*

Αποστολέας Θέμα: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012;  (Αναγνώστηκε 859006 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα γίνει ΑΣΕΠ το 2012?
« Απάντηση #672 στις: Μαΐου 23, 2011, 06:33:52 pm »
Ας κανει η υπουργος (1 χρονο πριν ειχε πει) τις ανακοινωσεις, ας κανει της ειδικης ,που η υλη εχει βγει εδω και πολυ καιρο και τελος ας κανει ....διορισμους.Εγω δεν ''νομιζω'' οτι θα πεταξει ετσι απλα το 24 μηνο στις βασικες ειδικοτητες στο καλαθι των αχρηστων ...Μη βιαζεστε,αν δεν μιλησει ως τελη Ιουνη αποφασεις δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Συμφωνω με KERY 12.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:24 »

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Μαΐου 23, 2011, 07:28:24 pm »
το θεωρω αδύνατο να κανει ασεπ η κυβερνηση που διατυμπανιζει οτι δεν κανει προσλήψεις στο δημόσιο. τι θα πει στους κυρίους της τροικα; ; ; ; οτι κανει διαγωνισμό για να διορισει; ; ; θα παρατινει τη ματαβατικη περίοδο και όπου χρειαστεί θα παρει από τους εναπομειναντες του ασεπ και από το 24μηνο.

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #674 στις: Μαΐου 23, 2011, 07:35:35 pm »
Καλά...εδώ βλέπω το θέατρο του παραλόγου....είτε γίνει είτε όχι, αυτό θα το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή....Σε άλλους συμφέρει να μη γίνει σε άλλους συμφέρει να γίνει....Π.Χ. Περιμένει εναγωνίως η αδερφή μου τον ΑΣΕΠ κι εγώ εναγωνίως τον....διώχνω.....Εδώ που φτάσαμε βλέπουμε τους άλλους σαν  εχθρούς....Relax.....Αφήστε που καμιά φορά εμφανίζονται καμαριέρες και αλλάζουν τα πράγματα......

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Μαΐου 23, 2011, 07:38:59 pm »
Καλά...εδώ βλέπω το θέατρο του παραλόγου....είτε γίνει είτε όχι, αυτό θα το αποφασίσουν την τελευταία στιγμή....Σε άλλους συμφέρει να μη γίνει σε άλλους συμφέρει να γίνει....Π.Χ. Περιμένει εναγωνίως η αδερφή μου τον ΑΣΕΠ κι εγώ εναγωνίως τον....διώχνω.....Εδώ που φτάσαμε βλέπουμε τους άλλους σαν  εχθρούς....Relax.....Αφήστε που καμιά φορά εμφανίζονται καμαριέρες και αλλάζουν τα πράγματα......

Μήπως η καμαριέρα του Στρος Καν μας σώσει τελικά? Η αλλαγή ηγεσίας στο ΔΝΤ μάλλον θα επηρεάσει και τις προσλήψεις στην Ελλάδα  :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:24:24 »

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Μαΐου 23, 2011, 08:34:01 pm »
Το ΑΣΕΠ θεσμοθετήθηκε για να δίνεται ευκαιρία στους νέους να διοριστούν από κει που δεν είχαν καθόλου ελπίδες. Οι δάσκαλοι δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.Μπορούν να περιμένουν τη σειρά τους για να γίνουν αναπληρωτές. Κανένας δάσκαλος δεν κερδίζει αν γίνει ΑΣΕΠ. Γιατί λοιπόν να κάνει ξεχωριστά για δασκάλους ; τι θα κερδίσουν ; Άν κάνουν ΑΣΕΠ έστω για δασκάλους, χωρίς λόγω θα έχουν να δικαιολογήσουν την προκήρυξη και να ξοδέψουν τόσα χρήματα και να μην είναι κανένας ευχαριστημένος. Ξέρουμε επίσης πως το υπουργείο εσωτερικών δεν αφησε να γίνει ΑΣΕΠ  για λίγους δασκάλους ειδικής αγωγής που είναι πραγματικά ανάγκη , θα κάνει διαγωνισμό για να πάρει τους ίδιους  αναπληρωτές με διαφορετική σειρά; Εχουμε τόσα χρήματα για να αλλάξουμε τη σειρά πρόσληψης των δασκάλων;

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Μαΐου 23, 2011, 08:35:21 pm »
Τι θέλω να πω: το υπουργείο θρέφει φρούδες ελπίδες σε όλους εκείνους που έχουν μηδέν μόρια και θέλουν να μπουν στους πίνακες επιτυχόντων. Είναι πραγματικά ανέντιμο να δίνεις ελπίδες διορισμού κυρίως σε νέα παιδιά και άπειρα με τις διαδικασίες των εξετάσεων ΑΣΕΠ!

