0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που αναφέρεται στον εφαρμοστικό νόμο (το σχέδιο νόμου για την ακρίβεια) περί παράτασης διορισμού από ΑΣΕΠ μέχρι 2015, είναι για διάφορους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (ξέρετε.. εκτός από ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, υπάρχουν και άλλοι ), ώστε να είναι καλυμένοι. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι αφορά αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς.Τελικά ζούμε στον μικρόκοσμό μας..
Lasid αυτό προσπαθώ και εγώ να τους δώσω να καταλάβουν αλλά........Οι διοριστέοι εκπαιδευτικοί ασεπ θα απορροφηθούν πιο σύντομα απο τους άλλους και δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση ωστε αν αντλήσει απο τους επιτυχόντες με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί το 60% - 40% .
Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 25, 2011, 06:26:46 pmLasid αυτό προσπαθώ και εγώ να τους δώσω να καταλάβουν αλλά........Οι διοριστέοι εκπαιδευτικοί ασεπ θα απορροφηθούν πιο σύντομα απο τους άλλους και δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση ωστε αν αντλήσει απο τους επιτυχόντες με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί το 60% - 40% .Για το τελευταίο μην ανησυχείς.. θα μιλήσω με εκείνον τον άσχημο γραμματέα του υπουργείου, και θα το κανονίσω (για να διοριστώ εγώ και ο panos2, θα πάμε στην ίδια βραχονησίδα)
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 25, 2011, 06:30:25 pmΠαράθεση από: dessi στις Ιουνίου 25, 2011, 06:26:46 pmLasid αυτό προσπαθώ και εγώ να τους δώσω να καταλάβουν αλλά........Οι διοριστέοι εκπαιδευτικοί ασεπ θα απορροφηθούν πιο σύντομα απο τους άλλους και δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση ωστε αν αντλήσει απο τους επιτυχόντες με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί το 60% - 40% .Για το τελευταίο μην ανησυχείς.. θα μιλήσω με εκείνον τον άσχημο γραμματέα του υπουργείου, και θα το κανονίσω (για να διοριστώ εγώ και ο panos2, θα πάμε στην ίδια βραχονησίδα) Είμαι και εγώ στους Επιτυχόντες Ασεπ με καλή σειρά! Κάντε κάτι και για μένα. Δεν θέλω να παρατήσω τις διακοπές μου και να ξαναρχίσω το διάβασμα!
Lasid αυτό προσπαθώ και εγώ να τους δώσω να καταλάβουν αλλά........Οι διοριστέοι εκπαιδευτικοί ασεπ θα απορροφηθούν πιο σύντομα απο τους άλλους και δεν υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση ωστε να αντλήσει απο τους επιτυχόντες με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί το 60% - 40% .
Αυτό που αναφέρεται στον εφαρμοστικό νόμο (το σχέδιο νόμου για την ακρίβεια) περί παράτασης διορισμού από ΑΣΕΠ μέχρι 2015, είναι για διάφορους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (ξέρετε.. εκτός από ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, υπάρχουν και άλλοι ), ώστε να είναι καλυμένοι. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι αφορά αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς.
Αλλά εδώ για να πείσεις...
Παράθεση από: Landau στις Ιουνίου 25, 2011, 06:11:17 pmΑυτό που αναφέρεται στον εφαρμοστικό νόμο (το σχέδιο νόμου για την ακρίβεια) περί παράτασης διορισμού από ΑΣΕΠ μέχρι 2015, είναι για διάφορους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (ξέρετε.. εκτός από ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, υπάρχουν και άλλοι ), ώστε να είναι καλυμένοι. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι αφορά αποκλειστικά τους εκπαιδευτικούς.o νόμος πάνω στον οποίο πάτησε το υπουργείο παιδείας ρυθμίζοντας την απορρόφηση διοριστέων μέσω ΑΣΕΠ κατά τη μεταβατική περίοδο του νόμου 3848 ήταν ο νόμος 3833 όπου επέβαλε την παράταση του διορισμού των διοριστέων ΑΣΕΠ μέχρι 31.12.2013.Για παν ενδεχόμενο ο νομοθέτης όρισε στον 3848 ότι η μεταβατική περίοδος μπορεί να παραταθεί με υπουργική απόφαση. Έχουν βλέπεις γνώση οι φύλακες Παράθεση από: dessi στις Ιουνίου 25, 2011, 06:16:20 pmΑλλά εδώ για να πείσεις...συζήτηση (στα όρια της νομολαγνείας) κάνουμε και όχι αγώνα να πείσουμε ή να επιβάλλουμε την άποψη μας, πολλώ μάλλον όταν κανείς μας δεν μπορεί να ισχυριστεί το αλάθητο...
Παιδια μην περιμενετε μονο τον ΑΣΕΠ. Εκμεταλευτειτε και αλλες πορτες τωρα που ειναι ανοιχτες. Αυτο το πραγμα τωρα εδω συμφωνα με αναλυση του Παπακωνσταντινου και με συνεχη επιπροσθετα μετρα θα παει μερι τουλαχιστον το 2025.http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/de/1e/2f/de1e2fea2091af781861cba6a9e7d87bd5b53a8a/application/pdf/PPT_proetoimasia_ypourgikou.pdfΣημερα στα ΝΕΑ λεγεται οτι χρειαζεται μια 30 ετια.Σκεφθειτε και το εξω γιατι αργοτερα μπορει να ειναι πολυ αργα αν βγει η Ελλαδα απο την ΕΕ.