0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@bitch: εκτός από προσωπική άποψη, εκφράζεις και τη δική μου (και άλλων φαντάζομαι)
Αν ισχυσει το καθεστως ο νομος της Διαμαντοπουλου που προσωπικα δεν βλεπω να αλλαζει και στο μελλον η στρατηγικη ειναι να αυξησεις τα μορια σου αλλα παραλληλα να ζεις και κιολας.Και ο μονος τροπος ειναι η αναπληρωση.Δυστυχως οσοι δεν μπορουν να πανε αναπληρωτες ειτε για παιρνουν λιγους στην ειδικοτητα τους ειτε για προσωπικους λογους οικογενεια κτλ φοβαμαι οτι θα πρεπει να ξεχασουν τον διορισμο στην εκπαιδευση.Το διακύβευμα στον επομενο ΑΣΕΠ ειναι οι θεσεις της αναπληρωσης και οχι τοσο του διορισμου.
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 15, 2011, 07:58:00 pm@bitch: εκτός από προσωπική άποψη, εκφράζεις και τη δική μου (και άλλων φαντάζομαι) χαίρομαι που είμαστε πολλοί .... Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 15, 2011, 07:58:49 pmΑν ισχυσει το καθεστως ο νομος της Διαμαντοπουλου που προσωπικα δεν βλεπω να αλλαζει και στο μελλον η στρατηγικη ειναι να αυξησεις τα μορια σου αλλα παραλληλα να ζεις και κιολας.Και ο μονος τροπος ειναι η αναπληρωση.Δυστυχως οσοι δεν μπορουν να πανε αναπληρωτες ειτε για παιρνουν λιγους στην ειδικοτητα τους ειτε για προσωπικους λογους οικογενεια κτλ φοβαμαι οτι θα πρεπει να ξεχασουν τον διορισμο στην εκπαιδευση.Το διακύβευμα στον επομενο ΑΣΕΠ ειναι οι θεσεις της αναπληρωσης και οχι τοσο του διορισμου.δεδομένου ότι η γραμμή πλεύσης είναι καθαρά οικονομική, θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ωρομισθία στο έπακρο οποτε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι κάποιοι θα πρέπει να ξεχάσουν τον διορισμό στην εκπ/ση ( τη δημόσια τουλάχιστον...)
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 15, 2011, 08:11:32 pm
Μετά από συνομιλίες που είχε η Διαμαντοπούλου με τον ομόλογο της από το Μεξικό (ο πρώτος ινδιάνος υπουργός με καταγωγή από τους Μάγιας) δήλωσε ότι ο επόμενος ΑΣΕΠ προγραμματίζεται για της 21-12-2012. Αν είναι δυνατόν...
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 15, 2011, 08:23:25 pmΜετά από συνομιλίες που είχε η Διαμαντοπούλου με τον ομόλογο της από το Μεξικό (ο πρώτος ινδιάνος υπουργός με καταγωγή από τους Μάγιας) δήλωσε ότι ο επόμενος ΑΣΕΠ προγραμματίζεται για της 21-12-2012. Αν είναι δυνατόν...
Καλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:02 pmΚαλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;όσο είσαι στην όχθη και όχι μέσα στο νερό οκ σε βλέπω..... άντε, καλό διάβασμα....