Αποσυνδεδεμένος dessi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Μαΐου 23, 2011, 08:43:24 pm »
Αυτό προσπαθώ να αποδείξω, ότι πριμοδοτεί κάποιους με μόρια και άλλους όχι! Άρα είναι όλοι ίσοι απέναντι στο διαγωνισμό ή κάποιοι ξεκινούν από άλλη βάση έχοντας ήδη τη βαθμολογία από τον προηγούμενο διαγωνισμό και όλες τις προσαυξήσεις (και κυρίως της προϋπηρεσίας) ?

Που βλέπεις τις ίδιες ευκαιρίες σε όλους? stargate

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2011, 08:45:11 pm από dessi »

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Μαΐου 23, 2011, 09:23:21 pm »
Eίναι ίδια ευκαιρία αυτός που μάζεψε 24 μηνες προυπηρεσία απ'τα σχολεία και μπήκε ή πρόκειται να μπει αυτομάτως στους νεους πίνακες και ίδιο με αυτούς που έχει 23.5 μηνες και κάτω και έχουν αποκλειστεί??
Είναι σωστο να παίρνω μια μάζα εκπαιδευτικών και να τους βάζει στο παιχνίδι ενω οι άλλοι θα περιμένουν το 2012 να πετύχουν(και αν πετύχουν)....  Πετάμε τους υπόλοιπους έτσι για πλάκα?? Και αυτό λέγεται αξιοκρατία???
Γιατί δεν ενσωματώνει το υπουργείο όλους αυτους που έχουν πάρει μέχρι και 1 μόριο μεχρι τον Ιουνιο 2010 να τους βάλει στους νεους πίνακες?
Να υπενθυμίσω οτι αυτοί που μπαινουν αυτομάτως στους νεους πίνακες με την μονάδα-βάση του ΑΣΕΠ η ευκαιρία θα τους δοθεί και για τους επόμενους 2 ΑΣΕΠ παρολο που δεν θα τους νοιάζουν ιδιαιτέρως εαν αποτύχουν σ'αυτους τους 2.... 

Αποσυνδεδεμένος ΤΣΙΓΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Μαΐου 23, 2011, 10:44:39 pm »
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ,ΜΑΖΕΨΑ 21,2 ΜΟΡΙΑ,ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ 2 ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.ΕΤΡΕΞΑ,ΔΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Μαΐου 23, 2011, 10:48:23 pm »
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ,ΜΑΖΕΨΑ 21,2 ΜΟΡΙΑ,ΠΕΡΑΣΑ ΣΕ 2 ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ.ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.ΕΤΡΕΞΑ,ΔΙΑ
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #682 στις: Μαΐου 23, 2011, 10:56:58 pm »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Μαΐου 23, 2011, 11:25:53 pm »
συγγνωμη παρακολουθω τα οσα λεγονται και διαπιστωνω μετα λυπης μου οτι καποιοι δεν εχουν συνηδητοποιησει τι πραγματικα συμβαινει και δεν αφορα μονο την παιδεια...εδω δεν εχει διεξαχθει ο διαγωνισμος ασεπ ειδικης αγωγης που εχει προκηρυχθει εδω κι ενα χρονο...κι εμεις αναλωνομαστε σε ερωτησεις και αναζητησεις του τυπου θα γινει ασεπ,με ποια μορφη,μας συμφερει η οχι.....ας ξυπνησουμε επιτελους
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Μαΐου 23, 2011, 11:43:57 pm »

Αποσυνδεδεμένος spyros13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Μαΐου 23, 2011, 11:59:40 pm »
το να χάνεις τα 21.5 μόρια δεν είναι τίποτα..Η κοπέλα όπως και εγω περάσαμε ΑΣΕΠ και τρέχαμε απλήρωτοι ωρομίσθιοι για το 24μηνο και έρχεται μια μαλάκ................ και καταργεί τον νόμο!!!!Εσύ τι λες θα τα είχες πάρει στο κρανίο ναι ή όχι!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ αυτοί εκεί πάνω μόνο άνθρωποι δεν είναι..ουτε καν ζώα διότι και αυτα έχουν αισθήματα.
ΑΣΕΠ πάντως δεν γίνεται παίδες αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αν ήταν να γίνει θα έκανε της ειδικής αγωγής.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)