0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολο γράφουμε αλλά ακόμη δεν έχουμε μάθει τίποτα για το αν θα γίνει ασεπ για κάποιες ειδικότητες.
αν δε διοριστουν ολοι οι εναπομειναντες 60-40% σε ολες τις ειδικοτητες ΑΣΕΠ σε γινεται. Δεν μπορει να κανουν ασεπ για τις μισες ειδικοτητες.
Να ρωτησω κι εγω κατι;Συνεχως λεγεται για το 24μηνο οτι δεν εχει κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου και παει συμφωνα με τις αναγκες.Σωστα μεχρι εδω,για να προκηρυξει θεσεις σε διαγωνισμο ομως σημαινει πως υπαρχουν αναγκες.Αρα πως μπορει να το κανει αυτο μη εχοντας απορροφησει πριν το 24μηνο;
Το σωματειο των 24μηνιτων ρωτησε γι αυτο το θεμα στις συναντησεις που ειχε με το Υπουργειο;Και αν ναι,γνωριζουμε τι απαντησεις πηρε;
Παράθεση από: giouvis77 στις Αυγούστου 16, 2011, 04:08:42 pmΝα ρωτησω κι εγω κατι;Συνεχως λεγεται για το 24μηνο οτι δεν εχει κατοχυρωμενο δικαιωμα διορισμου και παει συμφωνα με τις αναγκες.Σωστα μεχρι εδω,για να προκηρυξει θεσεις σε διαγωνισμο ομως σημαινει πως υπαρχουν αναγκες.Αρα πως μπορει να το κανει αυτο μη εχοντας απορροφησει πριν το 24μηνο; οταν προκηρυχθηκε ο προηγουμενος ΑΣΕΠ είχαν απορροφηθει ολοι οι τοτε 24μηνιτες-30μηνιτες??.... ρωταω, δεν ξερω!ισως αυτο δωσει μια καποια απαντηση στον προβληματισμο σου.