν αναγνωριζουν και τα φροντιστηρια που δουλευουμε και μονο τα ιδιωτικα;Σ'αυτα δεν αξιολογηθηκα;Εμπειρια δεν ειναι αυτο ;Εκει δεν φανηκε τοσα χρονια η διδακτικη μου επαρκεια;να μου μετρησουν τα ενσημα και να μου δωσουν πιστοποιηση αλλιως να τα ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2011, 12:33:32 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Μαρτίου 10, 2011, 12:29:52 pm »
Με το διαγωνισμό όμως αποφεύγεις φαινόμενα όπως αυτό που συνάντησε ο πατέρας μου πριν δύο χρόνια. Δάσκαλος με πτυχίο από

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Μαρτίου 10, 2011, 12:35:03 pm »
ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΜΕ ΑΣΕΠ δεν σε καλυπτει για ολα τα παραπανω που αναφερα;

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Μαρτίου 10, 2011, 12:39:26 pm »
ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΜΕ ΑΣΕΠ δεν σε καλυπτει για ολα τα παραπανω που αναφερα;
Το να περάσει κάποιος τη βάση στο ασεπ και να "καθαγιάσει" προυπηρεσία που απέκτησε πιο πριν με περίεργους τρόπους, όχι δε με καλύπτει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)