0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .Να προσθεσω και τα 50-60 βιβλια που δεν εχω ανοιξει απο το διαγωνισμο του 07.Ειμαστε σε καλο δρομο...ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 15, 2011, 08:34:17 pmΠαράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:02 pmΚαλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;όσο είσαι στην όχθη και όχι μέσα στο νερό οκ σε βλέπω..... άντε, καλό διάβασμα.... Θα παραλαβω δεν θα διαβασω. Dont be such a bitch.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:02 pmΚαλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;όσο είσαι στην όχθη και όχι μέσα στο νερό οκ σε βλέπω..... άντε, καλό διάβασμα....
Καλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 15, 2011, 08:31:02 pmΚαλο ΠΣΚ.Παω να δω κατι βιβλια για γνωστικο και διδακτικη και να παρω κατι σημειωσεις απο φιλο που περασε.Τα πληρωσε ο ιδιος 400 ευρω 2000 σελιδες .Να προσθεσω και τα 50-60 βιβλια που δεν εχω ανοιξει απο το διαγωνισμο του 07.Ειμαστε σε καλο δρομο...ΥΓ Καμια φορα αναρωτιεμαι ειμαι στην σωστη πλευρα της οχθης;To πολύ διάβασμα βλάπτει τους καλοκαιρινούς μήνες.400;Τσάμπα τις πήρε,έκανε καλό deal ο φίλος σου.ΥΓ:Η σωστή πλευρά της όχθης είναι σχετική.Κάνε ένα soul searching το σαββατοκύριακο......Πάντα σε ένα διάλειμμα από το διάβασμα,μη σπαταλάς και το χρόνο σου.....
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί ακόμα βλέπω πολλούς που ελπίζουν για Γενάρη πχ.Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο -περίπου- το οποίο παρεμβάλλεται της ανακοίνωσης υλη-εγκυκλιος-ΕΞΕΤΑΣΗ??Δηλαδή προφανώς δε μπορεί να πει το υπουργείο "ΑΣΕΠ τον Αυγουστο μάγκες!".Αυτό λοιπόν το διάστημα, είναι πχ 3μηνο και πάνω, 6μηνο και πάνω? ή και χρόνος που έλεγε η Διαμαντοπούλου.Τις προηγούμενες φορές πώς ήταν η διαδικασία? (κάποιος έλεγε υλη, +3μηνες εγκύκλιος, +6 μήνες διαγωνισμός).Φέτος θα έχει και αλλαγές πολλές υποτίθεται, οπότε το διάστημα θα είναι τουλαχιστον ίδιο ή και μεγαλύτερο. Θυμάστε πόσο ήταν άλλες φορες?? ευχαριστώ!
τα πραγματα ειναι απλα!για να δουμε αν υπαρχει ελπιδα να γινει ασεπ τουσ πρωτουσ μηνεσ του 12 θα περιμενουμε να δουμε ποσουσ θα διορισει τον αυγουστο..
Ωραίος διαγωνισμός χωρίς αριθμό θέσεων , προσωπικά δεν με ενδιαφέρει γίνει δεν γίνει είναι το ίδιο.................. Αλλά κάποτε θα γίνει για να δουλέψει το σύστημα( φροντιστηρια , παραβολα , σημειωσεις , μαθήματα ,νομοσχεδιο)Αφήστε που θα το παίξει και καλή , κάνω ΑΣΕΠ για να διορίσω τους καθηγητές μου χαχαχαχαχαχαχ !!!!!!!!!!!!!
2009: αιτήσεις τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου και γράψαμε τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου... κάτι λιγότερο από 3 μήνες...