0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@MK75 αυτό που λες εσυ είναι εντελώς διαφορετικό απο αυτό που λένε οι συνάδερφοι παραπάνω. Καλώς ή κακώς εξαπατήθηκαν πολλοί και αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε οτι και να πούμε.
Γενικα αλλαζουν συνεχεια τα συστηματα και ΔΕΝ ξερεις πως να πορευτεις...
μκ75, αυτο που υποστηριζω εγω ειναι το 60-40. Οτι θα επρεπε να διατηρηθει. Ναι και στους χημικους ηταν τετοια η αναλογια και σε αλλες ειδικοτητες απλα ειχες και μια ελπιδα με το 40% να διοριστεις καποτε. Τωρα αν γραψεις 85% στο ΑΣΕΠ και μεινεις ΠΑΛΙ απ εξω δεν ειναι ασχημο? Καθε 2 χρονια θα γραφουν καποιοι 80% και παλι θα μενουν απ εξω..γιατι δεν εχουν certificate ισπανικων, γερμανικων γαλλικων, διδακτορικα και....διπλωμα φορτηγατζη...και θα περναν τα χρονια και μεις στη ζωη μας αλλο καημο δε θα χουμε παρα μονο το ΑΣΕΠ.Γενικα αλλαζουν συνεχεια τα συστηματα και ΔΕΝ ξερεις πως να πορευτεις...
Παράθεση από: k_g στις Μαρτίου 26, 2011, 07:06:25 pmμκ75, αυτο που υποστηριζω εγω ειναι το 60-40. Οτι θα επρεπε να διατηρηθει. Ναι και στους χημικους ηταν τετοια η αναλογια και σε αλλες ειδικοτητες απλα ειχες και μια ελπιδα με το 40% να διοριστεις καποτε. Τωρα αν γραψεις 85% στο ΑΣΕΠ και μεινεις ΠΑΛΙ απ εξω δεν ειναι ασχημο? Καθε 2 χρονια θα γραφουν καποιοι 80% και παλι θα μενουν απ εξω..γιατι δεν εχουν certificate ισπανικων, γερμανικων γαλλικων, διδακτορικα και....διπλωμα φορτηγατζη...και θα περναν τα χρονια και μεις στη ζωη μας αλλο καημο δε θα χουμε παρα μονο το ΑΣΕΠ.Γενικα αλλαζουν συνεχεια τα συστηματα και ΔΕΝ ξερεις πως να πορευτεις...Ναι αλλα το 40% απο καπου πρεπει να παρεις θεσεις.Και ολοι γνωριζουμε απο που θα παρει.Μα αυτους που βρισκονται μετα το 60%.Δεν ειναι αθωο το 40%.Κοβει θεσεις απο αλλους συναδελφους οι οποιοι μπορει να ειχαν και αυτοι καλες βαθμολογιες αλλα δεν ειχαν προυπηρεσια.
Εγω το ανεφερα επειδη ημουν ωρομισθια σε πρωινο κυκλο σε διαφορα σχολεια καποια χρονια και καλυπτα κενα στα οποια δεν υπηρχε κανεις διορισμενος που ελειπε με αδεια ή αποσπαση..τι να πω μαλλον κατι δε γνωριζω καλα...
μπορεί τα σχολεία αυτά που λες να μην είχαν οργανική για ειδικότητες και να παίρναν ωρομίσθιους
ο αναπληρωτής είναι σε λειτουργικό κενό