0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Diavazw diavazw kai i apogoiteusi exei ftasei sto epakro..oloi oi neoi ptuxiouxoi ston kaiada..exete na mas sumvoulepsete kati oi empeiroteroi?xilia sugmwmi gia to minima alla grafw apo kinito kai den anagnwrizei ellinikous xaraktires!
Συμφωνώ με panos2, διορισμό στους επιλαχόντες! Εδώ δεν έχουν διοριστεί ακόμα όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ και ονειρευόμαστε πως θα γίνουν διορισμοί μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ; Η απάντηση είναι πιο απλή τελικά.. δεν θα γίνουν! Άντε ελάχιστοι..katy καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα γκρίκλις δεν θα τα διαβάσει κανένας (εκτός από τον panos2 που είναι της υπομονής )
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 21, 2011, 11:44:34 pmΣυμφωνώ με panos2, διορισμό στους επιλαχόντες! Εδώ δεν έχουν διοριστεί ακόμα όλοι οι διοριστέοι ΑΣΕΠ και ονειρευόμαστε πως θα γίνουν διορισμοί μέχρι τον επόμενο ΑΣΕΠ; Η απάντηση είναι πιο απλή τελικά.. δεν θα γίνουν! Άντε ελάχιστοι..katy καλό είναι να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα γκρίκλις δεν θα τα διαβάσει κανένας (εκτός από τον panos2 που είναι της υπομονής )Γιατί ελάχιστοι; Για να προλάβεις ίσα- ίσα μόνο εσύ; Να γίνουν και λίγοι παραπάνω! Να προλάβω και εγώ...Μόνο που εσύ θα έχεις καλύτερη τοποθέτηση... Όχι, εγώ δεν θέλω διορισμό. Θέλω να πηγαίνω μέχρι το 2016 συνεχώς αναπληρωτής... Να ξεκουράζομαι και πιο πολύ το καλοκαίρι και διορίσου εσύ στα κατσάβραχα για 10 χρόνια...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουνίου 21, 2011, 11:54:37 pmΓιατί ελάχιστοι; Για να προλάβεις ίσα- ίσα μόνο εσύ; Να γίνουν και λίγοι παραπάνω! Να προλάβω και εγώ...Μόνο που εσύ θα έχεις καλύτερη τοποθέτηση... Όχι, εγώ δεν θέλω διορισμό. Θέλω να πηγαίνω μέχρι το 2016 συνεχώς αναπληρωτής... Να ξεκουράζομαι και πιο πολύ το καλοκαίρι και διορίσου εσύ στα κατσάβραχα για 10 χρόνια... Αγαπητέ συνάδελφε.. εννοούσα ελάχιστοι, αλλά τόσοι, ώστε να διοριστείς κι εσύ μαζί μου Μόνος μου θα πάω στα κατσάβραχα; Οοοχι! Θέλω και παρέα
Γιατί ελάχιστοι; Για να προλάβεις ίσα- ίσα μόνο εσύ; Να γίνουν και λίγοι παραπάνω! Να προλάβω και εγώ...Μόνο που εσύ θα έχεις καλύτερη τοποθέτηση... Όχι, εγώ δεν θέλω διορισμό. Θέλω να πηγαίνω μέχρι το 2016 συνεχώς αναπληρωτής... Να ξεκουράζομαι και πιο πολύ το καλοκαίρι και διορίσου εσύ στα κατσάβραχα για 10 χρόνια...
Και ερχομαι παλι εγω,η νεα με τις μαλλον παραλογες ερωτησεις μου....με πτυχιο του 2008 και την ανυπαρκτη προυπηρεσια....τι μπορω να κανω?να διαβασω για εναν ασεπ που παιζεται αν θα γινει?με την παλια υλη και κινδυνο οπως ακουσα να την αλλαξουν?να κανω(που θα κανω) τα χαρτια μου γι αναπληρωτρια και ωρομισθια?και τι να δηλωσω?τα κατσαβραχα για να χω μια ελπιδα?τα χαρτια μου για εκκλησιαστικα?ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΡΟΖ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ???θα αρχισω να πινω για να ξεχνω στο ανθος της ηλικιας μου.......
Τί την έβαλες τη θεια σου να ψάχνεις παπάδες;O τελευταίος μη τρίτεκνος αναπληρωτής που κλήθηκε στα εκκλησιαστικά είχε 23,566 μόρια