0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πρεπει να απορροφηθει το 60-40 κατι το οποιο δεν θα γινει.
Παράθεση από: Demek στις Ιουλίου 27, 2011, 09:03:26 am πρεπει να απορροφηθει το 60-40 κατι το οποιο δεν θα γινει. είσαι σίγουρος ? για όλες τις ειδικότητες ? γιατί άκουσα πως σε κάποιες ειδικότητες ( όπως ΠΕ3 ) θα πάρει επιλαχόντες τον Αύγουστο ! Υ.Γ. δεν με αφορά και δεν το έχω ψάξει ( απλά αναφέρω κάτι που άκουσα από επιλαχόντα του ΑΣΕΠ που περιμένει διορισμό ) .Επιλαχόντες;Ανέκδοτο και αυτό!!!Αν ισχύουν αυτά που μου έχουν πει θα μείνει πολύς κόσμος απέξω στους Πε3.Μη πέρνετε φόρα και διαδίδετε πράγματα που δεν ισχύουν
Επιλαχόντες;Ανέκδοτο και αυτό!!!Αν ισχύουν αυτά που μου έχουν πει θα μείνει πολύς κόσμος απέξω στους Πε3.Μη πέρνετε φόρα και διαδίδετε πράγματα που δεν ισχύουν
Παράθεση από: Demek στις Ιουλίου 27, 2011, 09:03:26 am πρεπει να απορροφηθει το 60-40 κατι το οποιο δεν θα γινει. είσαι σίγουρος ? για όλες τις ειδικότητες ? γιατί άκουσα πως σε κάποιες ειδικότητες ( όπως ΠΕ3 ) θα πάρει επιλαχόντες τον Αύγουστο ! Υ.Γ. δεν με αφορά και δεν το έχω ψάξει ( απλά αναφέρω κάτι που άκουσα από επιλαχόντα του ΑΣΕΠ που περιμένει διορισμό ) .
"Αντιθέτως, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τη διενέργεια νέου τεστ δεξιοτήτων το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί γραπτός διαγωνισμός για τους εκπαιδευτικούς το τρέχον έτος.Εξέφρασε πάντως την επιθυμία του το τεστ δεξιοτήτων να καθιερωθεί και στους εκπαιδευτικούς.Αιχμές άφησε για τους φορείς που παρά την τυποποίηση των διαδικασιών για την έκδοση προκηρύξεων, δεν γνωρίζουν ακόμη τις διαδικασίες με αποτέλεσμα να χρειάζεται το ΑΣΕΠ να δίνει συνεχώς εξηγήσεις και να υπάρχουν καθυστερήσεις, ενώ τόνισε πως ουδέποτε η Αρχή ενημερώνεται μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων για τη διενέργεια των διορισμών.Αγκάθι χαρακτήρισε και την πιστοποίηση της γλωσσομάθειας, καθώς δεν έχει γίνει καθορισμός των αποδεκτών τίτλων από το υπουργείο Παιδείας, με αποτέλεσμα να κυριαρχούν «οικονομικά συμφέροντα και σχολές αμφίβολες".http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4645361
Ας υποθέσουμε ότι γίνεται κάποια στιγμή μέσα στο 2012 ο νέος διαγωνισμός. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τη δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη βαθμολογία απο τους δύο προηγούμενους ΑΣΕΠ την έχουν μόνο όσοι είναι στους κλειδωμένους πίνακες του 24μηνου ή όλοι όσοι συμπληρώνουν 24 μήνες προυπηρεσίας;