*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 858728 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #448 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:56:37 pm »
εχω διαβασει και αλλεσ φορεσ αρθρα του κατσικα και δεν εδινε ''χρονοδιαγραμα'' τωρα σαν να λεει κατι παραπανω..τι να πω...θα δειξει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:40:03 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Μαΐου 03, 2011, 01:53:57 pm »
Να περιμένουμε να δούμε τι γράφουν. Ας πάρει ένας μας μία εφημερίδα και να μας ενημερώσει.
Όλο το άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, το οποίο έχει δημοσιευθεί και στην εφημερίδα ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Μαΐου 03, 2011, 02:06:33 pm »
εχω διαβασει και αλλεσ φορες αρθρα του κατσικα και δεν εδινε ''χρονοδιαγραμα'' τωρα σαν να λεει κατι παραπανω..τι να πω...θα δειξει!
Στο άρθρο του ο Κάτσικας επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ότι ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί το β΄εξάμηνο του 2011 και θα διεξαχθεί το α΄τετράμηνο του 2012. Επίσης, λέει ότι το υπουργείο έχει δώσει το πράσινο φως στο ΑΣΕΠ για την πραγματοποίηση του 7ου διαγωνισμού εκπαιδευτικών και αναφέρει ότι η εγκύκλιος για την καταχώρηση της φετινής προϋπηρεσίας είναι προμήνυμα ότι ετοιμάζονται για την πλήρη υλοποίηση του νέου συστήματος προσλήψεων/διορισμών με βάση τον Ν.3848.

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Μαΐου 03, 2011, 02:45:17 pm »
εχω διαβασει και αλλεσ φορες αρθρα του κατσικα και δεν εδινε ''χρονοδιαγραμα'' τωρα σαν να λεει κατι παραπανω..τι να πω...θα δειξει!
Στο άρθρο του ο Κάτσικας επαναλαμβάνει για ακόμα μια φορά ότι ο διαγωνισμός θα προκηρυχθεί το β΄εξάμηνο του 2011 και θα διεξαχθεί το α΄τετράμηνο του 2012. Επίσης, λέει ότι το υπουργείο έχει δώσει το πράσινο φως στο ΑΣΕΠ για την πραγματοποίηση του 7ου διαγωνισμού εκπαιδευτικών και αναφέρει ότι η εγκύκλιος για την καταχώρηση της φετινής προϋπηρεσίας είναι προμήνυμα ότι ετοιμάζονται για την πλήρη υλοποίηση του νέου συστήματος προσλήψεων/διορισμών με βάση τον Ν.3848.

Δεν μπορει να γίνει και αλλιώς πέρα από την υλοποίησή του νέου συστήματος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:40:03 »

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Μαΐου 03, 2011, 02:54:00 pm »
Εγώ παιδιά το διάβασα και λέει ότι η Διαμαντοπούλου είπε πως θα κάνει ΑΣΕΠ τέλος του 11 ή μέχρι το Φλεβάρη του 12 και επαναλάμβανε τα γνωστά περί του νόμου και ότι θα τελειώσει και πρέπει να γίνει ΑΣΕΠ για την πρόσληψη αναπληρωτών και μονίμων. Τώρα πότε δόθηκε η συνέντευξη ,τι θα γίνει δεν ξέρω .Εγώ πάντως ξέρω ότι θα το ξέραμε λίγοι ή πολλοί από δω μέσα !!!

Τι να πει κανείς; Σε άλλο τοπικ μιλούσαμε για την ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα…
Άλλο είναι να είσαι βύσμα του πασοκ σε ΔΕΚΟ, δήμους υπουργεία και άλλο να είσαι αναπληρωτής μέσω ασεπ.  Πάλι ασεπ για να δουλέψεις μια ακόμη φορά  αναπληρωτής, που δουλεύεις  ήδη, αφού έδωσες σε ασεπ  άλλες πέντε φορές πριν…
Εκεί, να ψοφήσεις δίνοντας διαγωνισμούς ή να πέσεις στα γόνατα να τους παρακαλάς…
Αυτοί στο πασοκ τελικά έγιναν οι πιο διεστραμμένοι, πολιτικά, τύποι.
Δεν θα ξεχάσω γνωστό μου πασόκο που το 2001, όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους, πανηγύριζε περιχαρής: « τους παίξανε στην έδρα τους μπράβο!!»  για τους τρομοκράτες…
Τώρα είναι περίλυπος που εκτέλεσαν τον Λάντεν... 
Αυτά όμως ανεπίσημα… τις καθωσπρέπει απόψεις του  τις φορά για να συνομιλεί με τους πολιτικούς (και καλά) αντιπάλους πάντα αφ’ υψηλού …
Αυτή είναι η ψυχολογία των περισσότερων πασοκτζίδων που ξέρω:
Να διαστρέφουν τα πράγματα σε απίστευτο βαθμό, σε σημείο να μην μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πλέον, να έχεις βραχυκυκλώσει, να τα χεις παίξει τελείως…
Οριστικά το εμπέδωσα, όλες τις ελπίδες μου τις εναποθέτω στην τρόικα και στον ΔΝΤ. Μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν απ’ την Διαμαντοπούλου και τους ομοίους της.
 Πραγματικά αυτό πιστεύω. Αμάν πια!

