0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά μάλλον θα πρέπει να μπω την προηγούμενη του επόμενου ΑΣΕΠ! Από γνωστούς στον ΑΣΕΠ λέγεται ότι ο επόμενος ΑΣΕΠ θα μεταφερθεί το 2015! Μου εξηγούσαν δε τις διεργασίες που προηγούνται της ανακοίνωσης του βάση των οποίων θεωρούν αδύνατο να πραγματοποιηθεί πριν το 2013! Υπομονή!
Παράθεση από: SantaZ στις Ιουλίου 06, 2011, 02:15:02 pmΚαλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά γίνει ο ΑΣΕΠ το 2012 τότε είναι δυνατόν κάποιος να διατηρήσει τα μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2008 προκειμένου να εισαχθεί στους νέους πίνακες αναπληρωτών και διοριστέων; Δεδομένου ότι θα μπορεί να διατηρεί μόρια από δύο προηγούμενους ΑΣΕΠ ισχύει αυτο και για τον ΑΣΕΠ που ήδη έχουμε δώσει;ή όλα τα παλιά διαγράφονται όπως συνηθίζουν τελευταία;;;;;Οσοι έχουν επιτυχία στους δύο προηγούμενους Ασεπ εντάσσονται αυτόματα στον νέο πινακα Ασεπ 2012 κρατώντας βέβαια έναν απο τους δύο βαθμούς και φυσικά τον καλύτερο.
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά γίνει ο ΑΣΕΠ το 2012 τότε είναι δυνατόν κάποιος να διατηρήσει τα μόρια από τον ΑΣΕΠ του 2008 προκειμένου να εισαχθεί στους νέους πίνακες αναπληρωτών και διοριστέων; Δεδομένου ότι θα μπορεί να διατηρεί μόρια από δύο προηγούμενους ΑΣΕΠ ισχύει αυτο και για τον ΑΣΕΠ που ήδη έχουμε δώσει;ή όλα τα παλιά διαγράφονται όπως συνηθίζουν τελευταία;;;;;
Παιδιά να ξαναρωτήσω κι εγώ?Τα δεδομένα μας ποια είναι? Εγώ ήξερα για αρχές 2012, βγήκε κάποια ανακοίνωση?Υπάρχει κάτι σίγουρο πχ, αποκλείεται προν το καλοκαίρο του 2012 (κτλ) απο πηγη που μπορούμε να βασιστούμε??-είναι πολύ σημαντικό για μένα, καθώς εκρεμεί ο στρατός, που ευχαρίστως τον κάνω τώρα, αρκεί να ξέρω οτί θα έχω χρόνο όταν βγω να διαβάσω για ΑΣΕΠ!(δεν είστε μάγοι, αλλά αν ξέρετε κάποια ανακοίνωση ή σχετικό, συμβουλέψτε με!!)
Εκκρεμεί ο διαγωνισμός Ειδικής Αγωγής για τον οποίο έχει δημοσιευτεί μέχρι και η ύλη.Ήταν να γίνει την άνοιξη (της Ειδικής) αλλά ακόμα τίποτα...Για τις ειδικότητες της γενικής παιδείας δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση.Με την ψήφιση του 3848/2010 (που διέπει και θέματα ΑΣΕΠ-Διορισμών) η Υπουργός είχε δεσμευτεί (sic) ότι 1 χρόνο πριν την διεξαγωγή του διαγωνσιμού θα ανακοινώσει αλλάγες στην ύλη και το όλο πλαίσιο του διαγωνισμού.Σύμφωνα με τον προγραμματισμό (sic) ήταν να γίνει τέλος του 2011 αρχές του 2012.Αλλά... καμμία πληροφόριση.Το τελευταίο που σκέφτονται (με όλα τα προβλήματα της χώρας) είναι ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ...