0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέραμία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψεις
Παράθεση από: magy στις Ιουλίου 14, 2011, 11:53:09 amκαλημέραμία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψειςΠοιός νοήμων άνθρωπος κάνει προγραμματισμό αυτή τη στιγμή μέχρι το 2015, όταν δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα θα έχει βαρέσει κανόνι σε ένα μηνα; Δεν νομίζω να βγει το Υπουργείο και να μιλήσει για ΑΣΕΠ μετά από 4 χρόνια.
Παράθεση από: Green στις Ιουλίου 14, 2011, 12:16:51 pmΠαράθεση από: magy στις Ιουλίου 14, 2011, 11:53:09 amκαλημέραμία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψειςΠοιός νοήμων άνθρωπος κάνει προγραμματισμό αυτή τη στιγμή μέχρι το 2015, όταν δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα θα έχει βαρέσει κανόνι σε ένα μηνα; Δεν νομίζω να βγει το Υπουργείο και να μιλήσει για ΑΣΕΠ μετά από 4 χρόνια.Ο Παπανδρέου
Παράθεση από: SMARTYN89 στις Ιουλίου 14, 2011, 01:19:46 pmΠαράθεση από: Green στις Ιουλίου 14, 2011, 12:16:51 pmΠαράθεση από: magy στις Ιουλίου 14, 2011, 11:53:09 amκαλημέραμία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψειςΠοιός νοήμων άνθρωπος κάνει προγραμματισμό αυτή τη στιγμή μέχρι το 2015, όταν δεν ξέρουμε αν η Ελλάδα θα έχει βαρέσει κανόνι σε ένα μηνα; Δεν νομίζω να βγει το Υπουργείο και να μιλήσει για ΑΣΕΠ μετά από 4 χρόνια.Ο ΠαπανδρέουΜα είπε "νοήμων" Πάντως, αν βρεθεί προ χρεοκοπίας και η Ιταλία.. πάει η ευρωζώνη Οπότε τι ΑΣΕΠ μετά.. δραχμή και άγιος ο αλάχ
μία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψεις
Παράθεσημία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψειςΜια φιλική συμβουλή! Aυτές τις φίλες και γνωστές καλύτερα να τις βγάλεις απ' την ζωή σου. Ε ρε κάτι "φίλες"!!!!! Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και άσε αυτή την φίλη που μάλλον δεν πρέπει να έχει ανοίξει βιβλίο στη ζωή της και αν έχει ανοίξει θα είναι το Hello ή το ciao!
Παράθεση από: erietta στις Ιουλίου 14, 2011, 05:35:22 pmΠαράθεσημία φίλη μου είπε ότι κάποια γνωστή της διάβασε κάπου ότι δεν θα γίνει ασεπ πριν το 2015 αλλά όσο και να εψαξα στο internet δεν βρήκα τίποτα. το άκουσε κανένας άλλος αυτό? γιατί εαν τελικά γίνει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2012 πρέπει να αρχισω να προετοιμάζω τον εαυτό μου για διάβασμα. αν και δεν βλέπω να έχει νόημα να γίνει ο διαγωνισμός έτσι που το πάνε με τις προσλήψειςΜια φιλική συμβουλή! Aυτές τις φίλες και γνωστές καλύτερα να τις βγάλεις απ' την ζωή σου. Ε ρε κάτι "φίλες"!!!!! Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και άσε αυτή την φίλη που μάλλον δεν πρέπει να έχει ανοίξει βιβλίο στη ζωή της και αν έχει ανοίξει θα είναι το Hello ή το ciao!...θέλουν το κακό σου. Μη σε δουν να διαβάζεις και να προκόβεις... Και κάτι ακόμη, μη τους γνωρίσεις τον φίλο σου, αν είναι κούκλος... Αν έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του Hello θα σου τον φάνε...Αλλά καλύτερα για εσένα, αν αυτός προτιμά τις ελαφρές... Εσύ εκεί, προσπάθησε ξανά και ξανά και ας είναι το παιχνίδι στημένο και πολλές φορές βρώμικο. Με αξιοπρέπεια να ακολουθείς τον δρόμο της αρετής... Στο τέλος θα δικαιωθείς. Στην Ελλάδα βέβαια μετά θάνατο...
Σε λίγο θα μασάμε φύλλα δάφνης και θα βγάζουμε χρησμούς για το πότε θα γίνει
Παράθεση από: stargate στις Ιουλίου 15, 2011, 05:17:07 pmΣε λίγο θα μασάμε φύλλα δάφνης και θα βγάζουμε χρησμούς για το πότε θα γίνει Φύλλα κόκας τότε.. τα χρησιμοποιούν οι ινδιάνοι εδώ και αιώνες
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 15, 2011, 05:57:36 pmΠαράθεση από: stargate στις Ιουλίου 15, 2011, 05:17:07 pmΣε λίγο θα μασάμε φύλλα δάφνης και θα βγάζουμε χρησμούς για το πότε θα γίνει Φύλλα κόκας τότε.. τα χρησιμοποιούν οι ινδιάνοι εδώ και αιώνες Σήμερα ο Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι θα τους απεξαρτήσει όλους, επειδή θα δημιουργήσει μικρές μονάδες, χορήγησης μεθαδόνης προφανώς, σε κάθε νοσοκομείο. Ας μη δημιουργούμε κι άλλους εθισμένους...
H ερωτηση παραμενει για το Γενάρη του '12; Εκτος και αν η ισχυς της ''πιανει'' το '12 ως το τελος του....και λιγο απο τις αρχες του 13.Ενα χρονο πριν θ'ανακοινωσει την υλη (δεν μιλαω για προκυρηξη)....