0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό αλλά εσείς μου λέγατε: Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος
Παράθεση από: dessi στις Ιούνιος 23, 2011, 11:00:45 πμΑυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό αλλά εσείς μου λέγατε: Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος Προσπαθείς, αλλά δεν τα καταφέρνεις γιατί δεν χρησιμοποιείς τα κατάλληλα γλωσσικά "εργαλεία"...
Παράθεση από: panos2 στις Ιούνιος 23, 2011, 11:06:42 πμΠαράθεση από: dessi στις Ιούνιος 23, 2011, 11:00:45 πμΑυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσο καιρό αλλά εσείς μου λέγατε: Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος Προσπαθείς, αλλά δεν τα καταφέρνεις γιατί δεν χρησιμοποιείς τα κατάλληλα γλωσσικά "εργαλεία"... Τι να κάνουμε, παραδέχομαι οτι τελικά εσείς οι φυσικοί είστε πιο ακριβείς στη διατύπωση των σκέψεων σας διοτι είστε αναγκασμένοι !(δες ορισμοι)
Θελω να πω ενα επιχειρημα που εχω σκεφτει εδω και καιρο που ενισχυει τον ισχυρισμο ορισμενων να μη γινει ασεπ το 2012 περα απο τα κλασικα δεν υπαρχουν λεφτα (ο αντιλογος θα πει θα βαλει υψηλο παραβολο), δεν υπαρχουν θεσεις για διορισμο (ο αντιλογος θα πει μα εμεις οι νεοι ειμαστε εντελως καταδικασμενοι ετσι, ουτε μια ευκαιρια να μην εχουμε). Και θελω να μου σχολιασετε αν πιστευετε πως εχει βαση ο ισχυρισμος μου. Αρκετα το προλογησα...Αν γινει ασεπ το μονο που θα πετυχει ειναι να ανακατεψει την τραπουλα των υποψηφιων σωστα? Σωστα. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ενα μεγαλο ποσοστο υποψηφιων που ηταν αναπληρωτες απο 1 εως 3 χρονιες να μην πανε καλα στον ασεπ και να μεινουν ανεργοι και ενας νεος μαθημενος στο διαβασμα, με μεταπτυχιακο, προφισενσι κλπ να παρει τη θεση. Ωραια? Για σκεφτειτε λοιπον αυτο το ικανο ποσοστο που δε θα δουλευει θα το πληρωνει στο ταμειο ανεργειας του οαεδ για ενα ολοκληρο χρονο... 12 μηνες *454,25 ευρω για ενα μεγαλο πληθος αναπληρωτων (γιατι συνηθως οι περισσοτεροι δικαιουνται ταμειο ανεργειας μετα την απολυση τους). Και να πληρωνει ενα νεο για 9 μηνες. Γιατι φυσικα ενας ανεργος εκπαιδευτικος που θα μπει ταμειο ανεργειας δε νομιζω να το διακοψει για τα λιγοστα ενσημα ενος φροντιστηριου... Και οι αναπληρωτες ειναι της ταξεως των 25000. Οποτε αν συμβει να χασει τη δουλεια του το 50% (καθολου απιθανο) θα πληρωνει οαεδ σε 12500 για ενα χρονο και θα εχει και αλλους τοσους να εργαζονται... (Προφανως εκανα τη μη σωστη παραδοχη να παρει παλι 25000 περιπου αναπληρωτες).Εχει βαση αυτο που σκεφτηκα νομιζετε??
Παράθεση από: Chica... στις Ιούνιος 23, 2011, 09:37:18 πμΚαλημέρα! Ρε παιδιά συγνωμη αλλα επειδη δεν το γνωρίζω το θεμα καλα, ας μου πει καποιος, όταν λεμε οτι θα παρουν 60% απο τους διοριστέους του ΑΣΕΠ τι σημαίνει? Αν δεν εχει απομείνει διοριστέος απο τον ΑΣΕΠ, παιρνουν σειρά οι επιτυχόντες?Επίσης οι πινακες των επιτυχόντων εχουν κλειδώσει πχ απο επάρκεια? Ή αν καποιος παρει επαρκεια προηγείται και τωρα? Συγνώμη αλλα δεν τα γνωρίζω!Καλημέρα. Από τους πίνακες του προηγούμενου ΑΣΕΠ θα προσληφθεί αριθμός ίσος με τον αριθμό των προσλήψεων που έγραφε το ΦΕΚ.Δηλαδή αυτό που γράφεται οι διοριστέοι και (ίσως) λίγοι ακόμα επιτυχόντες (αυτό που λέγεται επιλαχόντες).Δεν υπάρχει κανένα νομικό έρισμα για πρόσληψη πέρα του αριθμού που αναγράφεται στο ΦΕΚ.
Καλημέρα! Ρε παιδιά συγνωμη αλλα επειδη δεν το γνωρίζω το θεμα καλα, ας μου πει καποιος, όταν λεμε οτι θα παρουν 60% απο τους διοριστέους του ΑΣΕΠ τι σημαίνει? Αν δεν εχει απομείνει διοριστέος απο τον ΑΣΕΠ, παιρνουν σειρά οι επιτυχόντες?Επίσης οι πινακες των επιτυχόντων εχουν κλειδώσει πχ απο επάρκεια? Ή αν καποιος παρει επαρκεια προηγείται και τωρα? Συγνώμη αλλα δεν τα γνωρίζω!
Αυτοί οι επιπλέον διορισμοί πως γίνονται? Αυθαίρετα? Και γιατί να μην αντλήσει απο άλλους πίνακες και οχι υποχρεωτικά απο τον πινακα Επιτυχοντων Ασεπ?