Πληρωμένος από την Συγγρού( από το κόμμα όχι τα studio  ;D ;D ;D ...) είσαι κάθε λίγο και λιγάκι; Άνοιξέ κανένα βιβλίο ασεπ έρχεται...

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Μαΐου 03, 2011, 03:01:17 pm »

...θα ημουν εξαιρετικα ευγνωμων αν μπορουσε καποιος να βρει και να απαριθμησει ποσες φορες εχει επαναδιατυπωσει τα ΙΔΙΑ ακριβως ο κυριος, απο την επομενη χρονια ( για να μην υπερβαλω και πω "τον επομενο μηνα"... )  του τελευταιου διαγωνισμου....
λες και δε γινεται καταχωριση προϋπηρεσιας ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τετοια εποχη πανω κατω....
(  κριμα στους νεοτερους πτυχιουχους που αλλαζει το φυλλοκαρδι τους καθε βδομαδα διαθεσεις αναλογα με τα γουστα των παπαγαλων...)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Μαΐου 03, 2011, 03:11:34 pm »

...θα ημουν εξαιρετικα ευγνωμων αν μπορουσε καποιος να βρει και να απαριθμησει ποσες φορες εχει επαναδιατυπωσει τα ΙΔΙΑ ακριβως ο κυριος, απο την επομενη χρονια ( για να μην υπερβαλω και πω "τον επομενο μηνα"... )  του τελευταιου διαγωνισμου....
λες και δε γινεται καταχωριση προϋπηρεσιας ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τετοια εποχη πανω κατω....
(  κριμα στους νεοτερους πτυχιουχους που αλλαζει το φυλλοκαρδι τους καθε βδομαδα διαθεσεις αναλογα με τα γουστα των παπαγαλων...)

Θα συμφωνήσω. Για μένα αν δεν έρθει ο Σεπτέμβρης τίποτα δεν είναι οριστικό.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Μαΐου 03, 2011, 03:20:25 pm »
ΑΚΟΥΩ ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Μαΐου 03, 2011, 03:24:48 pm »
Εγώ σκέφτομαι να πάω για μπάνιο. Είναι κοντά η θάλασσα.  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Μαΐου 03, 2011, 04:04:24 pm »
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στις αρχές του 2012, δεν περίμενα τον Κάτσικα να μου το διαβεβαιώσει. Ο Κάτσικας, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει πληροφορίες από το υπουργείο. Πρόθεση του υπουργείου είναι να ισχύσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο του 3848. Και, για να σας προλάβω, ο διαγωνισμός της ειδικής αγωγής "κόλλησε" στον 3812...και ο νοών νοείτω...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Μαΐου 03, 2011, 04:12:18 pm »
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στις αρχές του 2012, δεν περίμενα τον Κάτσικα να μου το διαβεβαιώσει. Ο Κάτσικας, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει πληροφορίες από το υπουργείο. Πρόθεση του υπουργείου είναι να ισχύσει το νέο νομοθετικό πλαίσιο του 3848. Και, για να σας προλάβω, ο διαγωνισμός της ειδικής αγωγής "κόλλησε" στον 3812...και ο νοών νοείτω...

+++++++++++
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος georgeMath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕΟ3
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Μαΐου 03, 2011, 04:14:23 pm »
Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι για το  ποιες ειδικότητες θα αφορά ο νέος ασεπ!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Μαΐου 03, 2011, 04:17:43 pm »
Παράθεση
Πρόθεση του υπουργείου Παιδείαςείναι η προκήρυξη να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ στο β’ εξάµηνο του 2011, ώστε η γραπτή εξέταση να γίνει το πρώτο τετράµηνο του 2012. Ωστόσο όλα, απ’ ό,τι φαίνεται, θα κριθούν µέχρι τον προσεχή Ιούνιο, όταν θα υπάρχει στο υπουργείο Παιδείας εικόνα για τον αριθµό των εκπαιδευτικών που θα υποβάλουν αίτηση για συνταξιοδότηση.

Δηλαδή να περιμένουμε προκύρηξη από 1 Ιουλίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου, ενώ τον διαγωνισμό να τον περιμένουμε από αρχές Ιανουαρίου μέχρι τέλη Απριλίου..
Αυτή η "εγκυρότητα" και "ακρίβεια"...  8)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Μαΐου 03, 2011, 04:19:18 pm »
Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι για το  ποιες ειδικότητες θα αφορά ο νέος ασεπ!!!
georgeMath, δε γίνεται να κάνει ΑΣΕΠ για κάποιους και για κάποιους όχι, γιατί μετά θα δημιουργηθεί το εξής παράδοξο, οι διορισμοί μονίμων και οι προσλήψεις αναπληρωτών σε άλλους κλάδους να γίνονται με το παλιό σύστημα και σε άλλους με το νέο. Εξάλλου, το έχει τονίσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι προσανατολίζεται σε ενιαίο ΑΣΕΠ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)